Barion Pixel

Legjobb egyedi ajándék ötletek nőnapra

Legjobb egyedi ajándék ötletek nőnapra

 

Különleges, egyediesíthető ajándékötletek nőnapra

A nemzetközi nőnap fontos ünnepünk, hisz ilyenkor a nők egyenjogúságát és az élet különböző területein betöltött szerepük fontosságát ünnepeljük. Mind cégként, mind magánemberként kifejezhetjük ezen a napon megbecsülésünket, tiszteletünket és elégedettségünket a hölgyek felé. 

 

Céges nőnapi ajándék ötletek

Sokaknak fejtörést okoz ilyenkor, hogy mi is lehetne az az ajándék, amivel mindezt kifejezhetné ezen az ünnepen. Nekik cikkünk segítséget nyújthat egy olyan ajándék kiválasztásában, mely maradandó emléket és garantált örömöt hozhat ezen a napon! Válogass különleges ajándékötleteink közül, hisz egyedi ajándékot mindenki szeret adni, és kapni is!

Válogass egyedi ajándékötleteink közül nőnapra:

 

VIRÁG VETŐMAG - logózással

A tavasz közeledtével mi is lehetne kedvesebb ajándék, mint egy olyan vetőmagcsomag, mely elültetve színpompás virágokká cseperedik, és gyönyörű kiegészítője lehet otthonunknak, kertünknek. Csomagolása környezetbarát, a lezáró matrica pedig egyedi grafikával vagy logóval is ellátható. Így egyszerre figyelhetünk oda a hölgyekre és a bolygónkra is ezen az ünnepen.

VIRÁG VETŐMAG - logózással

VIRÁGOS NŐNAPI BONBON - Logózható papírpánttal

Különleges kézműves bonbonválogatásunkkal garantáltan örömet okozhattok a csokoládé rajongó hölgyek körében! Díszdoboza gyönyörű virágokban pompázik, ráadásul a logózható papírpánt még ezeken felül is egyedi igényeitek szerint alakítható. Egy ilyen ajándékot biztosan minden hölgy örömmel fogad majd és sokáig emlékezni fog rá.

VIRÁGOS NŐNAPI BONBON - Logózható papírpánttal

NŐNAPI LOGÓZHATÓ CSOKOLÁDÉ RÓZSA

Egyedi és ötletes ajándék nőnapra, hisz ezt átadva egyszerre kedveskedhetünk virággal és csokoládéval a hölgyeknek ezen a különleges napon. A csoki hátlapja egyedi grafikával személyre szabható és logóval ellátható, így igazán személyes ajándékká alakítható.

NŐNAPI LOGÓZHATÓ CSOKOLÁDÉ RÓZSA

 

NŐNAPI KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ - 50g

Nőnapi egyedi ajándék ötlet igazi csajos küllemben! Kézműves tejcsokoládé kandírozott ibolya szirmokkal és liofilizált eper darabokkal. Masnival átkötve igazán hangulatos ajándék nőnapra. az üdvözlőkártya egyedi szövegezése és logózása is kérhető hozzá, így igazán különleges ajándékká alakítható csokoládé rajongó hölgyek részére.

https://ahonapajandeka.hu/nonapi-kezmuves-csokolade-50g.html

LOGÓZHATÓ MINI KÉPESLAP – csokival

Kinyitható képeslap, melynek belseje finom csokoládét rejt, külseje pedig színpompás virágokat.
Igény szerint egyediesíthető és logózással ellátható. Apró de figyelmes nőnapi ajándék ötlet lehet hölgyek részére. Várjuk izgalmas ötleteiteket!


LOGÓZHATÓ MINI KÉPESLAP - csokival

Reméljük sikerül segítségetekre lennünk az ajándékválasztásban, írjatok üzenetet és tervezzük meg együtt különleges ajándékaitokat nőnapra! Várjuk ötleteiteket!

Amennyiben további inspirációra lenne szükségetek a témában, nézzetek körül nőnapi cikkeink között, hátha éppen ott bukkantok a tökéletes ajándékra!

Kellemes ajándékozást kívánunk!