Barion Pixel

Húsvéti ajándékcsomagok gyerekeknek, felnőtteknek ajándékba

Húsvéti ajándékcsomagok gyerekeknek, felnőtteknek ajándékba


Húsvéti ajándékcsomagok gyerekeknek, felnőtteknek

A húsvétnak mindig is része volt az ajándékozás. A locsolók hímes tojást kaptak, majd a tojásokat idővel leváltották a csokitojások és csokinyuszik, melyből egyre jobban terjedő trend lett. Manapság a felnőttek már nem csak a gyerekeket, de egymást is megajándékozzák. Válogassatok húsvéti ajándékcsomagjaink közül, és lepjétek meg szeretteiteket! Reméljük cikkünk segítséget tud nyújtani, hogy megtaláljátok a húsvéti ajándékozás legmegfelelőbb darabjait!

Húsvéti ajándékcsomagjainkba idén is olyan közkedvelt csokoládékat és édességeket válogattunk össze, melyeket minden kis és nagy gyerek jókedvűen fogyaszt el, sőt egyes csomagjainkban még a felnőttek is találnak kedvükre való finomságokat! Nézzetek körül idei kínálatunkban, hátha itt találjátok meg a tökéletes ajándékot a húsvéti ajándékozáshoz vagy egy tojásvadászathoz!


Bővítsd csomagod egyedi termékekkel!


Abban az esetben, ha nem csak édességeket szeretnétek ajándékozni, lehetőségetek van kiegészíteni csomagotokat különböző játékokkal vagy plüssökkel, melyekből kedvetekre válogathattok.

 

Húsvéti ajándék kicsiknek

Kifejezetten gyerekeknek szóló csomagunk tökéletes meglepetés lehet a kisebbeknek.
Az olyan népszerű csokoládékkal, mint a Milka, Smarties vagy M&M’s biztosan örömet csalhattok az arcokra!Húsvéti ajándékcsomagok gyerekeknek - ahonapajandeka.hu

NYUSZI ÜL A FŰBEN - ajándékcsomag gyerekeknek

 

Legszínesebb húsvéti ajándékcsomagunk telis-tele finomságokkal. Milka, Kinder csoki, keksz és kézműves finomságok is megtalálhatóak tarka csomagunkban. Ha szeretnél választhatsz hozzá alkalomhoz illő plüsst vagy plusz csokoládét.

Ajándékcsomag gyerekeknek - ahonapajandeka.hu

TARKA-BARKA - finomságok húsvétra

 

Kézműves csokoládé liofilizált piros gyümölcsökkel és egy aranyos plüss nyuszival. Igazán figyelmes ajándék lehet húsvétra szeretteiteknek. Az ajándékcsomagokhoz alkalomhoz illő ajándékkártya vagy képkeret is kérhető, mellyel csomagotok még személyesebbé tehetitek.Ajándékötletek gyerekeknek - ahonapajandeka.hu

PLÜSS NYUSZI ÉS CSOKI SZÍV - ajándék húsvétra

 

Húsvéti ajándék felnőtteknek

Húsvéti csomagunkban a család összes tagja megtalálja a kedvére való finomságot.

Egy üveg bor és csokoládék a felnőtteknek, valamint apró édességek a gyerekeknek.

Családi csomag húsvétra - ahonapajandeka.hu

HÚSVÉTI CSALÁDI CSOMAG - finomságok mindenkinek

 

Akár céges húsvéti ajándékötletnek is tökéletes választás gazdag csomagunk, melyben közkedvelt édességeket vegyítettünk finom kézműves csokoládékkal. A bor és keksz pedig tökéletes kiegészítője lehet egy húsvéti összejövetelnek.

Húsvéti családi csomagok - ahonapajandeka.hu

LOCSOLÓK KEDVENCE - ajándék húsvétra

 

Válasszatok finomságot vagy plüsst csomagotok mellé, hogy igazán emlékezetes ajándékokat adhassatok szeretteiteknek:

Plüss nyuszi húsvétra - ahonapajandeka.hu     Húsvéti csokoládé ajándékba - ahonapajandeka.hu     Plüss bárány húsvétra - ahonapajandeka.hu

 

Ha esetleg cikkünkben nem találtátok meg a tökéletes ajándékot, szemezgessetek teljes kínálatunkból, vagy inspirálódjatok előző írásunkból.

 

Kellemes húsvéti ünnepeket kívánunk!



Cookie Consent Setting