Barion Pixel

Húsvéti ajándékküldés egyszerűen

Húsvéti ajándékküldés egyszerűen

Húsvét az év egyik legnagyobb ünnepe. Szinte minden családban régi hagyomány a locsolkodás. A vízzel vagy kölnivel való locsolásnak megtisztító és megújító ereje van a néphagyomány szerint.

 A régi tradíciók mellett új szokások is megjelentek. Többek között a húsvéti tojásvadászat és az ajándékozás. Már nem csak a locsolók kapnak piros tojást, a család apraja-nagyjának örömet szerezhettek egy kis édességgel, ajándékcsomaggal. Idén ismét együtt ünnepelhettek szeretteitekkel és akár személyesen is átadhatjátok a finom édességeket tartalmazó húsvéti ajándékcsomagokat. De ha elválaszt benneteket a távolság, mi segítünk áthidalni és közelebb hozni az ünnepi hangulatot.

Ide kattintva tekinthetitek meg húsvéti csomagjaink idei választékát.

Limitált számban elérhető húsvéti ajándékcsomagjainkkal szeretnénk megédesíteni mindenki ünnepét. Ha csak a távolság okoz problémát, erre országos kiszállításunk nyújt megoldást.

Húsvéti ajándék gyerekeknek országos kiszállítással

Idei húsvéti ajándékcsomagjainkba nem a megszokott kézműves édességek kerültek. Olyan finomságokat válogattunk össze, melyeket már minden gyermek jól ismer. Ezek az édességek is természetesen minőségi termékek, mint például a Milka, Smarties, Kinder és a Boci. Az alább található linkeken megtekinthetitek aktuális kínálatunkat, mely csomagokkal kedveskedhettek fiatalabb és idősebb szeretteiteknek.

Ajándékcsomag gyerekeknek húsvétra
CSOKIVADÁSZ ajándékcsomag

Csokinyulas ajándékcsomag
NYULAM-BULAM ajándékcsomag

Csoki nyuszis húsvéti csomag

TARKA-BARKA ajándékcsomag

 

Választható kiegészítő meglepetések a legkisebbeknek

Amennyiben nem csak édességgel szeretnéd meglepni a kisebbeket, abban az esetben lehetőséged van bővíteni a csomagot játékokkal is. A kínálatunkban szereplő játékokból kedvedre válogathatsz kiegészítő terméket is. Itt találsz társasjátékokat, kisautókat, unikornisos kiegészítőket és igazán az alkalomhoz illő kézműves plüss nyuszikat. Ezek a nyuszik természetes anyagok felhasználásával és szeretettel készülnek. Többféle kivitelben választhatók nézd meg őket.

Húsvéti kézműves plüss figura

NYUSZILÁNY vagy NYUSZIFIÚ

Társasjáték gyerekeknek
BOGYÓ és BABÓCA - társasjáték

Zenélő ékszerdoboz kislányoknak
UNIKORNISOS zenélő ékszerdoboz

 

Húsvéti ajándékcsomag a család összes tagjának

Idén is gondoltunk a család összes tagjára, így készítettünk nagyobb ajándékcsomagokat is. Ezeket a csomagokat úgy állítottuk össze, hogy a felnőttek is megtalálják kedvenceinket kézműves kínálatunkból.
Akár egy finom bor vagy egy különleges csokoládé formájában.

Családi ajándékcsomag húsvétra
HÍMES TOJÁS ajándékcsomag

Szállítási információk

Az ajándékcsomagokat az ország teljes területén kiszállítjuk, így mindenki el tudja juttatni ajándékát szeretteinek. Amennyiben egyedi ajánlatra lenne szükséged, kérdésed vagy kérésed van, keress minket bizalommal elérhetőségeinken, szívesen segítünk, hogy az ajándékozás tökéletes legyen ezekben a nehéz időkben is.