Barion Pixel

Logózott szaloncukrok karácsonyra - kattints, ha nem akarsz lemaradni!

Logózott szaloncukrok karácsonyra - kattints, ha nem akarsz lemaradni!

 

Logózható szaloncukrok – egy céges karácsony alap darabjai

A karácsony egy csodálatos időszak, amikor a cégek és vállalkozások szeretnék kifejezni hálájukat és megbecsülésüket a dolgozóik és ügyfeleik felé. Az egyik legnépszerűbb és hagyományos választás a céges ajándékozásban a szaloncukor. Ez az édesség tökéletesen illeszkedik a karácsonyi hangulathoz, és most még egyedibbé tehető azáltal, hogy logóval díszítjük.  

Az egyedi logózható szaloncukrok kiváló lehetőséget nyújtanak a cégek számára, hogy megerősítsék márkaidentitásukat és hűségüket. Az ügyfelek és a dolgozók számára is örömöt jelenthet, hogy megkapják az egyedi logóval ellátott édességet, ami ráadásul a karácsonyi hangulatot is fokozza.

 

Szaloncukrok – alap és krémes ízekben, limitált mennyiségben

Azonban fontos megjegyezni, hogy ha konkrét ízt szeretnénk, akkor minél előbb cselekednünk kell.
Az édességek gyártása szezonális, és minden ízből csak egyszer gyártanak a szezon alatt. Csak annyit készítenek belőle, amennyi rendelés érkezik. Ezért ajánlatos minél előbb leadni a rendeléseket, hogy biztosítsuk a kívánt ízek elérhetőségét.
 

A gyártás időtartama általában 2-6 hét között mozog, attól függően, hogy a választott íz mikor kerül gyártásba, valamint mennyire telített az üzem kapacitása. Tehát minél előbb rendelünk, annál nagyobb az esélye annak, hogy a szaloncukrok időben elkészülnek és szállíthatóak. A szaloncukrokat lédig kiszerelésben szállítjuk, de igény esetén a kért mennyiséget szép organza tasakokba töltjük. Így ez az egyszerű csomagolás remek ünnepi külsőt varázsol reklámédességeinknek. 

Ha viszont már későbbi időpontban szeretnék leadni a rendelést, akkor a rendelkezésre álló ízek közül fogunk tudni ajánlani szaloncukrokat, amik éppen gyártásban vannak. A választék természetesen változó lehet, így érdemes minél előbb cselekedni, hogy ne maradjunk le a kedvenc ízeinkről!

 

Logózható szaloncukor - alap ízek - ahonapajandeka.hu
Az alap ízek között a hagyományos ízek kedvelői találhatják meg a kedvencüket. 
Kérhető alapízek: kakaós-rumos, narancsos kakaós-rumos, marcipán, citrom, banán, narancs.
Ezekből a minimális rendelhető mennyiség 30kg. 

 

Logózott szaloncukor - ahonapajandeka.hu

Akik pedig szeretnének egy kicsit különlegesebb krémes ízeket kipróbálni, azoknak is van lehetőségük egy széles repertoárból választani. 
Kérhető krémes ízek: áfonya, mentol, málna, sós-karamell, tejkrém, tiramisu, trüffel, banán, kávé, madártej, marcipán, vajkaramell krémes. 
A krémes ízeknél kérhetőek alkoholos változatok is: cappucchino, cherry, keserű likőr, ír krémlikőr, kókusz, narancs, rum-puncs, tojáslikőr.
A minimális rendelhető mennyiség szintén 30kg. 

 

Az egyedi logózás folyamata egyszerű. Az ügyfeleknek el kell küldeniük a vállalatuk logóját, amit mi gondosan felvesszük a szaloncukrokra. Ez lehetőséget ad arra, hogy a vállalati logó megjelenjen az ajándékozottak asztalán vagy akár az ügyfelek otthonában, tovább növelve a cég láthatóságát és az emlékezetességét. 

Összességében elmondható, hogy a céges karácsonyi ajándékozás egyedi és logózható szaloncukrokkal remek módja annak, hogy kifejezzük a hálánkat és megbecsülésünket az ügyfelek és dolgozók felé. Az egyedi ízek és a logóval díszített édességek emlékezetessé teszik a karácsonyi szezont, és segítenek megerősíteni a vállalati márkát. Ne felejtsük el, hogy minél előbb leadjuk a rendelést, annál nagyobb az esélye annak, hogy időben megkapjuk a kívánt ízeket és mennyiséget. 

Tehát, ha szeretnétek valami különlegeset és személyre szabottat nyújtani az idei karácsonyi ajándékozáskor, ne habozzatok. Adjátok le időben megrendeléseiteket a logózható szaloncukrokra, hogy biztosak lehessetek benne, hogy a választott ízek elérhetőek és a logók gondosan felvételre kerülnek az édességekre. Tegyük felejthetetlenné az idei ünnepi szezont egyedi és logózott szaloncukrokkal, amelyek örömet és mosolyt varázsolnak az ajándékozottak arcára!