Barion Pixel

Logózható szaloncukrot szeretnél? Rendelj minél előbb!

Logózható szaloncukrot szeretnél? Rendelj minél előbb!

 

A logózott szaloncukor Karácsony közeledtével igazán kreatív ajándék. Minden cég szeret finomságokkal kedveskedni az év minden szakaszában ügyfeleinek, partnereinek. A tavasszal és ősszel a kávé mellé tehető 5 grammos logózható csokoládék a sláger termékek, ahogy pedig közelednek a hidegebb téli hónapok, a szaloncukor lép a helyükbe.

A szaloncukrok csomagolása egyediesíthető, 2 színnel logózható. Célszerű a logóvariációk kiválasztásánál a legegyszerűbb, egyszínű változatot választani, mert ez eredményezhet elkészíthető és szép nyomatot. A rendelés leadásánál vektoros grafikára és pantone színkódokra lesz szükség, melyet Nektek kell biztosítanotok. Mely irodában nem mutatna jól egy, a cég arculatához illő karácsonyi finomság, mint kínáló édesség?

Még nem késő leadni a logózható szaloncukorra rendelést!

Kínálatunkban megtalálható három féle ízkategóriájú szaloncukor.

Az alap ízek között a hagyományos ízek kedvelői találhatják meg a kedvencüket.
Kérhető alapízek: kakaós rumos, marcipán ízű, rumos diós, banános.
Ezekből a minimális rendelhető mennyiség 5kg.

Akik pedig szeretnének egy kicsit különlegesebb krémes ízeket kipróbálni, azoknak is van lehetőségük egy széles repertoárból választani.
Kérhető krémes ízek: kókusz, banán, csoki, erdei gyümölcs, gesztenye, kávé, madártej, marcipán, mézeskalács, mogyorókrémes, pisztácia, vajkaramellás, alkoholos likőrös (bailey's, kókusz, trüffel).
A minimális rendelhető mennyiség szintén 5kg.

A különleges csokoládé kedvelőinek pedig a Prémium belga csokoládés szaloncukrokat ajánljuk. Itt választhatunk ét vagy tejcsokoládé burok közül, különböző töltelékekkel.
Választható ízeink:
Belga TEJ csokiban: ír krémlikőr ízű, karácsonyi fűszerezésű, sós karamellás.
Belga ÉT csokiban: kávés, marcipános, meggykrémes.

A csokiból sosem elég, így ennél a szaloncukornál a minimális rendelési mennyiség 30kg.

Logózható reklámszaloncukor

Ha nem tudod elképzelni, hogy 1kg szaloncukor mennyi, akkor egy kis segítségként megsúgjuk, hogy 1kg = kb. 85-89 db szaloncukrot tartalmaz, mely az alap és krémes ízekre vonatkozik.

Meddig jó egy szaloncukor? A válasz, hogy a gyártástól számított 9 hónapig. Belga csokis esetében 6 hónapig.

Fontos tudni, hogy ha nem belga csokis szaloncukrot szeretnétek rendelni, akkor szükséges egyeztetni az épp elérhető ízekről. Az általunk leadott megrendelések igazodnak a gyártáshoz. De aggodalomra semmi ok, hiszen mindig van olyan íz gyártásban, amelyek közül megtaláljátok a Nektek tetszőt. Ha pedig mégsem, akkor érdemes időben leadni a megrendelést, hogy az általad kiválasztott íz is elkészüljön időre, mert lehet, hogy már a következő heti gyártásban elérhetővé válik a kívánt íz.

A belga csokis szaloncukor esetén az íz megválasztható és nem kell alkalmazkodni az éppen aktuális gyártáshoz, míg az üzem kapacitása engedi. A választott szaloncukrokat lédig kiszerelésben szállítjuk, de igény esetén szép organza tasakokba töltjük. Érdeklődj a részletekről és szívesen válaszolunk.

Ha pedig Te is kedvet kaptál, hogy idén logózott szaloncukorral lepd meg kollégáid, ügyfeleid, itt egy kis segítség a megrendeléshez.

1. Első lépésben a grafikát készítjük el. Ehhez egy vektoros logóra, és színeitek pantone színkódjára van szükségünk. Elkészítjük a látványtervet és elküldjük Neked jóváhagyásra.

2. A csomagolóanyag elkészülte után kerül sor az íz kiválasztására, attól függően, hogy éppen mi készül az üzemben. Egyszerre általában 2-3 íz közül lehet választani. Ha egyik sem megfelelő, akkor várunk egy hetet a következő gyártásig. Belga csokis szaloncukor esetén bármelyik ízt választhatjátok, ezek folyamatosan gyártásban vannak.

3. Az elkészülés 2-6 hét, attól függően, hogy a választott íz mikor kerül gyártásba és mennyire telített az üzem kapacitása.

Ha pedig elakadnál a megrendelés során, fordulj hozzánk bizalommal elérhetőségeink egyikén.