Barion Pixel

Logózható magyaros ajándékaink

Logózható magyaros ajándékaink

 

 

Maradandó magyaros emléktárgyak –  egyedi logózással 

 

Előző cikkünkben bemutattuk nektek legújabb magyaros gourmet ajándékcsomagjainkat, melyek a nyári időjárásban is megállják a helyüket, és biztosan kellemes meglepetést okoznak majd a magyaros ízek és hagyományok kedvelőinek. Aktuális cikkünkben pedig bemutatjuk nektek maradandó magyaros emléktárgyainkat melyek egyedi logózással kérhetőek ajándékcsomagjaink mellé, de önmagukban is remek és egyedi promóciós ajándékok külföldi partnerek részére, konferenciákon vagy üzleti találkozókon. 

Az ajándékok magában hordozzák Magyarország különleges kultúráját és hagyományait, így tökéletesen alkalmasak arra, hogy bemutassák vállalatod egyediségét és figyelmességedet. Ráadásul remek és praktikus használati tárgyakat választottunk, melyek biztosan partnereid keze ügyébe akadnak mindennapi munkájuk során, így remek promóciós ajándékok.

 

Praktikus és egyedi ajándékok külföldi partnereknek: 

 

Logózható magyaros ajándék - ahonapajandeka.hu1. Jegyzetfüzet magyaros mintával: 

Egy jó jegyzetfüzet mindig hasznos eszköz a mindennapi munkában, ráadásul akár egy táskában is elfér, így bármikor előkaphatjuk, ha szükségünk lenne rá! Remek promóciós eszköz lehet partnerek részére, logózott vállalati emblémáddal, de személyre is szabhatod egyéb egyedi grafikával. Tedd még szebbé a jegyzetelést egy magyaros mintával ellátott füzet segítségével és hozz színt vele partnereid mindennapjaiba! 

 

Logózható magyaros ajándékaink - ahonapajandeka.hu

2. Kulacs magyaros mintával: 

Az egyedi kulacsok praktikus és környezetbarát ajándéklehetőséget kínálnak a vállalatoknak. A webshopunkban elérhető kulacsokon magyaros minták találhatók, melyek kiválóan kifejezik a hazaszeretetet és a hagyományőrzést. A kulacsok logózása lehetővé teszi a vállalatod számára, hogy saját brandedet népszerűsítsd, miközben praktikus és stílusos ajándékot adsz partnereidnek vagy alkalmazottjaidnak. A nyári hőségben pedig biztosan mindenki szívesen hordana magával egy környezetbarát logózott kulacsot, mellyel hűsítheti magát!

 

Logózható magyaros ajándékok - ahonapajandeka.hu

3. Pamut vászontáska magyaros mintával: 

A környezettudatosság és a fenntarthatóság napjainkban kulcsfontosságú tényezők. A vászontáskák különösen népszerűek és divatosak a mindennapokban. Használatukkal nem csak céged branjét erősíted, hanem népszerűsíted a fenntarthatóság fontosságát is. Egyedi mintával vagy céges logóval ellátva tökéletes ajándékötletek lehetnek konferenciákon vagy üzleti megbeszéléseken. Méretük miatt figyelemfelkeltőek,  így remek választás céged népszerűsítésére! 

 

Logózható magyaros ajándékok - ahonapajandeka.hu

4. Bögre magyaros mintával: 

A kávé vagy tea elfogyasztása elengedhetetlen része sok ember reggelének vagy munkanapjának. Miért ne élveznék mindezt egyedi magyaros mintával díszített bögréből? A logóval ellátott bögrék mindig kellemes emlékeket idéznek fel, és vállalatod nevét vagy üzenetét hordozzák magukon. 

Logózható magyaros ajándékok - ahonapajandeka.hu

5. Emblémázható öko "bonbon", fűszerpaprika magokkal: 

Tökéletes környezetbarát reklámajándék cégeknek. A magyaros motívumokkal tarkított díszdoboz 3 db ültethető magbonbont rejt paprika magokkal, stílusosan piros-fehér-zöld színekben. Elültetve partnereid felidézhetik a magyaros ízeket, míg díszdoboza maradandó emléke lehet egy remek találkozásnak! Termékeink 50 db-tól rendelhetőek és nagyjából 1-2 hetet kell számolni az elkészítési idejükkel. Várjuk egyedi ötleteiteket! 

 

Reméljük, hogy ötleteink inspirálóak voltak számotokra, és segítenek megtalálni a tökéletes ajándékot külföldi partnereknek vagy alkalmazottjaitoknak. Válogassatok magyaros ajándékaink közül, melyeket személyre szabva garantáltan emlékezetes élményt nyújthattok és erősíthetitek céges kapcsolataitokat! 

Keressetek minket elérhetőségeinken, és tervezzük meg együtt a legemlékezetesebb maradandó magyaros ajándékaitokat!