Barion Pixel

Hőségálló ajándékcsomagok nyári meleg napokra!

Hőségálló ajándékcsomagok nyári meleg napokra!

Ajándékcsomagok olvadásmentesen 

Beköszöntött a nagybetűs nyár, a hőmérséklet már bőven 30 fok felett jár, olvad az aszfalt, és vele együtt feltételezhetitek, hogy az ajándékcsomagjainkban a csokoládé is. Viszont mint minden évszakban, nyáron sem hagyjuk, hogy a nagy meleg a minőség rovására menjen! Óvintézkedéseket téve minden csokoládé tartalmú csomagba jégakkut teszünk, amely tapasztalataink szerint 24 órán át védi a csokoládékat az olvadástól. Így ha egy óriási csokirajongót lepnél meg egy csupa csokis ajándékkal a legnagyobb kánikulában, azt is megteheted! De ha valami egészséges és frissitő különlegességgel lepnéd meg szerettedet, akkor ajánljuk figyelmedbe korábbi cikkünket a nyáron nagy népszerűségnek örvendő gyümölcscsokrainkról.

Hőségálló ajándékcsomag választékunk

Készültünk neked hőségálló ajándékcsomagokkal is, amiknél szintén jobbnál jobb lehetőségek közül válogathatsz. Az olvadásra hajlamos édességeket mellőzve lekvár, tea, méz és sok más nyalánkság pótolja ezekben a csomagokban a csokoládé helyét. Az olvadásmentes ajándékcsomagok is lehetnek ugyanolyan mutatósak és tartalmasak is egyben mint az olvadékonyabb társaik, így az öröm biztosan nem maradhat el!

Engedjétek meg, hogy bemutassuk a három legnépszerűbb hőségálló csomagunkat:

Szappanvirág box házhozszállítással

BOKRÉTA szappanvirág box

Igazi dekoratív nyári ajándék hölgyeknek, ami tele van élettel. Nem kell aggódnod miatta, hogy elhervad és dekoratív külleme mellett még a szobát is illatossá varázsolja. Ráadásul nem csak bájos, de praktikus is egyben, mert ha már elég ideig díszítette a szobát, akkor szirmonként leszedve szappanként is felhasználható.

Borválogatás ajándékba

BALATONI borválogatás

Elegáns, élményt nyújtó ajándékot szeretnél? Az igényes díszdobozba csomagolt borválogatással egyúttal gasztronómiai élményt is ajándékozhatsz. Ráadásul ki ne örülne egy fáradalmas hét után egy hideg, frissítő pohár bornak? Egy jó bor mindig emlékezetes pillanatokat teremt, legyen szó baráti összejövetelekről, romantikus vacsorákról vagy akár családi összeröffenésekről. Így nagyszerű ajándék azoknak is, akiknek alapvetően mindenük megvan, ezért teljesen tanácstalan lennél a megajándékozásukkal kapcsolatban.

Hőségálló ajándékcsomag

MAGYARORSZÁG KULINÁRIS KINCSEI ajándékcsomag

Nem véletlenül sokak kedvence ez az ajándékcsomag, legyen szó születésnapról, névnapról vagy hálád kifejezéséről, egy személyre szóló üzenettel ez a csomag mindegyik alkalomra remek választás. Az elegáns megjelenésén felül a benne található színvonalas termékek igazi gourmet élményt nyújtanak, nem gondolod?

És ha már a hőségálló lehetőségekről van szó, bármelyik ajándékcsomagot kiegészítheted fényképpel és képkerettel, ezenkívül az ajándékkártyáink közül válogatva könnyen személyre szabhatod a meglepetésedet.

Természetesen ha nem találtad meg a tökéletesen összeállított ajándékcsomagot, te magad is megálmodhatod egyedileg az ajándékcsomagot, vagy akár bővítheted plusz termékekkel a kedvencedet a fix választékunkból ide kattintva.

Ha bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre!



Ajánlott ajándékok

Cookie Consent Setting