Barion Pixel

Magyaros termékek ajándékcsomagban?

Magyaros termékek ajándékcsomagban?

 

Souvenir Magyarországról

Céges körökben a leggyakrabban magyaros jellegű ajándékokra van igény. Rendkívül kapósak azon ajándékcsomagjaink, önálló ajándékaink, amelyek Budapest grafikát vagy valamilyen magyaros motívumú, kalocsai vagy matyó mintás termékeket tartalmaznak. A cégek előszeretettel választják elsősorban külföldi üzleti partnereiknek szuvenírként.


Külföldieknek szervezett nagyobb rendezvényeken, konferenciákon reklámajándékként egy logózott kártyával is megállják a helyüket. Lakossági vásárlóként esetleg meglepheted külföldön élő, régen nem látott barátaidat vagy enyhítheted honvágyukat is egy-egy ilyen ajándékcsomaggal.


Ezekkel a termékekkel nemcsak bemutathatjuk büszkeségeinket, kultúránkat, de a hazai vállalkozásokat is támogatjuk vásárlásainkkal.


Weboldalunk legnépszerűbb ajándékcsomagjai közé tartoznak a magyaros tematikájú ajándékok, ennek okán szeretnénk bemutatni céges partnereink által kedvelt termékeinket.


Igyekeztünk figyelni az esetlegesen felmerülő igényekre is ajándékcsomagjainkkal kapcsolatban, és ezek alapján összeállítani magyaros kínálatunkat, hogy mindenki megtalálja a számára megfelelőt, így akár a repülőgépre is felvihető, kis kiszerelésű finomságokat. Ezekkel a tradicionális, hagyományosan hazai ízvilágú termékekkel újítottuk meg weboldalunk bő kínálatát. Íme Budapest látványosságaival díszített termékeink és ajándékcsomagjaink, amikben megjelennek:    

 

Budapest mintás termékeink

Ha mindenből adnál egy kicsit, ami igazán magyaros és hazai termék is, akkor I Love Budapest nevű csomagunk a megfelelő választás.
Ebben a csomagban a finomságok és hungarikumok mellett megtalálod azon szálas, fűszeres almáspite ízesítésű teánkat, amelyen a legrégebbi és legismertebb Dunán átnyúló híd látható, fővárosunk egyik jelképe, amely összeköti Pestet és Budát, a Széchenyi lánchíd.


Ősmagyar ajándék

 

 

Hazánk egyik legkedveltebb pálinkáját adnád ajándékba?
Prémium minőségű barack pálinkánk szintén Budapest egyik legszebb látványosságával az Országházával van díszítve.
Ez a hungarikum megtalálható például Best of Hungary nevű ajándékcsomagunkban összepárosítva a legjobb magyaros szuvenírekkel.
Ízvilágát tekintve a kajszibarack édes lekváros ízével indít, ezt követi az enyhe citrom és grapefruit lágy aromája.


hungarikum csomag

 

 

Időtálló szuvenír, egy album vagy képes könyv, országunk kiváló nevezetességeiről, fővárosunk látnivalóiról, egy ilyen ajándékkal könnyen megismertetheted az ajándékozottal hazádat.
Vendégváró és Magyaros apróságok összeállításainkban ilyen termékeket is találsz egyéb népszerű Magyarországhoz kapcsolódó finomságokkal együtt.szuvenír Magyarországról

 

Idén is bővült kínálatunk egyedileg gyártott, máshol nem kapható csomagolású termékekkel.
Ezeket a szuper grafikájú produktumokat párba állítottuk más magyaros termékekkel, hungarikumokkal is, hogy tökéletesen át tudd adni országunk szépségeit és finomságait külföldön élő partnereidnek, ismerőseidnek. Ebben a csomagban például két új termékünket is elhelyeztük. Az egyik egy budapesti látképet ábrázoló 70g-os mandula, a másik pedig egy hazai termelőtől származó selyemfűméz.


Magyaros ajándék férfiaknak

HELLO TOURIST - ajándék cégeknek 

Egyéb magyaros ajándékcsomagokért látogass el weboldalunkra vagy olvass bele korábbi "Magyaros ajándékcsomagok" című bejegyzésünkbe! Ha még ezek után is van kérdésed keress minket elérhetőségeinken.


Jó nézelődést, jó vásárlást!