Barion Pixel

Válassz pazar virágcsokrainkból Édesanyádnak

Válassz pazar virágcsokrainkból Édesanyádnak


Virágküldés Anyák napjára országos kiszállítással! 

Az anyák napi ajándékozásról legtöbbünknek elsősorban egy pazar virágcsokor jut eszünkbe. A gourmet Anyák napi ajándékcsomagok küldése csak az elmúlt években kezdett el teret hódítani magának, egyelőre az anyák napi virágküldés még őrzi helyét a dobogó legfelső fokán. 

Az Anyák napi virág az 1900-as évek elején vált jelképpé, Anna Marie Jarvis érdemeként, aki elérte, hogy az USA-ban nemzeti ünnepnek nyilvánítsák az Anyák napját. Jelképül a fehér szegfűt választotta, mely megtestesíti az anyaság erényeit: fehér színével a tisztaságot és hitet, illatával a szeretetet, formájával pedig a szépséget szimbolizálja.

Azóta már a szegfű, mint jelkép elvesztette jelentősségét, bármilyen szép virágcsokorral örömet szerezhetünk szeretett Édesanyánknak, Nagymamánknak, hiszen a legtöbb virághoz pozitív jelentést társítunk.

Kínálatunkban is pompás Anyák napi összeállításokat találsz, legyen szó hagyományos csokorról, virágboxról vagy akár modernebb, a mai kor trendjeinek megfelelő bokrétákról.

Válogatásunkban bemutatjuk kedvenc csokrainkat, de természetesen válogathatsz teljes Anyák napi virágkínálatunkból is.

Páratlan páros - szegfűcsokor

Gyönyörű pasztell szegfűcsokor Anyák napjára. Kérd házhozszállítással, akár Anyák napja vasárnapra is, országosan házhozszállítjuk. Hát nem gyönyörű?

Páratlan Anyák napi virágcsokor

Páratlan páros szegfűcsokor

 

Ébredés virágcsokor

Mesés virágcsokor színpompás inkaliliomokkal, bokrétába kötve. Gyermekként szívesen választottam ehhez hasonló összeállításokat Édesanyám örömére. Vidám színeinek köszönhetően melegség költözik a szívekbe.

Ébredés virágycsokor Anyák napjára

Ébredés virágcsokor Anyák napi szállítással

 

Lelkes virágcsokor

Természetes hatású, vidám bokréta rózsával és zöld díszítéssel. Modern hangulatú csokor, mely jókedvre deríti Anyukádat, Nagymamádat is. Küldd el Anyák napjára és mi országszerte házhozvisszük választott csokrodat.

Anyák napi virágküldés

Lelkes Anyák napi virágcsokor

 

Varázslatos virágcsokor

Vörös és fehér rózsák orchideával és rengeteg zöld díszítéssel. Hagyományosabb stílus kedvelőinek ajánljuk. Elegáns választás, szívmelengető szépség, varázslatos összhatás.

Anyák napi virágküldés

Varázslatos virágcsokor Anyák napjára

 

Apró szépség virágcsokor

Vidám, tavaszi hangulatú bokréta vegyes színű rózsákkal. Anyukáknak és nagymamáknak is ideális választás.

Anyák napi bokréta

Apró szépség Anyák napi virágcsokor

Reméljük ez a kis ízelítő meghozta a kedved az Anyák napi virágküldéshez. 

Ha még nem találtad meg a tökéletes virágcsokor összeállítást, nézz körül Anyák napi kínálatunkban egyéb ötletekért vagy böngéssz gourmet csomagjaink között. Következő cikkünkben bemutatjuk kedvenc virágboxainkat és virágkosarainkat is.

Addig is, ha segíthetünk az ajándékozásban vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre.