Barion Pixel

Anyák napi virágküldés

Anyák napi virágküldés

Anyák napja közeledtével gondolnunk kell Édesanyánk, Nagymamánk megajándékozására, ebben mi egy kis inspirációval segítünk megtalálni a számukra tökéletes virágcsokrot, virágdobozt vagy virágkosarat. A virágcsokrokat személyessebbé teheted egy általad írt szívhez szóló üzenettel, amit a csokrokkal együtt küldünk. Anyák napján hétvégén is szállítunk, add le minél előbb a rendelésed, hogy le ne maradj!

Szívemből virágcsokor

Szívemből virágcsokor anyák napjára

Ha vágott virágcsokorral lepnéd meg Anyukádat, Nagymamádat ez a rózsaszín színvilágú rózsából, szegfűből és liziantuszból összeállított csokor biztosan mosolyt csal arcára. Mondd el virággal, mennyire szereted őt, és, hogy gondolsz rá ezen a csodaszép napon. Ez a csokor nem csak szép de nagy jelentéssel bíró virágokból is áll, mint például a szegfűből, amely az anyai szeretetet, valamint az anyaság erejét és tisztaságát jelképezi. A rózsaszín rózsa is tökéletes virág egy anyák napi csokorhoz, mivel köszönetet, hálát és csodálatot jelent.

Anyuci virágkosár

Virágkosár anyák napjára

Ha egy kedves hangulatú kosarat képzelsz el ajándéknak, ez az elbűvölő tavaszi színes inkaliliomokból készült virágkosár lesz a megfelelő választás Anyukád, Nagymamád részére. A virágok rózsaszín, piros vagy fehér különféle árnyalataiban pompáznak, amik még látványosabbá teszi őket. Jelentését tekintve a liliom a jólét, a tisztaság és a szerencse szimbóluma, de a szeretet és a remény jelképének is tartják.

Jutalom virágdoboz

Virág anyák napjára ajándékba

Virágdobozaink közül igazán megnyerő darab ez a gyönyörű rózsás virágösszeállítás. A rózsaszín a szeretet színe, amely vidámságot és boldogságot közvetít. Jelentését tekintve összekapcsolható a feltétel nélküli szeretettel, a gondoskodással, valamint ez a nőiesség és az anyaság színe is. Ha ezzel a színnel választasz csokrot, kosarat vagy virágdobozt, elmondhatod Anyukádnak és Mamádnak szavak nélkül is, hogy mennyire hálás vagy a sok éven át kapott szeretetükért, gondoskodásukért. Barátságos, kedves megjelenésével az ajándékozott igazán boldog lesz. A doboz alján elhelyezett vizes oázisnak köszönhetően a virágok szépsége és illata sokkal hosszantartóbb dísze lesz minden Édesanya és Nagymama otthonának.

További összeállításainkat itt tekintheted meg.