Barion Pixel

Ajándékküldés nőknek

Ajándékküldés nőknek

Küldj ajándékot női ismerőseidnek segítségünkkel!

Nehezen boldogulsz az ajándékvásárlással vagy nincs alkalmad személyesen átadni egy ajándékcsomagot, esetleg cégként keresel hölgy alkalmazottjaidnak egy kedves meglepetést? Mi ebben megoldást tudunk nyújtani számodra! Bármilyen alkalomra keresel ajándékot, mi együtt találunk rá egy tökéletes opciót! Legyen az évforduló, köszönet, születésnap, névnap vagy nők napja, weboldalunkon számos csodaszép, nőies és finomságokkal megpakolt csomagot találsz. Ha mégsem találnál megfelelő meglepetést szeretteidnek, vedd fel velünk a kapcsolatot, hogy meg tudjuk valósítani elképzelésed. Ha személyesebbé szeretnéd tenni ajándékodat, kézzel írott személyes üzenettel és/vagy saját fényképpel ellátott képkerettel nálunk az is megoldható. Valamint nincs is kedvesebb gesztus, mint egy csodaszép illatos virágcsokor az ajándékdoboz mellé. Ha megvan az ajándékozott ízlésének legmegfelelőbb ajándék, válassz mellé egy szépséges virágcsokrot is óriási kínálatunkból. Gondoltunk azokra a hölgyekre is, akik nem fogyasztanak cukortartalmú ételeket, italokat erről bővebben a cukormentes ajándékozás című cikkünkben olvashatsz.

Kedvelt ajándékcsomagjaink nők számára

Ha nincs ötleted és valami apró, kedves kis ajándékot keresel, ez egy olyan csomag, amellyel könnyedén kifejezheted, hogy szívből gondoltál az ajándékozottra. Kézműves hazai tejcsokoládéval, krémes forrócsokival, egy illatos szappanrózsával és a nők körében kedvelt virágmagcsomaggal kedvezünk a természetet és édességeket kedvelő hölgyeknek. Nincs is jobb, mint a jól megérdemelt kerti munka utáni pihenés közben elfogyasztott édesség.
Ajándékküldés hölgyeknek

GONDOLOK RÁD

Nem egyszerű feladat kiválasztani a megfelelő ajándékot egy nőnek, főleg olyat, amelynek igazán örül. Olyan romantikát kedvelő hölgyeknek ajánljuk ezt a csomagunkat, akik értékelik, ha egy hosszú nap után rosé pezsgőt kortyolva a habos meleg fürdővízben relaxálhatnak. Nem mellesleg meggyújthatnak egy illatos gyertyát a fürdőzés közben, valamint elfogyaszthatnak egy isteni tábla tejcsokoládét is.
Ajándékcsomag nőknek születésnapra

ROMANTIKA

Vannak olyan tematikus ajándékcsomagjaink, amelyeket egy téma köré építettünk fel, ilyen ez a levendulás meglepetésünk is, amely igazán nőies és elegáns. Ebben a gyönyörű ajándékcsomagban minden termék az illatos és finom levendulával ízesített vagy illatosított. Már maga a doboz, amelyben csomagolva van is igazán csajos darab. Ajánljuk olyan hölgyeknek, akik természetesen szeretik a levendulát és a kényeztetést is.Női ajándékcsomagok

LEVENDULÁS

Anikó kolléganőnk kedvenceiből összeállított csomagunk igazán nagy népszerűségnek örvend klasszikus piros, harmonikus, ünnepi megjelenésével és ízletes termékeivel. Minden alkalomra megállja helyét és kortól függetlenül adható bármely női ismerősödnek, barátodnak, családtagodnak, kolléganődnek, valamint mindenkinek, aki imádja a krémes, minőségi tejcsokoládékat.
Ajándék nőknek tejcsokival

ANIKÓ CSOMAGJA

Egyéb ajándékcsomagjainkért látogass el weboldalunkra, kérdés esetén pedig vedd fel velünk a kapcsolatot.
Jó nézelődést/vásárlást kívánunk!