Barion Pixel

Logózható édességek nőnapra

Logózható édességek nőnapra

 

Logózható édességek nőnapra cégek részére

Nőnapon nem csak magánemberként szoktuk megajándékozni a hölgyeket, hanem céges környezetben is. Ha március 8-án meglepnéd hölgy munkatársaidat, kollégáidat, akkor figyelmedbe ajánljuk ötletes logózható édességeinket nőnapra!

 

Egyediesíthető külső és finom édességek

Ha reklámédességekről beszélünk, bármi lehet csajos, nőnapra való, hiszen a grafika egyediesítésével mi határozhatjuk meg az édesség dizájnját és hangulatát. Válogatásunkban a csomagolás mellett a nők ízlésvilágához is megpróbáltunk idomulni és csupa olyan reklámédességet válogattunk össze, melyekkel biztosan örömet tudtok okozni ezen az ünnepen!

Olyan logózható édességekkel készültünk, melyeknek gyártása néhány hetet vesz igénybe, így megéri már most körülnézni és tervezgetni, hogy egy-egy elképzelés emlékezetes és figyelmes ajándékká váljon. Kínálatunkban mindenféle finom csokoládé közül válogathattok, kreatív lógázási lehetőséggel, melyet igényeitekre szabva kérhettek tőlünk.

 

LOGÓZHATÓ MIN KÉPESLAP – csokival

Gyönyörű, virágos grafikával ellátott nőnapi képeslap, melynek belsejében egy csokoládéval kedveskedhetünk a hölgyeknek. A csoki csomagolása és az előlap is kérhető céges logóval.

Céges nőnapi ajándék - logózható mini képeslap csokival

NŐNAPI LOGÓZHATÓ CSOKOLÁDÉ RÓZSA

Egyedi és ötletes ajándék nőnapra, mellyel biztosan mosolyt csalhatunk a céges partnerek és kolléganők arcára. A rózsa hátlapja egyedi grafikával személyre szabható és logóval ellátható, a csokoládé rózsának pedig biztosan minden hölgynél sikere lesz! Termékünket sweetgift oldalunkon is megtalálod sok más reklámédesség mellett.

Logózható édességek nőnapra - csoki rózsa

CSOKI TALLÉR - egyedi grafikával

Ajándékozz egyedi csokoládét nőnapon! Gyönyörű logózható csokoládé tallér celofán tasakban, masnival lezárva, garantáltan örömet okoz! A csokoládén a logózás ételfestékkel történik, így az mindenféle kockázat nélkül fogyasztható. Egyedi logóval/felirattal a fehércsokoládé látható el. A tallér hátulja igény szerint 1 fajta édességgel díszíthető: kakaóbab töret, színes dekorcukor, kandírozott virágszirom vagy málna darabokkal. Igazán ötletes és elegáns ajándék ötlet nőnapra!

 

Logózható édesség nőnapra - csoki tallér

 

LOGÓZHATÓ KÁRTYA – édességekkel

Nőnapi logózható kártya édességekkel cégek részére. Fejezd ki köszönetedet nőnapon egyedi grafikával készült kártyával és finom csokoládéval. Apró de figyelmes nőnapi ajándék ötlet hölgyek részére.

LOGÓZHATÓ KÁRTYA - édességgel

NŐNAPI KÉPESLAP – NÉGYZETES REKLÁMCSOKIVAL (3db)

Színpompás virágos design-al készült üdvözlőlap 3 db négyzetes reklámcsokival ellátva.
A csokik csomagolása és a képeslap is logózható, így igazán egyedi ajándékká alakítható hölgyeknek!
A reklámcsokoládé pedig mindig is felkapott és közkedvelt ajándékozási forma a nők körében, hisz egyedi édességet mindenki szeret adni és kapni is.

NŐNAPI KÉPESLAP - négyzetes reklámcsokival

ÉTCSOKOLÁDÉS ÁFONYA - logózható díszcsomagolásban

Az aszalt áfonya közkedvelt édesség a hölgyek körében, csokoládés bundában ráadásul igazi ínyencségnek számít! Hangulatos tulipános díszcsomagolásban átadva garantáltan mosolyt csal az arcokra! A virágos díszcsomagolás logózással ellátható.

ÉTCSOKOLÁDÉS ÁFONYA - logózható díszcsomagolásban

 

ÜDVÖZLŐLAP csokival

Különleges üdvözlőlap, melyet egyedi grafikával is kérhetünk, emellett pedig négy db csokoládéval is kedveskedhetünk a hölgyeknek. Elkészítése a megrendeléstől számítva 3-4 hetet is igénybe vehet, így várjuk mielőbb izgalmas ötleteiteket!

ÜDVÖZLŐLAP - csokival

 

A céges nőnapi ajándék nagyon fontos, hisz megköszönhetjük az együttműködést, kifejezhetjük elismerésünket és megbecsülésünket.

Ha nem találtad meg a megfelelő reklámédességet, nézz bele egy másik, a témához kapcsolódó cikkünkbe,  vagy nézz szét kínálatunkban és kérd egyedi ajánlatunkat!