Barion Pixel

Céges ajándékcsomagok nőnapra

Céges ajándékcsomagok nőnapra

Céges ajándékcsomagok nőnapra 

Céges ajándékötleteket keresel nőnapra? Ha igen, akkor nem is lehetnél jobb helyen, mert nálunk megtalálod a tökéletes nőnapi céges ajándékot! Széles kínálatunkban rengeteg árkategóriájú és nagyságú prémium minőségű ajándékcsomag található, így mindenki megtalálhatja az ízlésének, cégprofilhoz illőt és a büdzsének megfelelőt. Ajándékcsomagjaink mellett egyedi logózható nőnapi termékekkel is újítottuk kínálatunkat, ezek között akadnak logózható reklámédességek vagy környezetbarát elültethető növényeket is. A nőnap a karácsony utáni legnagyobb ünnep a cégek körében. Hálásak vagyunk, hogy sok cég választ minket újra és újra minden évben!  Minőségi, különleges és egyedi ajándékcsomagokat, valamint gyors és biztonságos kiszállítást garantálunk. Ha eddig cégen belül oldottad meg az ajándékokat, de óriási tehernek, nehézségnek érezted az áruk, a csomagolóanyag beszerzését és a sok időt, amit a csomagolásra áldoztál, akkor itt az ideje, hogy átadd nekünk ezt a terhet és pár kattintással elintézd a céges nőnapi ajándékokat. 

Nőnapi ajándékcsomagok, mint elismerés 

Szerinted fontos, hogy a cégednél elégedett alkalmazottak dolgozzanak? Mi nagyon fontosnak gondoljuk, hiszen a remek munkaerő teszi erőssé a vállalatokat. Ehhez pedig az kell, hogy te is kimutasd, mennyire hálás vagy nekik és mennyire elégedett vagy a neked dolgozókkal, valamint, motiváció céljából is kiváló ötlet az ajándékozás. 
 
Mivel lepd meg női alkalmazottaid?  

Nőnapra köszönetedet, háládat szeretnéd kifejezni, nem érdemes olyan ajándékban gondolkodni, ami egyből a fiók mélyén végzi kihasználatlanul. Egy olyan ajándékcsomag, amely kézműves termékekből, különleges bonbonokból, logózott személyre szabott üdvözlőkártyából tevődik össze máris olyan ajándéknak hangzik, amely örömet szerez a hölgyeknek. Ezt természetesen lehet még fokozni egyedi termékekkel, amelyeket itt tudtok megnézni. 

Ajándékcsomagok nőnapra cégeknek 

Ha már vásároltál nálunk ismerős lehet, neked ez a csomagolás, sátortetős díszdobozaink különböző mintákban állandóan elérhető darabjai kínálatunknak. Ezek a fajta csomagjaink a legkelendőbbek, elegánsak és a masni színét is kérheted többféle színben is, amely a céglogódhoz vagy az adott ünnephez legjobban passzol. Kiváló ötlet még a logózott ajándékkártyát a doboz külsejére kérni, így sokkal jobban cégre szabott külsőt kapnak az ajándékok.  

PIROSKA AJÁNDÉKCSOMAG HÖLGYEKNEK

Új, nőnapra készült csomagjaink egyike, amely egy remek cseresznyés étcsokoládé, kézműves gyümölcslekvár és az igen népszerű szamos marcipán triójából áll össze. Az édesszájú hölgyeknek ajánljuk szeretettel. 

Különleges ajándék nőnapra - ahonapajandeka.hu

MEGLEPETÉS MÁRCIUS 8-RA.  

Kínálatunk egyetlen jutazsákba csomagolt bájos ajándékcsomagja.
Egy másik nagy neves termékkel szeretnénk köszönteni a nőket, ez nem más, mint a stühmer marcipán pralinéja és emellé az elmaradhatatlan virág, kicsit különlegesebb formában. Ez a virágmag egy egyedileg logózható magyar termék, amelyet elültetve otthon nevelgethetnek a hölgyemények.

Ajándékok nőnapra cégeknek - ahonapajandeka.hu 

HÖLGYEKNEK AJÁNLJUK

Ajándékcsomagunk egy kerek bordó dobozba csomagolt édesség duó került, egy szép szappanrózsával megkoronázva. Szintén a nagy nevekhez fordultunk, hiszen minden nő megérdemi a legmagasabb minőséget és a maximális törődést. Kényeztesd alkalmazottaid ezzel a fenséges meglepetéssel! 

Céges nőnapi ajándék dolgozóknak - ahonapajandeka.hu

Igyekeztünk különböző ajándékötleteket mutatni, hogy mindenki megtalálhassa a tökéleteset, de ez csak egy kis ízelítő volt, további ajándékcsomagjainkat itt megtaláljátok. 

Egyedi kérés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot és mi egyedileg cégedre szabott ajánlatot küldünk neked!