Barion Pixel

Céges karácsonyi ajándékozás - kedvező árú ajándékötletekkel

Céges karácsonyi ajándékozás - kedvező árú ajándékötletekkel

 

Egyszerű, mégis figyelmes ajándékötletek - nagy mennyiségben is

 

A legtöbb vállalkozás számára fontos, hogy minőségi, ugyanakkor megfizethető ajándékcsomagokkal lepje meg munkatársait, üzleti partnereit. A karácsonyi ünnepi szezon közeledtével számos cég keresi már az idei céges ajándékokat. A Hónap Ajándéka csapatának köszönhetően könnyű dolgod lesz az ajándékválasztásban! Összegyűjtöttünk számos olcsó ajándékötletet, amelyek közül akár egyedi darabokat is kiválaszthatsz. Böngéssz webáruházunk kategóriái között, és találd meg a tökéletes céges ajándékot! Ha az olcsóbb ajándékcsomagokon felül egyedi logózható termékekre is kíváncsi vagy, nálunk megtalálod a legjobbat!


Céges karácsonyi ajándékozás - ahonapajandeka.hu

Cikkünkben bemutatjuk a karácsonyi ajándékküldés fontosságát és lehetőségeit, legyen szó szeretteinkről vagy céges ajándékozásról. Weboldalunkon széles választékban találhatók karácsonyi ajándékcsomagok, melyeket személyre szabható üzenettel vagy céglogóval ellátott ajándékkártyával tehetünk még egyedibbé. Az alacsony árkategóriás csomagjaink ideálisak nagyobb mennyiségben történő megrendelésekre, és könnyedén böngészhetőek különböző árkategóriák szerint is. Kézműves termékekkel és egyedi csomagolással biztosítjuk, hogy különleges és hangulatos ajándékokkal lephesd meg azokat, akiknek szántad őket.  

Karácsonyi ajándékcsomag nettó 5000 Ft alatt - ahonapajandeka.hu

TÉLI ÁLOM ajándékcsomag - karácsonyi hangulat

Ünnepi hangulatot csempészünk az üzleti ajándékozásba a Téli álom nevű ajándékcsomaggal! Ilyen csomagot sehol máshol nem találsz, és tudod, hogy miért nem? Mert ajándékcsomagjainkat igyekszünk egyediséggel feldobni, amely nemcsak megkülönbözeti őket a többi csomagtól, hanem kínálatunkat is sokkal különlegesebbé és változatosabbá varázsolja. Idén hoztunk pár egyedi mintázatú jutazsákba csomagolt szuper ajándékcsomagot, amelyek egytől egyig nettó 5000 Ft alatti áron megvásárolhatók webáruházunkban. A ráadás ennél a fajta ajándékcsomagnál, hogy minimum 50 darab rendelése esetén kérhető a csomagolás céglogóval emblémázva! Nézd meg különböző váltazatait jutazsákos ajándékcsomagjainknak ide kattintva.

Ajándékcsomag cégeknek nagy mennyiségben is

KRAMPUSZ - céges karácsonyi ajándékcsomag

Az ünnepek idején a munkavállalók és üzleti partnerek meglepetéseinek összeállítása időigényes és sokszor bonyolult feladat. Ebben a helyzetben egy ajándékküldő szolgáltatás igénybevétele kiváló stresszmentes opció lehet. Ajándékküldés választásával gyors és hatékony ajándékösszeállításra, gondosan becsomagolt egyedi ajándékcsomagokra, valamint épségben és időben kiszállított csomagokra számíthatnak a vállalkozások. Emelett pedig előny, hogy időt és energiát tudnak spórolni az ünnepek előtti pörgős időszakban. Olyan szuper ajándékokkal várjuk a kedves vállalkozásokat, mint a képen látható Krampusz csomagunk, amiben minden megvan egy tökéletes ünnepi ajándékcsomaghoz

ünnepi ajándékküldés cégeknek - ahonapajandeka.hu

KARÁCSONYI KEDVESSÉG ajándékcsomag

Egy különleges és kedves karácsonyi ajándékcsomag hölgyeknek, amelyben finom tejcsokoládé pralinék, ízletes selyemfűméz, válogatott filteres tea és egy kandiscukor található. Ez a csomag tökéletes választás, hogy meglepd a hölgyeket karácsonykor egy ízletes és gondosan összeállított ajándékkal, amely garantáltan örömet szerez és ünnepi hangulatot teremt. A csomag szép díszdobozban érkezik, így már az első pillanattól fogva különleges és elegáns ajándékként hat. Kerek díszdobozos ajándékcsomagok kínálatunkat idén bővítettük olyan újdonságokkal mint a ferrero bonbon vagy kis kiszerelésű likőrök, nézz körül közöttük ide kattintva, hiszen a csokoládé és szappanrózsa boxok minden időszakban slágertermékek.

Logózható merci desszert karácsonyra

Webáruházunkban nem csak ajándékcsomagok, hanem önállóan is megvásárolható termékek is elérhetőek. Rendelésed igény szerint logózhatod is! Egy példa erre a személyre szabott merci desszert, amely exkluzív ajándék lehet önállóan vagy akár ajándékcsomagok mellé is. Ha legalább 50 darabot rendelsz belőle, logóval ellátott előlapot is választhatsz! Ezt a terméket 3 méretben is megtalálod nálunk, válaszd ki a számodra legmegfelelőbb fajtát!

Logózott bor karácsonyra

Egy másik igazán népszerű önálló termékünk az egyedi, saját céglogóval emblémázott, karácsonyi címkés bor. Többféle grafika és borfajta közül lehet választani, hogy mindenki megtalálhassa a márkájához legjobban passzolót. Ennél a terméknél nem csak magát a terméket teheted személyessé, de választhatsz mellé felár ellenében csomagolást is! Fadoboz, papírtáska vagy fekete díszdoboz masnival átkötve! Ha fontos neked a minőség és az ár akkor ez lesz a telitalálat céged számára

Ha a fentiek között sem találtad meg a tökéletes ajándékot, több cikkünkben is segítséget nyújtunk a megfelelő ajándékcsomagok megtalálásához. 

Karácsonyi kínálatunk rendkívül változatos, és könnyen áttekinthető különböző kategóriák segítségével. Így könnyedén megtalálhatod az ideális ajándékot az adott személy vagy cég számára. Legyen szó férfiakról vagy nőkről, különböző érdeklődési körökről vagy ízlésekről, nálunk biztosan megtalálod a tökéletes kombinációt. 

Tehát, ha minőségi, egyedi és kedvező árú ajándékokat keresel céged számára, ne habozz tovább! Látogass el weboldalunkra, és találd meg az ideális karácsonyi ajándékcsomagot, amellyel emlékezetessé teheted az ünnepeket és köszönetet mondhatsz azoknak, akik fontosak számodra. Legyen szó alkalmazottakról, üzleti partnerekről vagy ügyfelekről, mi segítünk megtalálni a legjobb ajándékot, amely a legjobb benyomást kelti és méltó módon ünnepli az ünnepi időszakot.  

Kérdés vagy egyedi ajánlat esetén keress minket bizalommal elérhetőségeinken!

Kellemes ajándékozást kíván A hónap ajándéka webáruház csapata!