Emblémázható öko "bonbon", fűszerpaprika magokkal

Webáruházunk legifjabb gyermekei a mag bonbonok, melyek bár ínyenc bonbonoknak néznek ki, valójában ültethető magok. Elültetve pár nap alatt kihajtanak, és kellő gondoskodás mellett színes virágokká vagy akár illatos fűszerekké cseperednek.

A dobozok logózhatók, így ezek a bonbonok valóban tökéletes környezetbarát reklámajándékok lehetnek bármely cég számára. 

A csomag tartalma: 3db magbonbon paprikamagokkal, stílusosan piros, fehér és zöld színben. 

Cikkszám: 1071

Az ár bruttó ár (1881,89 Ft + áfa ), mely nem tartamaz egyéb csomagolást.  Az ár tartalmazza a grafikai tervezés díját is: Két grafikai terv + 1 módosítási kör. Az ezen felüli módosításokért plusz grafikai díjat számolunk fel a munkaórák alapján. 

Minimumrendelés: 50db   

Egyéb választható variációk: Levendulás, Fűszernövény mix. A választást az Egyéb rovatban kérjük feltüntetni!

Szállítási határidő: A gyártókapacitás függvényében 1-2 munkahét. 

Rendelhető
Cikkszám:
1071
2 390 Ft 1 882 Ft

A logózáshoz kérjen ajánlatot!

1 munkanapon belül ajánlatot küldünk.

Az ár a grafikai tervezést is tartalmazza.

Az ország egész területére szállítunk.


ÖRÖMGARANCIA: Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál.  Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.