Barion Pixel

Húsvéti ajándékötletek cégeknek

Húsvéti ajándékötletek cégeknek

 

Köszönd meg dolgozóid munkáját húsvéti ajándékcsomaggal

 

Manapság egyre több cég igyekszik meghálálni dolgozói munkáját, amikor csak alkalom adódik rá. A Húsvét egy ilyen alkalom, egy kis aprósággal is kifejezheted megbecsülésed, hiszen a szándék a fontos.

A Húsvétnak mindig is nagy hagyománya volt, amellett hogy az egyik legnagyobb egyházi ünnep, egyúttal a tavasz köszöntése is. A tavasz pedig magával hozza a természet ébredését, virágba borulnak a fák, melegszik az idő és mi is feltöltődünk energiával. Ilyenkor a munka is jobban megy, ha pedig egy kis csokihoz is hozzájut az ember, megállíthatatlan lesz.

Az elmúlt években a lakossági igények mellett céges partnereink is egyre gyakrabban keresnek „nyuszis” ajándékcsomagot, így igyekeztünk ennek megfelelő ajándékcsomagokat összeállítani.

Az alap kínálatunktól eltérően húsvéti csomagjainkba nem csak kézműves édességeket válogattunk, inkább mindenki által kedvelt, népszerű márkák termékeit, mint a Milka, Smarties vagy a Kinder.

Ha ez nem lenne elég, logózott édességeket is készítünk erre az alkalomra. Választhattok a szintén népszerű Merci desszert vagy díjnyertes kézműves bonbon válogatásunk között. Mindkettő esetében lehetőség van a dizájn tetszőleges testreszabására, így akár cégetek teljes arculatára is szabhatjátok.

Ha választásotok logózott édességeinkre esne figyeljetek a határidőre, a logózáshoz ugyanis idő kell. A tervezés és a nyomdai munkálatok meghosszabbítják a folyamatot, így a szállítás akár 3 hét is lehet.

Ajándékcsomagjaink esetében is élhettek az egyediesítés lehetőségével, 20 db csomag felett kérjetek logózott húsvéti kísérőkártyát, melyre személyes üzenetetek is rákerül.

És most lássunk egy kis ízelítőt húsvéti ajánlatainkból.

 

HÚSVÉTI MERCI DESSZERT - 250g

A Merci csokoládé válogatása minden alkalomra népszerű ajándék választás, éppen ezért céges ajándékként is előszeretettel választjátok. Egyediesíthető előlapjainknak köszönhetően pedig az alkalomhoz illően személyre is szabhatjátok cégetek arculati elemeivel kiegészítve.

Húsvéti Merci desszert cégeknek

Logózható Merci desszert

 

CSOKIVADÁSZ - a legkisebbek kedvencei

Apró csupacsoki ajándékcsomag mindenki kedvenceivel. A legnagyobb édességvadászoknak ajánljuk ezt a csokis csomagot. Népszerű márkák édességeivel, Milka csokikkal és a gyerekek kedvencével, Kinder csokitojással a kis locsolóknak.

Mámoros virágydoboz Anyák napjára

Csokivadász ajándékcsomag

 

NYUSZI ÜL A FŰBEN - ajándékcsomag gyerekeknek

Milka és Smarties csokoládé válogatásunk a húsvéti ünnep sztárja. Kérjétek logózható kísérőkártyával, hogy céges köntösbe öltöztetve lephessétek meg dolgozóitokat.

Húsvéti ajándékötlet cégeknek

NYUSZI ÜL A FŰBEN - ajándékcsomag gyerekeknek

 

HÚSVÉTI BONBON - Logózható papírpánttal

Bonbonválogatás cégeknek húsvétra egyediesíthető papírpánttal, kétféle kiszerelésben. Tegyétek egyedivé cégetek arculati elemeivel! 30 darabos mennyiségtől rendelhető.

A válogatásban szereplő bonbonok:

4-es kiszerelés (eltarthatóság 5 hónap):
zölddió bonbon fehércsokoládé burokban (1% alkoholt tartalmaz)
beriolett 
– málna-áfonya-ibolya betét, pisztácia töltelékkel étcsoki burokban
sóskaramell étcsoki burokban
pekánpraliné ropogós mogyorókrokanttal tejcsoki burokban

Logózható húsvéti bonbon cégeknek

HÚSVÉTI BONBON - Logózható papírpánttal

 

SZABAD-E LOCSOLNI? - húsvéti csomag csokikkal

Ez a csomag bőségesen tartalmaz csokit, akár több személy részére is. Olyan mindenki által kedvelt márkák termékeit találod benne, mint a Milka, Kinder vagy Smarties.

Céges ajándékcsomag húsvétra

SZABAD-E LOCSOLNI? - húsvéti csomag csokikkal

 

HÚSVÉTI CSALÁDI CSOMAG - finomságok mindenkinek

Húsvéti csomagunkban a család összes tagja megtalálja a kedvére való finomságot.
Egy üveg bor és csokoládék a felnőtteknek, valamint apró édességek a gyerekeknek. 

 

Húsvéti családi csomag

HÚSVÉTI CSALÁDI CSOMAG - finomságok mindenkinek

 

Ugye így nem is olyan nehéz az ajándékozás? 

Ha máris ünnepi hangulatba kerültél tekintsd meg a teljes húsvéti kollekciót, hátha találsz a családnak is valamit :)

Addig is, ha segítségre van szükséged az ajándékozásban, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre.