Barion Pixel

Céges ajándékötletek férfiaknak

Céges ajándékötletek férfiaknak

 

Céges karácsonyi ajándék

Szeptember elejével idén egyből beköszöntött a hideg őszi időjárás, hirtelen véget ért a nyár és a karácsonyi szezon is itt van már a nyakunkon. Még egyelőre nem vagyunk elkésve a karácsonyi készülődéssel, de a vállalatoknak ideje elkezdeni a nézelődést, ajánlatkéréseket, ha nagy mennyiségben szeretnének ajándékcsomagokat venni karácsonyra az alkalmazottaknak, partnereknek.

Összeválogattunk különböző költségkeretbe tartozó ajándékcsomagokat és egyéni termékeket is, amelyek akár önmagukban is megállják a helyüket. Ebben a cikkben kifejezetten a férfiaknak szánt ajándékainkról lesz szó, viszont a hölgyekről sem feledkeztünk meg, nekik is készültünk szebbnél szebb csomagokkal, amelyek közül összeválogattunk párat a hamarosan megjelenő „Céges ajándékötletek nőknek” című cikkünkben. A következő sorokban viszont szeretnénk mutatni néhány ajándékötletet mutatós, férfias, ünnepi csomagjainkból.

 

Ajándék férfiaknak

Legújabb típusú ajándékdobozunkat a karácsonyi szezonban indítjuk be. Igazán ünnepi színekben pompáznak, így céges karácsonyi ajándékokhoz ideális választás minden változat. Ebbe a csomagba éppen a gyönyörű ezüst dobozunkat választottuk a hozzá passzoló zöld masnival, amely remek összhangban van a csomagban található vilmoskörte pálinkás drazsénkkal. Ezzel a csomaggal külföldi vendégeket is meg lehet lepni karácsonyra, hiszen csak hazai termékeket tartalmaz, mint a hungarikumnak számító Unicum, de minden férfinak, aki kedveli az alkoholos italokat ajánlani tudjuk.
Céges karácsonyi ajándékötletek

SIR WILLIAM - ajándékcsomag unicummal

 

Idén debütáló csomagjaink egyike ez a kékben pompázó ajándékcsomag, amelyhez minimum 5 darab vásárlása esetén juthattok hozzá. Elegáns és harmonikus, férfiak számára tökéletes választás. Egyelőre karácsonyi külsővel, de a szezon után hagyományosabb formában is megtalálható lesz kínálatunkban.
Ajándékcsomag férfiaknak pálinkával

SZILVÓRIUM – pálinka, csoki, lekvár

 

A karakteres ízek kedvelőinek ajánljuk ezt a klasszikus karácsonyi csomagot. Kiváló ajándék a főnökségnek, üzleti partnereknek vagy nagyobb költségvetésű cégek esetén akár az alkalmazottaknak is. Egyediesíthető külső logózott kártyával vagy karácsonyi képeslapjaink egyikével is.


Céges vállalati ajándékok

TŐLEM NEKED - bor és finomságok

 

Nagyon népszerű egyéni ajándékaink a beiglik, amelyeket díszdobozban szállítunk, egyedi igény esetén masnival átkötve is kérhetők. Két klasszikus karácsonyi ízben is árusítjuk külön-külön a diós és a mákos változatot, valamint vegyítve a kettőt is megtalálhatod weboldalunkon. Rendelni minimum 15 darabtól és december 10-e utáni szállítással lehet rövid szavatossági ideje miatt.


Karácsonyi édesség ajándékba

Gerbeaud páros mákos és diós beigli

 

Férfiak kedvelt ajándékai azalkoholos italok, ezért nálunk sem maradhat ki egy ilyen ajánlás. Karácsonyi címkés, fekete díszdobozos, díjnyertes barack pálinkánkkal nem lehet mellélőni. Ha különleges és minőségi ajándékkal lepnéd meg a férfi kollégákat, üzletfeleidet vagy munkavállalóidat válassz ajándékot A hónap ajándéka webáruház kínálatából.


Pálinka díszdobozba cégeknek

Karácsonyi Barack Pálinka díszdobozban

 

Ajánlatokért keress minket bátran az info@ahonapajandeka.hu e-mail címen, jó nézelődést kívánunk!



Cookie Consent Setting