Barion Pixel

Céges nőnapi ajándékküldés

Céges nőnapi ajándékküldés


Céges nőnapi ajándékküldés egyedi igényeitek szerint 

Közeleg az év egyik különleges napja a Nemzetközi nőnap. Ez az ünnep a cégek életében is remek alkalom, hogy kifejezzék elismerésüket, hálájukat a női kollégák, partnerek irányába. Na de mi a tökéletes céges ajándék? Ezt minden cégnek magának kell eldöntenie, az alapján, mit érez közel az üzletpolitikájához, a cég arculatához. Kínálatunkkal igyekeztünk megkönnyíteni a választást, prémium minőségű gourmet ajándékcsomagokkal és logózható édességekkel, ajándékokkal készültünk partnereinknek.

Nőnapi ajándékcsomagok, céges köntösbe öltöztetve 

Mindenkinek jól esik az elismerés, különösen igaz ez a hölgyekre. Gourmet ajándékcsomagjainkkal kifejezheted megbecsülésed, hiszen ki ne szeretné az édességeket? Termékeink többsége prémium minőségű, kézműves finomság, melyeket nőnapi csomagjainkba különös gonddal válogattunk ki a hölgyek ízlésének megfelelően, mind küllemben, mind ízekben az ünnep jellegéhez igazodva. Az ajándékcsomagokhoz logózott kísérőkártyát is mellékelhetsz a cég arculatához igazítva, ettől lesz igazán személyre szabott az ajándékcsomag.

Ajándékcsomagjaink csomagolása

Ha régi vásárlónk vagy már nem kell bemutatni csomagolásainkat, melyeket igyekszünk évről-évre megújítani. Sátortetős díszdobozainkat kézzel kötött szatén masnival díszítjük, melyeket különféle színekben kérhettek a cég arculatához igazítva. Sátortetős csomagolásaink mellett már juta tasakos összeállításokat is választhattok, melyeket időben megrendelve, akár logózással is kérhettek felár ellenében. Kerek kalapdobozaink is egyre több helyet követelnek maguknak kínálatunkban. Nem is csoda a népszerűségük, hiszen mindegyik egy-egy kis ékszerdoboz a hölgyek örömére.

Céges ajándékküldés nőnapra országos szállítással

Ha nagy mennyiségben rendelnél az sem akadály. Gourmet ajándékcsomagjaink nagy mennyiségben is rövid határidővel rendelhetőek. A kiszállítás az ország teljes területére vállaljuk biztonságos csomagolással, a GLS futárszolgálat kézbesíti csomagjainkat. Akár egyesével csomagolva, közvetlenül a címzettekhez is kérheted a szállítást.
 
Logózható édességek és ajándékok  

Amennyiben ennél egyedibb ajándékkal szeretnéd meglepni a hölgyeket, válassz logózható édességeink, ajándéktárgyaink közül. A lehetőségnek csak a képzelet szabhat határt, na és persze a rendelkezésre álló felület :) A kínálatban logózható ültetőszettek, virágmagok, díjnyertes bonbonok is helyet kaptak. Viszont nem árt előre gondolkodnotok, mivel a nyomdai munkálatok időbe telnek, így az egyedi termékek elkészülése 3-4 hetet is igénybe vesz.

 

MEGLEPETÉS MÁRCIUS 8-RA AJÁNDÉKCSOMAG HÖLGYEKNEK

Jutazsákba csomagolt csajos ajándékok cégeknek. A logózható virágmagcsomag mellett marcipános Stühmer édesség is  került a csomagba. Ez az összeállítás nem csak a hölgyek ízlelőbimbóit kényezteti, de egy kis kerti elfoglaltságot is nyújt, valamint a várakozás örömét, míg a kis magoncokból színpompás virágok fejlődnek. 

Céges ajándékküldés nőnapra

PEÓNIA ajándékcsomag nőnapra  

Bájos ajándékcsomag kézműves édességekkel és kézműves sheavajas szappannal.
Ha időben rendelsz, a drazsé csomagolása akár egyedi csomagolással logózva is kérhető. Igény esetén a szappan is ellátható logózott kártyával.

Nőnapi ajándékcsomag cégeknek 

SZERETETTEL NŐNAPRA - ajándékcsomag hölgyeknek

Öszeállításunk kerek kalapdobozba csomagolt ínyenc válogatás. Minőségi termékekkel, Stühmer, Lindt és Mozart csokoládékkal. Maximális kényeztetés minden hölgynek Nőnapra, mely akár nagy mennyiségben is rövid határidővel rendelhető.

Nőnapi ajándékcsomagok országos szállítással

 

MINI ÜLTETHETŐ NAPRAFORGÓ - logózással

Környezetbarát ajándkötlet nőnapra. A szett tartalmaz mindent, ami az ültetéshez kell. Kis terrakotta cserép, ültetőközeg és napraforgómag. A csomagolás teteje logózható, így igazán egyedivé teheted az ajándékot.

Logózható nőnapi ajándék

VIRÁGOS NŐNAPI BONBON - logózható papírpánttal

Díjnyertes kézműves bonbonok többféle kiszerelésben, virágos dobozkában. A papírpánt egyediesíthető céges igények szerint.

Logózható bonbon nőnapra

Reméljük ezzel a kis ízelítővel sikerült ötletet adnunk a tökéletes ajándék kiválasztásához, további nőnapi ajándékcsomagjainkat itt megtaláljátok. 

Egyedi ajánlatkérés esetén vedd fel velünk a kapcsolatot és mi személyre szabott ajánlatot küldünk igényei szerint!