Barion Pixel

Gyümölcscsokor küldése ajándékba

Gyümölcscsokor küldése ajándékba

Gyümölcskosár ajándékba

Szeretnél valami különleges meglepetést adni szerettednek, üzleti partnerednek, ismerősödnek? Egy csodaszép, ínycsiklandozóan finom és frissítő gyümölcsökből összeállított csokorral garantált az öröm az ajándékozott arcán. Kiváló ajándék olyan személyeknek is, akiket kevésbé ismersz, olyanoknak, akik szeretik, ha valami fogyaszthatót, felhasználhatót kapnak ajándékba, vagy akár remek opció az egészségesen étkezők megajándékozására is. Különleges alkalmakra, eseményekre nagyszerű választás party tálaink közül válogatni, de ha csak egy apró gesztusként szeretnél vele meglepni valakit arra is vannak kisebb szépen összeállított csokraink. Van lehetőség csokoládéval bevont és natúr gyümölcscsokor vásárlására is, ezzel is az ajándékozott ízlésének megfelelőt kínálva. Ezekhez a nagybani piacról reggelente frissen beszerzett gyümölcsök garantálják a friss, zamatos, édes ízeket. Személyesebbé tehető minden gyümölcscsokrunk egy szívhez szóló személyes üzenettel, melyet a csokorhoz tűzött üdvözlőkártyán olvashat el a megajándékozott személy. Az ajándékozás ilyen módja nálunk még újnak számított, de igen hamar népszerűvé vált, amin mi nem is lepődünk meg, hiszen igazán egyedi ajándékötlet férfiaknak, nőknek kortól függetlenül. Ha szeretnéd különlegesebbé tenni ajándékodat, válassz hozzá plusz meglepetést ajándékcsomagjaink közül, a boldogság biztos lesz.

Gyümölcscsokor rendelése

A gyümölcscsokrok kiszállítását csak Budapesten tudjuk vállalni, mivel gyümölcscsokraink hűtést igénylőek és tökéletes friss állapotban szeretnék eljuttatni ajándékozottadnak. Kedd és péntek között szállítjuk őket, ha az utolsó pillanatban vennél ajándékot előző nap 16 óráig tudjuk felvenni másnapi kiszállításra rendelésed.

Kedvelt gyümölcscsokraink

Vásárlóink körében igen nagy kedvenc FRUITY MAGIC csokrunk, amelyet két méretben is megtalálsz weboldalunkon. Mézédes, natúr gyümölcscsokrunk tartalmaz kedves kis formára vágott ananászt, három féle szőlőt, zamatos sárgadinnyét és édes, érett epret.

Gyümölcs ajándékbaAz isteni krémes belga csokoládéval bevont gyümölcscsokraink közül nagy népszerűségnek örvend PASSION CHOCO csokrunk. Ez a csokor a FRUIT PASSION natúr csokrunk csokis változata, ha te inkább a csokira szavazol, válaszd ezt a gyümölcscsokrot! Különböző ízletes, üde gyümölcsök harmonikus összeállítása, melyet egy-két fő részére ajánlunk.
Csokis gyümölcscsokor ajándékbaSzintén kedvelt csokis darabunk a bohókás külsejű EXTRAVAGANZA, amelyből két méret közül is választhatsz. A csokoládéba mártott és színes cukorszórásban megforgatott eprek garantálják az extravagáns hangulatot, de ne feledkezzünk meg az aranyos kis ananászvirágokról, a roppanós szőlőről és a tengerentúlról érkezett érett mangóról sem. Ezek együttese kétségtelen, hogy feldob minden ünnepeltet.
Friss gyümölcs ajándékbaGyümölcstálaink közül ajánljuk 5-6 fő részére készült PARTY MIX tálunkat. Egy kisebb összejövetelen, meetingeken, céges rendezvényeken is megállja a helyét! Vegyesen megtalálható benne csokis és natúr gyümölcs is, hogy mindenki megtalálja a ínyére való finomságot.
Party gyümölcstál ajándékba