Barion Pixel

Ajándékküldés Budapesten

Ajándékküldés Budapesten

Ajándékcsomag Budapestre

Megfeledkeztél, későn jutott eszedbe szeretted születésnapja, névnapja vagy bármely alkalom amikor megajándékozni szoktál egy barátot, családtagot vagy akár munkatársat?
Budapesten belül nálunk a munkanapokon 10:00-ig leadott rendeléseket még aznapi expressz szállítással is vállaljuk, vidéki címekre a munkanapokon 12 óráig leadott rendeléseket a leadást követő munkanapon tudjuk kiszállítani. Bővebb információért olvasd el szállítási feltételeinket.

Az ajándékküldés még nincs olyan régen a köztudatban, mint például a virágküldés de mi arra bátorítunk, hogy ha éppen nincs lehetőséged személyesen átadni ajándékodat vagy kényelmesnek érzed házhoz rendelni a már szépen összeállított, hozzáértők által becsomagolt ajándékot akkor válaszd szolgáltatásunkat.
Hétvégén sajnos nincs lehetőségünk kiszállításra, futárainknak is kijár a pihenés, de hétfőtől péntekig állunk rendelkezésedre!
Fontos információ, hogy ha virágot és ajándékcsomagot is vásárolsz az nem egyszerre fog kiérkezni, mivel ajándékcsomagjainkat budapesti székhelyünkről küldjük ki, míg a virágokat virágos partnereinktől, így két különböző futár fogja kiszállítani a kedves meglepetéseket.

Gyümölcscsokor küldése Budapesten

Esetleg, ha egy különlegesebb ajándékkal lepnéd meg valamely szeretted, erre nagyszerű opció egy zamatos gyümölcscsokor, amelyet Budapesten belül kedd és péntek között tudunk kiszállítani.
Ha a rendelés folyamatánál kérdés merülne fel benned keress minket bizalommal chaten, e-mail-en keresztül vagy hívd ügyfélszolgálatunkat és segítünk!
Valamint, ha bővebb információt szeretnél gyümölcscsokrainkról arról korábbi „Gyümölcscsokor rendelése ajándékba” cikkünkből tájékozódhatsz.

Virágküldés Budapesten

A virágküldés manapság már teljesen elterjedt és megszokott gesztus, nap mint nap küldenek emberek virágot különböző alkalmakra, amelyen nem lehetnek személyesen ott.
Ha ajándékcsomag helyett inkább virágcsokraink közül lepnél meg valakit arra akár pár órán belül is van lehetőséged szintén munkanapokon leadott rendelések esetén.
Legyen az ballagás, anyák napja, születésnap, baba születés vagy temetés kínálatunkban minden alkalomra találsz alkalomhoz illő csokrokat, asztaldíszeket, virágkosarakat vagy koszorúkat.

Állandóan elérhető ajándékcsomagjaink

Ha last minute ajándékra lenne szükséged ezek az ajándékcsomagjaink állandó termékeinkből vannak összeállítva, így mindig elérhetőek, ha az utolsó pillanatban jutott eszedbe meglepi valakit. Mi délelőtt összeállítjuk a csomagot, átadjuk futárunknak és ő még aznap munkaidőben ki is szállítja házhoz vagy a munkahelyére is.

Ajándék ötlet nőknek például ez a különleges nőies csomag csokoládéval, mézzel és teával, megkoronázva egy illatos szappanrózsával. Egész évben tartjuk ezeket a termékeket, így, ha a szeretted születésnapja reggelén arra ébredsz, hogy elfelejtetted az ajándékot még Budapestre kiszállítjuk neki!
ajándék nőknek

KEDVESSÉG

Az urakról sem feledkeztünk meg, ajándékötletünk férfiaknak nem más, mint egy unicumos csomag meggyes pisztáciás csokoládéval és egy fűszeres magmix-el. Budapestre szintén az előbb leírtak szerint tudjuk kiszállítani, vidékre pedig a 12 óráig leadott rendelést másnap.
ajándék férfiaknak

DR. ZWACK