Barion Pixel

Tipikus magyaros ajándék

Tipikus magyaros ajándék

 

Céges ajándék külföldieknek

Leggyakrabban cégek magyaros ajándékokkal kapcsolatban keresnek fel minket. Sokszor olyan ajándékcsomagokat keresnek, amelyekben hungarikumok, hazai termékek, magyar motívumokkal díszített édességek vagy kiegészítők vannak.
Nagyon népszerűek a tipikus magyaros ajándékok, ezért minden évben törekszünk a magyaros ajándékok kategóriánkat bővíteni újabb és újabb hazai termékekből álló csomagokkal vagy egyéni termékekkel.
Összeszedtünk néhány kisebb és nagyobb magyaros ajándékcsomagot, amit nálunk beszerezhetsz és teljes mértékben hazai, magyaros csomagolású terméket és hungarikumokat tartalmaznak.
Az egyik már korábban megjelent cikkünkben már bemutattunk olyan ajándékcsomagokat, amelyek repülőre felvihető kiszerelésű termékeket tartalmaznak, ha érdekelnek ajándékötleteink akkor itt elolvashatod: „Mit vigyek ajándékba külföldre?”
Most viszont tipikus magyar ajándékcsomagokat szedtünk össze, amelyek hungarikumokat is tartalmaznak. Íme:

 

Szuvenírek Magyarországról

Ebben a csomagban helyet kapott legújabb és egyben a legjobb presztizsajándékunk a libamáj. Ünnepi ételeink egyikének tekinthető, előkelő étel, amely kiemelkedő minőségű is.
Emellett megtalálható a csomagban egy büszkesége a magyaroknak, a Tokaji Aszú. Ez egy igazi gourmet termék, amely jellemzően három szőlőfajtából készül. Ízvilágát tekintve a méz és a sárgabarack íze érezhető, főként sajttal vagy libamájjal, de önmagában is ajánljuk fogyasztani.
magya hungarikumok

FEJEDELMI MEGLEPETÉS – magyaros ajándék

 

Ezen csomagunk fő eleme a mindenki által jól ismert hungarikum, az unicum. Ez a különleges több mint 40 féle gyógynövényből összeállított ital több ajándékcsomagunkban is helyet kapott hihetetlen népszerűsége miatt.
A csomagba került még egy híres magyar márkától beszerzett pralinéválogatás, gyönyörű magyaros csomagolásba burkolva.
A harmadik, egyben utolsó termék a magyar gasztronómiában sűrűn használt, nemzeti ételeket és egyéb mindennapokban készített elemózsiákat ízesítő fűszerpaprika magyaros díszdobozban.
magyar ajándékok külföldieknek 

HUNGARIKUM – céges ajándékcsomag

 

Férfiaknak keresel magyaros ajándékcsomagot?
Esetleg külföldi üzleti partnereknek vennél szuvenírt?
Ebben a csomagban minden megtalálható, amellyel örömöt tudsz okozni az ajándékozott úrnak vagy akár hölgynek is.
Ízeiben és csomagolásában is teljesen magyaros termékeket szedtünk össze.
híres magyar termékek

SZUVENÍR - ajándék külföldieknek

 

Ha valami, akkor ez egy olyan ajándék, amellyel bemutathatod egész Budapestet külföldről érkező vendégeidnek, amelyet évekkel később is megtudnak nézni, és elmélkedni a helyeken és emlékeken, amiket megéltek hazánkban tartózkodva.
A csodaszép képek mellé pedig többnyelvű leírások is vannak az albumban, ha a képek nem beszélnének magukért.
repi ajándékok

Budapest panorama album

 

Legismertebb italunk a pálinka, sok Magyarországra érkező külföldi kóstolja meg vagy szeretné kipróbálni.
Erre az esetre, szuper ajándékötlet egy 3 féle különböző ízt (szilva-, meggy- és feketecseresznye) tartalmazó pálinkaválogatás díszdobozba csomagolva.
Nem csak külföldieknek, de bármely pálinka kedvelőnek kiváló ajándék lehet.
kreatív céges ajándék

Mini pálinkaválogatás

 

Ha segítségre van szükséged a választásban vagy kérdésed adódna a rendeléssel kapcsolatban, keress minket elérhetőségeinken.



Cookie Consent Setting