Barion Pixel

A választás a tiéd!

A választás a tiéd!

Ajándékcsomagod te állíthatod össze!

Eljött az idő, hogy te magad válogasd össze szeretteidnek szánt ajándékcsomagod tartalmát.
Szabd személyre a meglepetést! Szerezz Örömet az ajándékozott kedvenceivel.

Első lépésként kiválaszthatod, hogy milyen ajándékdobozba kerüljenek a finomságok. A csomagolás kiválasztásánál a masni színéről is te dönthetsz, illetve különböző kártya minták közül is választhatsz, melyeket az alaklomhoz igazíthatsz.

Többféle kategória közül szemezgethetsz. A kategóriák között mentes termékek is elérhetőek, így azok sem maradnak ajándék nélkül, akiknek oda kell figyelniük étkezésükre.
Tradicionális és különleges italok, édességek folyamatosan bővülő kínálatából lehet nagyszerű meglepetéseket összeállítani.

Termékeink között néhány csak az egyedi összeállításban érhető el. Így még változatosabb variációkat álmodhattok meg.

Mutatunk néhány kihagyhatatlanul finom terméket, melyek elengedhetetlen kellékei egy ajándékdoboznak.

Az édes szájúaknak csokoládéink között biztosan megtalálod a legkülönlegesebb és legfinomabbakat.

LAVENDLI DOMINIKAI TEJCSOKOLÁDÉ - levendulával és kaffír lime-mal (75g)LAVENDLI DOMINIKAI TEJCSOKOLÁDÉ - levendulával és kaffír lime-mal (75g)

Levendulával és egy csipet kaffir lime őrleménnyel készült darkmilk csokoládé tábla, mely a 2021-es Great Taste Awards nemzetközi díjnyertes csokoládéja. A levendula kedvelőinek egy igazán gourmet ízélmény.

PETIT 21 VÁLOGATÁS - töltött csokoládé lapocskák

 

Töltött kézműves csokoládé lapocskák

Egy nemzetközi díjnyertes ízvariánsokból összeállított válogatás, melyben falatnyi csokoládé lapocskák málna, mangó valamint Piemonte-i mogyoró praliné és Etióp Harrar kávé töltelékkel találhatóak. Egy stílusos csomagolású elegáns ajándék.

LIOFILIZÁLT FEKETERIBIZLI - kékáfonyás joghurttal és fehércsokival (120g)

Liofilizált feketeribizli

Feketeribizli szemek fehércsokoládé és kékáfonyás joghurt masszába forgatva. A 2022-es Great Taste Awards-on díjazott magyar kézműves csokoládé.

Akik egy üveg itallal köszöntenék ismerősüket vagy fejeznék ki hálájukat megtalálják széles kínálatunkban a megszokott és szokatlan, de kiváló minőségű alkoholokat.

TÖRLEY - Gála Sec (0,75l)

Törley pezsgő ajándékcsomagba

Egyszerűen elegáns, kimondottan gyümölcsös, üde és frissítő száraz, fehér pezsgő a klasszikus ízek kedvelőinek. Egy születésnapi összejövetel, egy évforduló vagy egy közös ünnep megkoronázására ajánljuk.

IKON - Merlot

Ikon - Merlot vörösbor

 


Gyümölcsös, epres, szilvás, könnyed, vidám bor, az Ikon pince egyik belépő vörösbora. A vörösborok kedvelőinek kiváló ajándék.

ÁRPÁD LEPOTICA - szilvapálinka (0.5l)

Áprád szilva pálinka ajándékcsomagba

Egy kiváló minőségű díjnyertes Cacansca Lepotica szilvafajtából készült hazai pálinka, intenzív ízvilággal. Intenzív, kellemes szilva virágillattal indító, könnyed pálinka. A nagy pillanatok ünnepléséhez.

Egy kis édességgel és egy üveg itallal ritkán tudunk mellé nyúlni a meglepetések terén.
Ha mégis más jellegű termékekből készítenél ajándékcsomagot több kategóriánk is rejt még különleges finomságokat.

KALDENEKER - Alma-homoktövis lekvár fahéjjal steviával édesítve (312ml)

Cukormentes lekvár ajándékbaCukormentes diétás lekvár almából, homoktövissel, gyömbérrel és fahéjjal ízesítve. Cukorbetegek számára is fogyasztható steviával édesített lekvár. Nem kell lemondani az édes ízekről senkinek ezzel a lekvárral.

BIO TEA - gyömbér és barack (15 teafilter)

Bio tea ajándékba

Bio fekete tea, gyömbérrel és őszibarack darabokkal, természetes őszibarack ízesítéssel elegáns fém dobozban. Egy meleg nyári napon jegesteaként, egy hideg téli estén pedig forró italként fogyasztható.

LIBAMÁJ - natúr (100g)Libamáj magyaros ajándékcsomagbaHazánk mezőgazdasági termelési kultúrájának egyik legfontosabb szimbólumaként tartjuk számon a hízott libából származó termékek előállítását. Igazi hungarikum.

Ha mégsem szeretnél magad összeállítani egy csomagot oldalunkon lehetőséged van már az általunk összeállított harmonizáló csomagokból választani. Az időjáráshoz igazodó nyári ajándékcsomagjainkról egy kis összeállítást tekinthettek meg itt.

Örömteli ajándékozást kívánunk!