Barion Pixel

Bonbonok és csokoládék egyediesítése nőnapra

Bonbonok és csokoládék egyediesítése nőnapra

 

Bonbonok és csokoládék egyediesítése nőnapra

A logózható édességek az egyik legkeresettebb ajándékok nőnapon hölgyek részére. A nőnapi céges ajándékozásnál kifejezetten keresettek a különböző egyediesíthető külsejű csokoládék és bonbonok, hiszen egyedi ajándékot mindenki szeret adni és kapni, ráadásul az édesszájú hölgyek körében garantált az örömszerzés egy ilyen ajándékkal!

Logózható édességek hölgyeknek

Virágzó külsővel és finom logózható csokoládékkal készültünk a hölgyeknek. Ha március 8-án meglepnéd hölgy munkatársaidat, partnereidet, akkor figyelmedbe ajánljuk logózható bonbonjainkat és csokoládéinkat nőnapra, melyek közül biztosan találsz olyat, amihez eltudod képzelni saját céges logódat vagy személyes üzenetedet erre az ünnepre.

Válogatásunkban olyan finomságok kerültek, melyekkel kis kreativitással biztosan meg tudod lepni a hölgyeket és emlékezetes ajándékot tudsz átadni.

 

NŐNAPI KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ - 50g

Kézműves tejcsokoládé kandírozott ibolya szirmokkal és liofilizált eper darabokkal. Masnival átkötve igazán hangulatos ajándék ötlet csokoládé rajongó hölgyek részére. Az üdvözlőkártya egyedi szövegezése és logózása is kérhető hozzá, mellyel akár még személyesebb lehet ajándékunk!

NŐNAPI KÉZMŰVES CSOKOLÁDÉ - 50g

NŐNAPI MERCI DESSZERT - 250g

A merci az egyik legközkedveltebb csokoládé, ha ajándékozásról van szó a hölgyek körében. Finom csokoládé válogatás, melynek egyedi színpompás virágokkal teli előlapja logóval is ellátható.

NŐNAPI MERCI DESSZERT - 250g

VIRÁGOS NŐNAPI BONBON - Logózható papírpánttal

Bonbonválogatás cégeknek nőnapra színpompás virágos díszdobozban, egyediesíthető papírpánttal, két féle kiszerelésben (4 vagy 9 db vagy akár 16 db-os). Igazi tavaszi hangulatot árasztó díszdobozzal és finom bonbonokkal biztos az örömszerzés nőnapon!

Ugrás a képgaléria elejére VIRÁGOS NŐNAPI BONBON - Logózható papírpánttal

ÉTCSOKOLÁDÉS ÁFONYA - logózható díszcsomagolásban

Ínycsiklandozó aszalt áfonya csokoládés bundában és virágos logózható díszcsomagolásban átadva garantáltan mosolyt csal az arcokra!

Ugrás a képgaléria elejére ÉTCSOKOLÁDÉS ÁFONYA - logózható díszcsomagolásban

4 VAGY 9 DB-OS NŐNAPI BONBON LOGÓZHATÓ PAPÍRPÁNTTAL

Nőnapi bonbonválogatás díszdobozban, két féle kiszerelésben (4 vagy 9 db-os.
Papírpántja igény szerint egyediesíthető és logóval ellátható. Tedd személyesebbé ajándékodat nőnapon egy egyedi ajándékkal!

Ugrás a képgaléria elejére 4 VAGY 9 DB-OS NŐNAPI BONBON LOGÓZHATÓ PAPÍRPÁNTTAL

DÍJNYERTES KÉZMŰVES BONBON NŐNAPI DOBOZBAN

Gyönyörű papírpánttal ellátott díjnyertes bonbonválogatás hölgyeknek nőnapra.
Pántja igény szerint egyediesíthető és logózással ellátható. Senki sem tudna ellenállni egy ilyen ajándéknak!

DÍJNYERTES KÉZMŰVES BONBON NŐNAPI DOBOZBAN

Logózott nőnapi ajándékaink gyártási ideje akár 2 hét is lehet, így ezek esetében érdemes előre gondolkodni és nem az utolsó pillanatra hagyni a rendelést, mivel a grafika megtervezése és a nyomdai munkálatok is időbe telnek.
Nézzetek bele előző cikkünkbe is, melyben szintén logózható édességeket mutattunk be!

Nőnapi ajándékaitokat kérhetitek egy címre de az egyesével való kiküldés is megoldható, amennyiben a hölgyek home-officeban dolgoznak.

Igyekszünk évről-évre kínálatunkat úgy összeállítani, hogy minden cég megtalálja a számára legjobb céges nőnapi ajándékot.

Tekintsétek meg teljes nőnapi kínálatunkat válogassatok kedvetekre és a hölgyek örömére és kérjétek egyedi ajánlatunkat!