Barion Pixel

Legjobb ajándékok Anyák napjára - virág vagy ajándékcsomag?

Legjobb ajándékok Anyák napjára - virág vagy ajándékcsomag?

 

Legjobb ajándékok Anyák napjára 

Május első vasárnapja – az Édesanyák napja. 
Ezen a napon szeretnénk kimutatni az Édesanyák, Nagymamák felé mindazt a szeretetet és törődést, amit ők adtak nekünk életük során, ezért általában fejtörést okoz a legjobb ajándékok kitalálása és kiválasztása Anyák napjára. Hagyományosan virággal és verssel köszöntik az Édesanyákat, de az évek során és a trendek változásával már sokan ajándéktárgyakkal is meglepik ilyenkor szeretteiket. A jó hírünk, hogy nálunk nem kell választanod, hiszen virág és ajándékcsomag együttes választására is van lehetőséged! Így azok, akik bizonytalanok a döntésben, vagy úgy érzik egy féle ajándékkal nem tudnák kimutatni hálájukat és tiszteletüket ajánljuk, hogy örvendeztessék meg szeretteiket mindkettővel! :)
Ráadásul Ajándékcsomag + virág rendelésekor a szállítás ugyanazon a napon, de más időpontban, két különböző futárral történik, tehát duplán lepheted meg Édesanyádat vagy Nagymamádat Anyák napja alkalmából! 
 

Hagyományos köszöntés - csodaszép virágokkal 

Sokan tartják magukat a hagyományokhoz és színpompás virágcsokrokat ajándékoznak ezen a napon szeretteiknek. Gyönyörű csokrainkkal biztosan elkápráztatod majd Édesanyádat vagy Nagymamádat, ráadásul személyessebbé teheted ajándékodat egy általad írt kedves üzenettel, amit a csokrokkal együtt küldünk. Mondd el virággal, hogy mennyire szereted őt és mennyire fontos neked! Választani nem könnyű, viszont számtalan csokor közül válogathatsz oldalunkon, kezdve az egyszerűbb megoldásoktól egészen a hatalmas virágkölteményekig. :) Íme néhány kedvcsináló csokrunk erre a különleges napra: 

 

Virágkosár anyák napjára

Mindent köszönök - virágkosár

Virágküldés Anyák napjára

Pihe-puha virágcsokor

 

 

Kézműves ajándékcsomagok - finom csokoládékkal

Csodaszép csomagokkal készültünk erre a jeles napra! Tavaszi hangulatú virágos csokoládékkal és soha el nem hervadó szappanvirágokkal biztosan mosolyt csaltok majd az Édesanyák és Nagymamák arcára, és emlékezetes ajándék élményt adhattok, akár még a távolból is!
Természetesen mentes csomagokkal is készültünk, így azok is élvezhetik a finom csokoládékat, akiknek oda kell figyelniük az egészségükre!
Idei újdonságaink pedig a színpompás szappanvirág boxok, melyeket szintén megtalálsz kínálatunkban, akár különböző finomságokkal is tarkítva! :)
Gyűjts ötleteket előző cikkünkből vagy nézz körül teljes Anyák napi kínálatunkban és szemezgess kézműves csomagjaink közül: 

 

 

Anyák napja ajándékcsomag

ANYÁK NAPJA - ajándékcsomag

 

 

Egyedi ajándék ötlet anyák napjára

TISZTA SZÍVBŐL - ajándékcsomag Anyának

Cukormentes ajándékcsomag Anyák napjára

CUKORMENTES - nagy csomag Anyák napjára

 

 

Készíthetsz egyedi csomagot is, így te válogathatod össze készleten lévő termékeinkből azokat, amiknek legjobban örülne szeretted, illetve te választhatod ki azt is, hogy milyen ajándékdobozban szeretnéd meglepni Édesanyádat vagy Nagymamádat. 
Tedd személyesebbé ajándékodat szívből szóló üzenetekkel vagy akár egy közös kedves fotóval, és mi hozzátesszük csomagodhoz! 
Anyák napján hétvégén is szállítunk, add le minél előbb a rendelésed, hogy biztosan időben célba érjen meglepetésed! 

Mindenkinek kellemes ünnepet és sok örömszerzést kívánunk!
:)
Reméljük ajándékötleteink elnyerik tetszésedet és ajándékainkkal hozzájárulhatunk mi is az Anyák napi mosolyokhoz!