Barion Pixel

Kedvenc ajándékcsomagjaink férfiaknak

Kedvenc ajándékcsomagjaink férfiaknak

Ajándékcsomagok férfiaknak

Az ajándékcsomagok egyik legnagyobb előnye, hogy ajándékozóként csak néhány kattintásba kerül megrendelni őket, és a kész ajándékcsomag máris úton van hozzád vagy az ünnepelt otthonába. Nem kell utánajárni, sorokat kivárni, mindössze csak szétnézni a webshopban és kiválasztani, hogy melyik ajándékcsomag illik az ünnepelthez. A sikert a minőségi termékek és a gondos összeállítás biztosítja! 

A férfiak számára egy kicsit mindig nehezebb kiválasztani a megfelelő ajándékot. Összegyűjtöttünk pár csomagot, melyek mindenki számára megfelelő ajándékok lehetnek – legyen szó testvérről, barátról, apáról vagy akár a nagyapáról. 

Nem számít, hogy milyen alkalomra keresel ajándékot, vagy, hogy milyen típusú vagy korú férfinak keresel meglepetést, nálunk biztosan találsz valami különleges csomagot férfiaknak minden árkategóriában. 

Férfiak körében legsikeresebb ajándékaink, minőségi termékekkel és gondos összeállítással:

GENTLEMAN'S CHOICE 

Tökéletes kényeztetés harmonizáló színekkel és kifinomult ízvilággal! 74%-os kakaótartalmú  kakakódarabos prémium étcsokoládéval, kézműves konyakmeggyel és egy remek fűszeres ízvilágú mag mix ropogtatnivalóval. 

 

Ajándékcsomag férfiaknak

 

IGAZI KARAKTER - Urak kedvencei 

Az egyedi ízek kedvelőinek kedvenc ajándékcsomagja, elegáns prémium díszdobozban. Kézműves belga csokoládé gondosan összeválogatott különleges feltétekkel: 66%-os étcsokoládé, brontei pisztáciával és liofilizált meggy darabkákkal. Sóban forgatott pirított mandulával és egy minőségi olasz proseccoval. 

 Ajándékbox férfiaknak

 

CUKORMENTES KIS CSOMAG - férfiaknak 

Egyre többen kerestek nálunk cukormentes ajándékcsomagot szeretteiteknek. Az alábbi csomag termékei mind hozzáadott cukor nélkül készült, diabetikus termékek. Kávékülönlegesség Brazíliából, sztíviával édesített fahéjas tejcsokoládé, étcsokoládés mogyoró praliné szelet és egy sóval szórt pirított mandula került az ajándékcsomagba. 

 

Cukormentes csomag férfiaknak

 

GAVALLÉR - bor és finomságok 

Igazi gavallér csomag különleges finomságokkal és borral. A sós és édes csemegék tökéletesen kiegészítik egymást válogatásunkban. A sóval szórt pirított mandula remek szövetséget alkot a fenséges pisztáciával töltött tejcsokoládé lapocskákkal és a mentás étcsokoládéval. Kiegészítve egy minőségi sauvignon blanc-al. Minden alkalomra tökéletes választás! 

 

Gavallér ajándékcsomag

 

BIZTOS SIKER - whisky és csokoládék 

Whiskys ajándékcsomag minőségi édességekkel. Gondosan válogatott whiskyk keverékéből készült, legalább 12 évig érlelt Chivas Regal, alkoholos kávéval töltött csokoládéval és whiskys kakaóbab darabos étcsokoládéval. Nincs férfi, aki ne örülne egy ilyen összeállításnak! 

 

Whiskys ajándékcsomag férfiaknak

 

URAIM - Bor és más finomságok 

Ez a válogatás kifejezetten az uraknak készült. Tettünk bele mindenből egy kicsit, ami a férfiasabb ízvilág kedvelőit biztosan leveszi a lábáról: Egy szekszárdi minőségi cuvée-t, két féle egyedi kézműves étcsokoládét, meggyes feketecseresznye lekvárt és pirított magvakat. 

 

Boros ajándékcsomag férfiaknak

 

GOURMAND - pezsgő, édesség, libamáj 

Exkluzív fadobozos ajándékboxunk igazi gourmandoknak lett kitalálva! Remek minőségű száraz pezsgővel, libamájjal, akácmézes dióval és egy prémium kézműves étcsokoládéval. Különleges ajándék különleges alkalmakra! 

 

Gurmand ajándékbox

 

Ha esetleg még sem találtad meg álmaid ajándékcsomagját a kiszemelt ajándékozottnak, nézz körül a többi férfias ajándékcsomagunk között, vagy válogass össze egyedi ajándékcsomagot különböző termékeinkből. 

Válassz szeretteinek a lehető legjobbak közül!  

 

Örömteli ajándékozást kívánunk!

A hónap ajándéka csapata