Barion Pixel

Ismerd meg Anyák napi virágdobozainkat

Ismerd meg Anyák napi virágdobozainkat


Különleges virágboxok, virágkosarak Anyák napjára! 

Bizonyára már Te is alig várod, hogy leleplezzük végre az idei Anyák napi gourmet ajándékcsomag kollekciónkat. Nos, ez még egy kicsit várat magára, de ne aggódj, továbbra sem engedjük el a kezed és újabb anyák napi ajándékötletekkel jelentkezünk a nagy napig.

Legutóbbi cikkünkben bepillantást nyerhettél pazar bokrétáink, virágcsokraink világába, ezúttal trendi virágboxainkból és népszerű virágkosarainkból hoztunk egy kis válogatást.

Ezek a csodás tűzött összeállítások akár asztaldíszként is megállják a helyüket, egy szép tavaszi virágkosár méltó éke lehet a húsvéti asztalnak is. A hosszan tartó frissesség érdekében nem szabad megfeledkezni róla, hogy minden nap öntözzük meg a virágok tövét. 

Most pedig lássuk kedvenc Anyák napi virágkosarainkat, melyek bármelyikével megörvendeztetheted szeretett Édesanyád, Nagymamád.

 

Kertecske - virágkosár

Gyönyörű pasztell virágkosár Anyák napjára rózsával és liziantusszal. Kérd házhozszállítással, akár Anyák napja vasárnapra is, országosan házhozszállítjuk. Hát nem gyönyörű?

Anyák napi virágkosár

Kertecske virágkosár

 

Mámoros virágdoboz

Mesés virágdoboz tavaszi hangulatban, rózsával, orchideával és szezonális virágokkal. Virágdobozaink megfelelő ápolás mellett hosszantartó frisseséggel hálálják meg a törődést.

Mámoros virágydoboz Anyák napjára

Mámoros virágdoboz Anyák napi szállítással

 

Csónakázás virágkosár

Természetes hatású, vidám virágkosár rózsával és szezonális virágokkal. Modern hangulatú összeállítás, mely jókedvre deríti Anyukádat, Nagymamádat is. Küldd el Anyák napjára és mi országszerte házhozvisszük választott virágkosaradat. Akár asztaldísznek is tökéletes választás.

Anyák napi virágküldés

Csónakázás virágkosár

 

Rózsaszín kalap virágdoboz

Élénk színű rózsák orchideával és rengeteg zöld díszítéssel. Elegáns választás, szívmelengető szépség, varázslatos összhatás. Húzz egy merészet és lepd meg vele Nagymamádat, biztosan leesik majd az álla ;)

Anyák napi virágküldés

Rózsaszín kalap virágdoboz Anyák napjára

 

Szikrázó virágkosár

Vidám, tavaszi hangulatú virágkosár rózsákkal, inkaliliommal és liziantusszal. Anyukáknak és nagymamáknak is ideális választás.

Anyák napi virágkosár

Szikrázó Anyák napi virágkosár

 

Ugye milyen nehéz a választás? 

Ha még nem kötelezted el magad a virágküldés mellett, mindenképpen várd meg az idei kollekció leleplezését, mert fantasztikus újdonságokkal készülünk.

Addig is, ha segítségre van szükséged az ajándékozásban, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre.