Barion Pixel

5 szuper ajándék ötlet Anyák napjára

5 szuper ajándék ötlet Anyák napjára


5 szuper ajándék ötlet Anyák napjára

Nincs ajándék ötleted Anyák napjára? Az ajándék kiválasztása nem mindig egyszerű feladat, ezért segítségül összeválogattunk 5 szuper tippet az alkalomra!

Az anyák napjára ajándékozás hagyománya azért alakult ki, mert az ajándékokkal tudjuk kifejezni érzéseinket az édesanyánk iránt. Az ajándékok lehetnek kisebb-nagyobb értékűek, de a legfontosabb, hogy a szeretet és megbecsülés kifejezésére szolgálnak. Az ajándékozás egy módja annak, hogy megmutassuk az édesanyánknak, mennyire fontos számunkra, és mennyire értékeljük a nekünk nyújtott áldozatos munkáját és odaadását.

Köztudottan ezt az ünnepnapot minden év május első vasárnapján tartjuk hazánkban. Azonban számos országban Magyarországtól eltérően, május második vasárnapján ünneplik. Erre a különbségre szeretnénk felhívni azoknak a figyelmét, akik külföldről szeretnék meglepni az itthon élő édesanyjukat és nagymamájukat e jeles nap alkalmából.

Ez az alkalom remek lehetőséget kínál arra, hogy kifejezzük szeretetünket és hálánkat az édesanyánk iránt. Segítünk megtalálni az ideális meglepetést, amihez segítségük szolgálhat előző cikkünk is.

1. Gyümölcs ajándékba – egészséges meglepetés

Egy különleges gyümölcscsokor vagy gyümölcskosár ajándékba mindig nagy örömet és garantált meglepetést okoz.

Ha nem szeretnéd édességgel vagy virágcsokorral köszönteni az anyukádat, akkor ez egy remek ötlet lehet, mert nem csak különleges, de nagyon figyelmes ajándék is! A gyümölcs nem csak finom és egészséges, de ki is fejezi a gondoskodásunkat édesanyánk, nagymamánk iránt! Hiszen a gyümölcsök tele vannak fontos tápanyagokkal, vitaminokkal és ásványi anyagokkal, amelyek elengedhetetlenek a testünk számára.

Gyümölcscsokraink natúr gyümölcsöket vagy csokival bevont gyümölcsöket tartalmaz. Leginkább eper, ananász, szőlőből készülnek csokraink, de kosarainkban banán, kivi, narancs és más gyümölcsök is felhasználásra kerülnek.

Kisebb gyümölcscsokrainkat bögrében, nagyobbakat kaspóban állítjuk össze, így a gyümölcs elfogyasztása után marandó ajándék is marad a szerettünknél és kellemes emléket őriz meg az ünnepnapról!

Mivel hűtést igényelnek a gyümölcsök, így csak Budapesten és Pest megye egyes területeire tudjuk vállalni a kiszállításukat!

2. Szappanrózsa box – örök ajándék

Maradandó és gyönyörű, egy örök ajándék anyukádnak. Röviden így tudnánk jellemezni szappanrózsa boxainkat.

Szappanrózsa box anyák napi ajándék ötlet - ahonapajandeka.hu

Mik azok a szappanvirágok?

A szappanvirágok finom illatú szappanból készült virágfejek. Bármilyen virág megformázható belőlük és nagyon sokféle színben érhetők el. A szappanrózsa dobozaink kis rózsa formájú virágokból áll össze és úgy néznek ki mintha igaziak volnának. 

Hogy miért is szuper választás egy szappanrózsa box?

- tartósabb, mint a valódi virágok

- finom illatúak

- olyan mintha igazi lenne

- olcsóbb mintha igazi virágot vennél

- akár fürdéshez is felhasználható vagy kézmosáshoz szirmaira szedve

- gyönyörű dekorációs kellék

- tökéletes azoknak akik nem szeretnének igazi virágot kapni vagy allergiásak rájuk

3. Kertészeti termékek – a kert szerelmeseinek

Ha egy hasznos ajándékot szeretnél ajándékozni a kertimádó anyukádnak, akkor kertészeti termékekből álló összeállításunkat jó szívvel aljáljuk!
Kertészkedni jó, mert tudományosan is bizonyított tény, hogy kiváló stresszoldó és léleküdítő tevékenység. És fontos, hogy azok is kiélvezhetik ezen a jótékony hatásokat, akik társasházban laknak és csak egy csöppnyi erkélyük van a birtokukban. Egy kis erkélyen is éppúgy akadnak kertészeti feladatok bőven, az ültetésen át a növények napi gondoskodásáig.

Kis kertész szettünket tartalmazó eszközök nagyon jól kihasználhatóak például egy balkon láda beültetéséhez. A kis kertész összeállítunk olyan hasznos kiegészítőket tartalmaz, mint például a vödör, kesztyű, ásó, metszőolló, elültethető virágmag is. A legutóbbi kiegészítőből csodás nyári színpompás virág születhet, kellő gondoskodás mellett. Anyukád biztosan örömét leli majd benne! Ajándékunkkal segíts neki gondozni kis kertjét és minden szobanövényét boldoggá tenni!

4. Fotókeret közös fotóval – személyes ajándék

Képkeret anyák napi ajándék ötlet- ahonapajandeka.hu
Mi sem lehetne személyesebb ajándék mamádnak, mint a közös fotó rólatok, az egész családról, vagy egy édes kép az unokáról. Mindezt egy fotókeretben, amit kirakhat a lakás egy jól látható pontjára.

A kinyomtatott kép örök emlék marad, mely emlékezteti ajándékozottat az ajándékozóra és a kettejük kapcsolatára. Mindenki szeret fotókat nézegetni és rengeteg fotót elkattintani a szeretteiről.
Visszanézve őket jó felidézheti az együtt töltött élményeket, a kellemes érzéseket, a jó hangulatot, a boldog pillanatokat. Ezért szép ajándék egy közös fotó, melyet akár Te magad is könnyedén előhívathatsz. De tőlünk is beszerezheted külön vagy akár ajándékcsomag mellé is megrendelheted!

5. Ajándékcsomag küldése - finomságokkal

Egy finomságokkal teli ajándékcsomaggal sem lőhetsz mellé, mely tartalmazhat édességet, lekvárt, mézet, teát, kávét, snacket és még sok minden mást, mely szem szájnak ingere. Az alkalomhoz ragaszkodva még sokan küldenek virágot anyukájuknak, de előszeretettel választanak napjainkban már ajándékcsomagot is.

Egy ajándékcsomag küldése mamádnak egy kedves gesztus, amely sok boldogságot okozhat  Anyák napján. Hiszen melyik nagymama és anyuka ne szeretné az édességet? Szerencsére ma már nem okoz gondot, hogy olyan édességekből álljon össze a csomag, melyet cukorbetegek és fogyaszthatnak, mert kínálatunkban ő rájuk is gondoltunk természetesen!

Bízunk benne, hogy segítettünk ötleteinkkel és már tudod milyen ajándékkal lepd még édesanyádat, nagymamádat anyák napján. Ha kérdésed lenne, mi szívesen segítünk elérhetőségeink egyikén! 



Ajánlott ajándékok