Barion Pixel

Gourmet ajándékcsomagok

Gourmet ajándékcsomagok

A gourmet szó jelentése

A gourmet egy francia eredetű szó, amely ínyencet jelent. Ez a kifejezés használható olyan ételek és italok megnevezésére, amelyek esztétikailag és ízüket tekintve is magas minőséget tükröznek. Gourmetnak nevezhető egy személy is, akinek kifinomult gasztronómiai ízlése van, aki keresi a magas minőségű, prémium készítményeket.

Gourmet termékeket ajándékba adni is öröm, olyan családtagodnak, barátodnak vagy üzleti partnerednek, akinek kifinomult az ízlése vagy olyannak, akivel kipróbáltatnál néhány magas színvonalú isteni ínyenc ételt, italt. Kiváló ajándék nagyobb eseményekre, különleges alkalmakra, mint például születésnap, diplomaosztó vagy nyugdíjazás. Ajánljuk remek ízlésű férfiaknak és nőknek egyaránt.

Gourmet nevet viselő ajándékcsomagjaink

Legkisebb összeállításunk egy kis kezdőcsomag az ínyenceknek, de akár cégeknek is remek választás lehet. A Mr. Gourmet névre hallgató csomag alapja egy rendkívül üde, zamatos vörösbor. Illatát tekintve a szilva, a szeder, a málna és a friss kovászos kenyér dominál. Íze a pirosgyümölcsökre épül, hosszú utóízzel megkoronázva. Emellett található a csomagban egy kézműves hazai étcsokoládé meggy és pisztácia feltéttel megszórva, amely egy magyar termék nagydíjas márkától származik. Valamint egy csomag különösen erős és aromás szicíliai espresso szemes kávé.
Céges ajándék ínyenceknek

Mr. Gourmet médium csomagunkba belekerült még három, az előző csomag termékeivel harmonizáló ínyenc produktum. Az első a közkedvelt pirított fűszeres mag mixünk, amely rendkívül multifunkcionális ínyencség. Fogyasztható sós snackként, de akár krémlevesek, saláták tetejére szórva vagy belekeverhető krémsajtba, túróba is. Különlegessé teszi még a csomagot a dominikai kakaóbabból készült 70%-os étcsokoládé és a kézműves gyümölcslekvár is.
Gourmet ajándékbox

Mr. Gourmet grande exkluzív prémium ajándékcsomagunk kiváló köszönetajándékként, gratuláció kifejezésére is alkalmas vagy szimplán születésnapi, névnapi köszöntésre. Médium méretű ajándékunk kibővített verziója ez a csomag, amely két különleges és isteni finom édességgel lett gyarapítva. Az egyik finomság az ízvilágában teljesen a termékekkel harmonizáló borcsók desszert, amely egy lágy, borlikőrrel töltött falatnyi étcsokoládé elegáns, kifinomult dobozba zárva. Másik gourmet termék, ami helyett kapott a csomagban egy doboznyi madagaszkári étcsokoládéba mártott mandula tonkababbal és málnával.
Gourmet ajándék férfiaknak
Végezetül Mr. Gourmet deluxe ajándékcsomagunkat csakis a legínyencebbeknek találtuk ki. Három termékkel bővítettük „kistestvérét” Mr. Gourmet grande-t és így született meg ez a termetes, bőséges gourmet válogatás. Került bele egy minden magyar által jól ismert gyártótól készült desszert, a Stühmer konyakmeggy, amely egy kézzel készített étcsokoládés, cseresznyelikőrös praliné. Van benne még egy zölddió befőtt, amely édes szirupban eltett zöld dió megfűszerezve madagaszkári vaníliával, fahéjjal, szegfűszeggel és citrommal. Valamint megtalálható a csomagban egy doboznyi málna krémmel töltött 72%-os prémium mini csokoládé falatok díszcsomagolásban.
Ajándékküldés férfiaknak

Egyéb prémium ajándékért kattints és nézd meg elegáns fadobozos meglepetéseinket!