Barion Pixel

Ajándékozz céglogós adventi naptárat!

Ajándékozz céglogós adventi naptárat!

 

Logózható adventi naptárak karácsonyra

Évről-évre növekszik az egyediesíthető karácsonyi édességek népszerűsége, ezért mi is igyekszünk tartani a lépést. Egyik kedvenc terméketek a logózható szaloncukor rendeléséről korábban már írtunk egy cikket, melyett itt olvashattok.

Az ünnep közeledtével előtérbe kerülnek egyéb reklámédességeink, egyediesíthető szezonális csokik, kekszek, teák, melyek a téli időszakhoz kapcsolódnak. Az édességek csomagolása egyediesíthető, a cég saját logójával, tetszőleges grafikával látható el. Ezek az emblémázható felületek kitűnő lehetőséget biztosítanak a vállalat reklámozására és megismertetésére. A reklámértéke mellet pedig egy kedves gesztus ügyfeleinknek és partnereinknek megajándékozására. Egy pozitív érzet társul cégünkhöz az apró meglepetés által.

Ügyfeleink kedvenc ünnepi finomságai között megtalálhatóak a logózható puszedlik, emblémázható szaloncukrok és az egyediesíthető adventi naptárak is.

Már egészen kisgyermek korunk óta izgalommal tölt el mindenkit a karácsonyt megelőző adventi várakozás. A felnőtt korosztály is nagy lelkesedéssel nyitogatja az adventi kalendáriumok ablakait, melyek december első napjától végig kísérik a naptártulajdonosok minden napjait karácsony napjáig, minden nap rápillantva a logózott kalendáriumra. Mint minden naptár időhöz kötött ez is, így érdemes a tervezgetést és megrendelést időben elkezdeni. Nem érdemes sokáig halogatni a rendelés leadását, mert a határidő közeledtével a gyártói kapacitás is telítődhet és a szállítási határidő emiatt kitolódhat akár 4-5 hétre is.

Hogy mindenki biztosan megtalálja a neki tetsző, profiljába illeszkedő naptárat, kínálatunkban többféle méretű és formájú, különféle logózási lehetőségekkel ellátható terméket talál. Ezek között fellelhető olyan is, melynek nem csak a csomagolása, hanem a benne található csokoládé is személyre szabható. A környezettudatos cégeknek is készültünk öko adventi naptárral is, melyet újrahasznosított papírból és lebomló anyagokból készítünk. Akik szeretnének valami olyat, ami eltér a hagyományos, megszokott formától, kérhetnek akár kamion vagy ház alakú kalendáriumot cégük profiljához igazítva. Ha pedig nem csak formában, hanem ízben is szeretnénk eltérni a megszokottaktól, akkor nem csak csokoládéval töltött naptárak közül válogathatunk. Hiszen léteznek már karácsonyi fűszeres keksszel töltött verziók is.

Végezetül pedig néhány logózható adventi naptárat mutatunk be inspirációként, melyekre kattintva részletesebben megnézheted oldalunkon.

 

Környezetbarát adventi naptár

Öko adventi naptár

100%-ban lebomló csomagolásból készül, 24 napos kivitelben. 75g csokoládét tartalmaz, minden napra egyet. A naptár mérete ~20*29 cm. 

 

 

Logózható csokoládés adventi naptár

Logózható adventi naptár csokoládéval

A csomagolás egyediesítése mellett az egyik csoki kocka is logózható. A 24 napos naptárban 75g csokoládét találunk. A naptá mérete ~20*29 cm. 

 

Adventi naptár karácsonyi keksszel, logózható csomagolásban

Adventi naptár keksszel

 

Ha nem a hagyományos csokis naptárat szeretnénk ajándékozni, lehetőség van keksszel töltött verzióra is, összesen 132g töltősúllyal. Mérete ~20*10*4 cm. A csomagolás teljes felületére elhelyezhető egyedi grafika a céges arculatnak megfelelően.

 

Logózható csokoládés adventi naptár XS-es méretben

Asztali adventi naptár csokoládéval

 

Összesen 50g, 24 darab apró csokoládéval töltve. Kitámasztható, így akár az asztalon is elfér, a mindennapok szereplője lesz. Mérete ~20*14 cm. Teljes felülete logózható egyéni igények alapján.

 

Egyedi alakú adventi naptár

Egyedi formájú adventi naptár

 

Ha nem csak logóval szeretnéd egyedivé varázsolni naptáradat, lehetőség van egyedi formájú kalendáriumot is készíteni.  Maximum mérete 30*47 cm lehet. Töltősúlya 50g.

 

Ha segítségre van szükséged a választásban vagy kérdésed adódna a rendeléssel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken.