Barion Pixel

Konferenciaajándékok cégeknek

Konferenciaajándékok cégeknek

Reklámajándékok konferenciára

Céged konferenciát tartasz külföldi ügyfeleidnek, partnereidnek és nincs ötleted? Nem tudod mivel lepd meg őket, ami magyar termék, céglogóddal mintázott és nem túl hétköznapi? Nálunk számos ilyen lehetőség közül válogathatsz! Legyen szó egyedi címkéjű borról, minőségi logózható bonbonról, vagy egy csupa magyar terméket tartalmazó ajándékcsomagról.

Ajándékcsomagok magyar termékekkel

Ha már kevés idő van a rendezvényig, akkor a leggyorsabb megoldás, ha az ajándékcsomag mellett döntesz, amelyekből bőven van választék weboldalunkon. Ilyen alkalmakra főként magyaros ajándékcsomagjainkat ajánljuk, hiszen külföldön élő partnereid számára is különlegesebb egy olyan ajándék, amelyben az országunkra jellemző hungarikumokat találnak benne.Gondoltunk arra is ezeknél a csomagoknál, hogy repülőre felvihető kiszerelésűek legyenek a termékek, így haza is tudják vinni magukkal az ajándékozottak.

Külsőjüket tekintve a letisztult, natúr vonalat képviselik csomagjaink, de vannak olyan ajándékdobozaink, amelyek különlegesebb külsőt kaptak, ilyen például magyar motívummal díszített dobozunk.

Népszerű csomagjaink között említhető például Kis pálinka, paprika és kis lekvár nevű ajándékcsomagunk. Ennek tartalma egy Árpád kisüsti szilvapálinka, egy édes kalocsai fűszerpaprika díszes fakanállal és egy kézműves zamatos hazai lekvár. Ez az erős trió tökéletesen tükrözi, milyen gasztronómiai elemekben erős Magyarország. Ha szeretnéd egyedibbé tenni a választott csomagot, logózható külső vagy belső kártyával ez is könnyen megoldható.
Magyaros céges ajándék

Az erős trió után érkezik a következő ajándékcsomagunk ami igazán népszerű, hiszen két közkedvelt hungarikum és helyet kapott benne, mint az unicum és a kalocsai fűszerpaprika. Vendégváró névre hallgató csomagunk az egyik legjobb magyaros ajándékösszeállításunk külföldi vendégek számára.

Magyaros ajándékcsomag konferenciára

Ha bővebb információra lenne szükséged magyaros ajándékcsomagjaink című korábbi cikkünkből tájékozódhatsz vagy vedd fel velünk a kapcsolatot és segítünk!

Környezetbarát szóróajándékok

Ha fontosnak tartod cégeden belül is a környezet megóvását, szerencsére már számos környezetbarát reklámajándékkal bővült a piac, amelyek minőségileg sokkal jobbak, mint műanyag társaik és logóval ugyanúgy egyediesíthetők.

Például igazán egyedi ajándékötlet egy színpompás virágmagkeverék saját grafikával díszítve, amellyel partnereid, ügyfeleid elültetve tehetnek Földünkért.
Logózható virágmag
Szintén egy maradandó és hasznos ajándék üzleti partnereid számára egy díszdobozos rózsafából készült golyóstoll. Igényelhető egyediesítve a cég logójával vagy önmagában emblémázás nélkül is tökéletesen megállja a helyét.
Konferencia ajándék cégeknek

További környezetbarát reklámajándékokért nézz körbe greengift oldalunkon!

Logózható reklámédességek

Többségben a vállalati rendezvények kapcsán logózott édességekre gondolnak a cégek, mint szóróajándék, és jól teszik! Hiszen az édességeket a többség szereti, ez egy kedves gesztus, amely megédesíti a konferenciatermeket is. Csokoládék, cukrok, kekszek, sós snackek biztosan találsz olyan édességet, ami megfelelő lehet egy ilyen eseményen ajándékként.

Kiemelkedő „közönségkedvenc” a 4g-os négyzetes reklámcsokink vagy logózható csomagolású egyediesíthető kekszünk.
Reklámcsoki ajándékba
Logózott keksz

Egyéb logózható reklámédességekért kérd ajánlatunkat sweetgift oldalunkról választott termékeink közül.