Barion Pixel

Ajándékküldés szülinapra

Ajándékküldés szülinapra

Szülinapi ajándékküldés szeretteidnek

Meglepnéd szeretteidet születésnapjuk alkalmából, de nagyon távol élsz tőlük, esetleg nem lesz alkalmad személyesen megajándékozni vagy szimplán nincs ötleted, hogy mivel kellene meglepned? Ha valamelyik igaz rád, a legjobb helyen jársz! Weboldalunk kínálatában kortól, nemtől függetlenül gondoltunk a kedves ajándékozottakra! Biztosan találsz nálunk valami csodaszép ajándékcsomagot, amelyet egy szívhez szóló kedves üzenettel sokkal személyesebbé tudsz tenni. Ajándékcsomagjaink mellé választhatsz egy gyönyörűséges virágcsokrot vagy egy friss zamatos gyümölcscsokrot is. Ha pedig olyan ajándékcsomagot keresel, amelyet cukrot nem fogyasztóknak szánsz, hozzáadott cukrot nem tartalmazó ajándékcsomagjainkról korábbi cikkünkben tájékozódhatsz. Saját ötletedet valósítanád meg? Vedd igénybe nemrég megjelent új szolgáltatásunkat és készíts teljesen egyedi ajándékcsomagot.

Ajándék férfiaknak, nőknek születésnapra

Az urakra gondolva összeállítottunk egy kisebb ajándékcsomagot finom ropogtatnivaló snackkel, kézműves hazai étcsokoládéval és egy üveg klasszikus hungarikummal, az unicommal. Ez a csomag telitalálat minden férfi ismerősödnek, aki szereti a magyaros ízvilágot és a magas minőséget.
Ajándékküldés férfiak részére

DR. ZWACK – Unicum rajongóknak

Ha egy termetesebb ajándékot keresel férfi szerettednek ez a csomag egy igazi ínyenc választás. Fő eleme a fűszeres ízvilágú száraz vörösbor, zamatos piros gyümölcsök illatával megbolondítva. Továbbá társítottunk még a bor mellé egy hazai lekvárt, kézműves csokoládélat és fűszeres pirított magokat.
Szülinapi ajándék férfiaknak

URAIM - Bor és más finomságok

A hölgyekről se feledkeztünk ám meg! Egy kisebb, de tartalmas ajándékcsomagunkat minden nő kényeztetésére találtuk ki, melyet a csokoládé és a hosszú fürdőzés öröme ötvöz egy kedves kis szárazvirágcsokorral megkoronázva. Nagyszerű ajándékötlet fiatalabb, és idősebb korú hölgyeknek is.
Női ajándékdoboz szülinapra

ÉKSZERDOBOZ – Csokival és fürdősóval

Tartalmas következő csomagunk szívmelengető külsőjével szeretetet sugall a kedves hölgyeknek, akiket megajándékozol vele. Édes ízek, harmónia és összhang jellemzi kedvelt csomagunkat. Születésnapra, névnapra, anyák napjára, vagy csak úgy szeretetből is kiváló meglepetés!
Születésnapi ajándék nőknek

MAMA KEDVENCE - tele finomsággal

Ajándékküldés kisfiúknak, kislányoknak

Gondoltunk mi a kisebbekre is, nem csak a felnőttekre! Ajándékcsomagjaink között megtalálhattok gyerekeknek készült meglepetéseket is. Ilyen például kisfiúknak készült Kisherceg csomagunk, amely csokis és gyümölcsös kettősségével igazán megnyerő tud lenni, plusz játékainkkal egyedibb nagyobb csomaggá alakíthatóak. Válassz az ajándékcsomag mellé egy mesekönyvet, kisautót vagy akár egy kirakós játékot.
Ajándékküldés gyerekeknek

KISHERCEG - ajándék fiúknak

Kislányok nagy kedvence az unikornis, ezért mi belecsempésztük ezt a kedvelt mesebeli lényt lányoknak készült ajándékcsomagunkba. Csupa csokis, rózsaszín és habos-babos meglepetés mellé válassz egy unikornisos ékszerdobozt, gyöngyfűző szettet vagy hajdíszítő szettjeink közül valamelyiket.
Szülinapi ajándék lányoknak

NAGYON CSAJOS - ajándékcsomag kislányoknak

Ha nagyon pici az ajándékozott lepd meg egy édes plüssállattal és/vagy egy macis kis csörgővel vagy rongyival.

Kívánj sok boldog születésnapot rajtunk keresztül, mi pedig biztosítjuk a pontos, gyors és rugalmas kiszolgálást!