Barion Pixel

Valentin-napi egyedi ajándék

Valentin-napi egyedi ajándék

Egyedi ajándék Valentin-napra 

A 2022-es év újítása volt nálunk az egyedi ajándékcsomagok összeállításának lehetősége, amellyel még inkább különleges és személyre szabott ajándékcsomagokat adhatsz szeretteidnek. Vészesen közeleg a szerelmesek napja és mi gőzerővel készülünk rá. Vannak Valentin-napi ajándékcsomagjaink, virágcsokraink és gyümölcscsokraink is, de azokra is gondoltunk, akik maguk állítanának össze párjuk ízlésére szabva csomagot. Lettek szuper új Valentin-napi termékeink, ezeket szeretnénk nektek most bemutatni. Először is kiválaszthatod a masni színét, amivel kedvesed ajándékát becsomagoljuk. Ha nem szeretnél dobozt környezetbarát alternatívaként a gyűjtőkartonba kerülnek szépen becsomagolásra a választott termékek. Aztán csak erre az alkalomra készítettünk egy menüpontot tele Valentin napi termékekkel. Kedvedre válogathatod ezeket, mi pedig rendelésed után intézzük a pontos szállítást. Tedd még személyesebbé ajándékod szerelmednek egy szívhez szóló üzenettel, amelyet az ajándékdoboz belsejébe teszünk egyedi Valentin-napi kártyán megírva, vagy választhatsz képkeretet is, amelybe az általad küldött fotót tesszük bele. 

Valentin-napi termékek nőknek: 

A hölgyeknek igazán csajos termékekkel készültünk. Íme néhány példa: 

A virág minden alkalomra kiváló ajándékötlet nőknek, viszont mi most nem a klasszikus virágra gondolunk, hanem annak egy különlegesebb verziójára, az illatos szappanrózsára. Egy szál vörös szappanrózsa minden női ajándékcsomagot feldob és igazán trendi ajándékötlet. Ha viszont mégis úgy döntenél a klasszikus virágnál maradnál, Valentin napi virágküldés című cikkünkben mutatunk pár csodaszép csokrot is.

A tökéletes Valentin napi ajándék - ahonapajandeka.hu

Egyedi ajándékötlet nőknek – SZAPPANRÓZSA 

Egy másik klasszikus női ajándék a bonbon, de ma már szerencsére vannak ennek is eredetibb verziói. Mi egy különleges, kézműves és magyar terméket hoztunk el nektek, amelyben szív alakú kis bonbonok vannak, hát nem édes? Nem mellesleg díjnyertes termék is! Sokkal extrább és egyedibb, mint a minden boltban elérhető társaik. 

Egyedi Valentin napi ajándékötletek hölgyeknek - ahonapajandeka.hu

Valentin-napi ajándék nőknek – BONBONVÁLOGATÁS 

Valentin-napi ajándék férfiaknak: 

Nem feledkeztünk meg a férfiakról sem, nekik is van pár ajándékötletünk, amelynek biztosan örülnének. Ezek a termékek nem csak pasisak de Valentin-napi tematikájúak is. 

Sokan férfiaknak valamilyen alkoholos italt ajándékoznak bármely alkalomra, mert általában ennek örülnek is az urak, és ezt mi is és te is jól tudod! A Valentin-naphoz úgy gondoltuk, hogy egy pezsgő illene a legjobban, hogy koccinthassatok szerelmetekkel az együtt töltött időre. Emellé a budapesti vásárlóinknak ajánljuk figyelmébe szerelmes gyümölcscsokor összeállításunkat, amely a heart fusion névre hallgat és kiválóan harmonizál egy száraz pezsgő gyümölcsös-virágos aromájával. 

Első Valentin napi ajándék a szerelmemnek - ahonapajandeka.hu

Valentin-napi ajándék férfiaknak - VILLA SANDI PROSECCO 

A férfiak nagy része ugyanúgy édesszájú, mint egy nő. A csokoládé remek ajándék minden alkalomra, de Valentin-napra hoztunk egy visszafogottabban kinéző szerelmes desszertet. Étcsokoládéba mártott szívek piros fóliába csomagolva, és nem mellesleg vegán is, így azok is fogyaszthatják, akik valamilyen okból nem fogyasztanak állati eredetű termékeket. 

Ajándék a szerelmednek Valentin napra - ahonapajandeka.hu

Egyedi ajándékötlet férfiaknak - ÉTCSOKOLÁDÉ SZÍVEK 

Reméljük hasznos ajándékötleteket adtunk, és idén segítségünkkel lepitek meg párotokat Valentin-nap alkalmából! 

Ha mégis úgy döntesz, valamelyik kész ajándékcsomagunk érdekelne, azokat megtalálod itt! 
 
Köszönjük, hogy elolvastad cikkünket, további információért vedd fel velünk a kapcsolatot! 

Kellemes és romantikában gazdag Valentin-napot kíván A hónap ajándéka csapata! 



Ajánlott ajándékok