Barion Pixel

Frissítő ajándékötlet nyárra! - Gyümölcskosár ajándékba

Frissítő ajándékötlet nyárra! - Gyümölcskosár ajándékba


Különleges nyári ajándékötlet - gyümölcscsokor minden alkalomra

Ha nyitott vagy az újdonságokra és a szokásos csoki - bor kombináció helyett valami rendhagyó finomsággal, mondjuk inkább egy egészséges és frissítő nyalánksággal készülnél, akkor van egy nagyszerű ötletünk!

A különböző ízkombinációban és méretben kapható gyümölcscsokraink közül biztosan megtalálod a megajándékozottad ízlésének megfelelőt. Persze a legjobb, ha tudod, hogy mi a kedvenc gyümölcse, és így még személyesebbé teheted az ajándékozás élményét. De ha nem tudod, akkor is van néhány olyan gyümölcsösszeállítás , amivel biztosra mehetsz. Mindamellett, hogy kreatív, azt is üzeni, hogy fontos számodra az ajándékot kapó egészsége. Viszont, ha inkább a hagyományos ajándékoknál maradnál, mondjuk egy színpompás virágkompozíciónál, akkor olvasd el a korábbi virágdobozainkról szóló cikkünket, mert bár a cikk apropója nem aktuális már, de tökéletes nyári inspirálódási lehetőségeket rejt, méghozzá a kedvenc virágkosaraink választékából! 

Bármilyen alkalomra választod, imádni fogják!

Csak, hogy visszakanyarodjunk rá, milyen lehetőségeket rejt magába a gyümölcscsokor küldése, fontos tisztáznunk, hogy nem csak a szeretteidnek küldhetsz gyümölcskosarat, ugyanis csapatépítőkre, üzleti megbeszélésekre, rendezvényekre vagy éppen gyerekeknek születésnapi zsúrra is kiváló nassolnivaló. Az egészséges étkezés népszerűsödésével egyre nehezebb mindenkinek a kedvére tenni, de a gyümölcscsokrok jó megoldást kínálnak a bűntudatmentes falatozáshoz. A sokféle formára vágott, és különböző gyümölcsökből összeállított csokrok között vannak csokoládéba mártottak is, csak, hogy ne legyen olyan egyszerű a választásod!

Kedvenc gyümölcscsokraink

Ajándékküldés nyáron

FRUIT FULLY - Gyümölcskosár küldés

Egy édesszájú névnapos vagy születésnapos köszöntésre ideális vitaminbomba egy kis epres-szőlős, mindenből egy kicsit tartalmazó belga csokoládés finomságból.

Egészségtudatos ajándék

FUNNY SUGARY - Gyümölcskosár küldés

Bőséges és jópofa gyümölcscsokor, amelynek egyes elemei csokoládéba és cukorkába lett forgatva, így egy igazán extravagáns külsőt és ízvilágot kapott. Nem csak finom, de a mutatós kinézetének hála garantáltan mosolyt csal az ünnepelt arcára! Ez a finomság tartalmas és minőségi meglepetés lehet az évfordulótokra vagy egy születésnapi bulira is.


Gyümölcscsokor küldése nyári melegben

SPRING FRESH NATUR - Gyümölcskosár

Ha figyelsz a másikra és fontosnak tartod az egészségét, akkor ez a napérlelte ínyencség garantálja az örömteli pillanatokat. A jó gyümölcsből sosem elég és ez az összeállítás a frissítő nyári gyümölcseivel elvarázsolja majd az ajándékozottat.

A végére érve, azért meg kell mondjam, megértem, ha nem egyszerű a választás, de reméljük, hogy tudtunk segíteni az ötletszerzésben!

Ha gyümölcscsokor rendelésen töröd épp a fejedet, azzal érdemes kalkulálnod, hogy augusztus 08-21. között szünetel a rendelés felvétele. Ha bármi kérdésed van, vedd fel velünk a kapcsolatot, ügyfélszolgálatunk örömmel áll rendelkezésedre!



Cookie Consent Setting