Barion Pixel

Valentin napi ajándékok férfiaknak

Valentin napi ajándékok férfiaknak

Valentin-napi ajándékok férfiaknak 

Biztosan állíthatjuk, hogy a Valentin-nap az egyik legmegosztóbb ünnep Magyarországon. Lassan terjed el nálunk ez az amerikai ünnep, de mára már az ország 75%-a megünnepli kedvesével a szerelmesek napjaként emlegetett ünnepet. Ezen az ünnepen illik megajándékozni a párodat akár csak egy apró meglepetéssel. A hölgyeknek ebben az esetben nehezebb dolguk van, hiszen Valentin-napi ajándékot találni férfiaknak nehéz feladat. A legtöbb pár ilyenkor előveszi legromantikusabb énjét és meglepi valamivel szerelmét, de a férfiaknak azért valljuk be könnyebb dolguk van a hölgyekkel. Korábbi Valentin napi ajándékcsomag küldés című cikkünkben már esett szó az Valentin-napi ajándékozásról, de most még jobban beleássuk magunkat az ajándék ötletelésbe Valentin-napra az uraknak!  

Valentin-napi ajándék a szerelmednek 

Ajándékot küldeni a párod munkahelyére óriási meglepetés és kedves gesztus lehet. Gondolj bele milyen romantikus, ha a futár megjelenik egy egyedi, személyre szabott ajándékcsomaggal, amitől még a férfiaknak is tátva marad a szájuk. Számos ajándékcsomag közül válogathatsz weboldalunkon, amelyeket egytől-egyig személyessé tehetsz egy közös fotóval és/vagy személyes üzenettel. Természetesen rendelheted magadhoz is, a személyes átadás ugyanolyan örömteli lesz párodnak. Akármelyik ajándékcsomagot is választod szerelmednek abban prémium minőségű kézműves, kézzel készített vagy akár gourmet termékek lesznek. 

Íme pár ajándékötlet kínálatunkból férfiaknak: 

Ez az ajándékcsomag kívül-belül telitalálat. Nemcsak szép, de több termékkülönlegességet is tartalmaz. Ilyen például az aszalt paradicsomos mini bagettek vagy a mindenki által jól ismert és kedvelt mozart golyó. Párosítottuk a sós és édes ízvilágot egy csodás borral, amelyet pároddal együtt elfogyaszhattok akár egy romantikus vacsorával egybekötve. 

Valentin-napi ajándék a párodnak - ahonapajandeka.hu
Valentin-napi boxok férfiaknak - TO YOU ajándékcsomag 

Különleges és kreatív ajándékot keresel párodnak? Aggodalomra semmi ok, hiszen kínálatunk számos különlegességgel újult idén Valentin-napon is. Egyik ilyen újdonságunk ez a kézműves sörválogatás kóstolócsomag, amelyet minden sörrajongó úrnak ajánlunk. Emellé, az édesszájú férfiaknak szuper választás lehet még egy hatalmas szív alakú csokoládé is.  

Első Valentin-napi ajándék férfiaknak - ahonapajandeka.hu

Egyedi ajándék a szerelmednek - KÉZMŰVES SÖRVÁLOGATÁS 

Ebben a gyönyörű díszdobozban helyett kapott egy bor és két jól ismert és népszerű édesség is. Férfiaknak tökéletes Valentin-napi ajándék lehet. Lepd meg vele szerelmedet köszönetképpen az eddig együtt töltött időért. Ünnepeljétek meg szerelmeteket nem csak Valentin-napon de egész évben! Akár első Valentin-napi ajándéknak is remek választás. 

Ajándékbox a párodnak - ahonapajandeka.hu

Első Valentin-napi ajándék - SZERETLEK ajándékcsomag 

Ezzel az ajándékcsomaggal nem csak párodat lepheted meg, neked is kedveztünk vele! Szuper ajándékcsomag pároknak, tele mindenféle finomsággal, amit Valentin-napi randitok után együtt elfogyaszthattok egy film mellett bekuckózva az ágyban.

Valentin napi ötletek - ahonapajandeka.hu

Ajándékcsomag pároknak - ÉDESEM ajándékcsomag 

Összes többi Valentin-napi csomagunkat és különleges egyedi termékünket itt érhetitek el. 

Köszönjük, hogy időt szántál cikkünk elolvasására, ha bármilyen kérdésed, kérésed merülne fel keress minket bizalommal chaten, e-mailben vagy telefonon.  

Jó vásárlást és Boldog Valentin-napot kívánunk!