Barion Pixel

Az 5 kedvenc Valentin napi csomagunk – ajándék inspirációk nőknek és férfiaknak

Az 5 kedvenc Valentin napi csomagunk – ajándék inspirációk nőknek és férfiaknak

 

Valentin-napi ajándékozás

Bár manapság már idehaza is többségben vannak, akik ünneplik a Valentin-napot mint akik nem, de évről évre fejtörést okoz a legtöbbünknek, hogy mivel lepjük meg a kedvesünket. Ajándékküldés vagy személyes ajándékozás? Mi biztosan tudunk olyan ötletet adni, ami megmelengeti a kedvesed szívét, akár elküldöd neki az ajándékot, akár személyesen leped meg vele.

Hogy segítsünk a választásban, úgy gondoltuk, hogy megosztjuk veled melyik a mi top 5 kedvenc Valentin-napi csomagunk, hogy ajándékötlet gyűjtésbe kezdhess. Elöljáróban amit a Valentin-napi ajándékküldésről tudni érdemes, hogy kezdetben Szent Valentin által az üzenetküldés terjedt el. Később az üdvözlőkártya küldés is népszerű lett, majd a virágcsokrok ajándékozása is. Mára már világszerte elterjedt az ajándékozás minden fontos esemény, alkalom kapcsán. Ez egy olyan kedves gesztus, amellyel kifejezheted szerelmedet, köszönetedet, gratulációdat is. Valentin-nap alkalmával a mai napig a virág ajándékozása a legnépszerűbb, ezen belül is a vörös rózsa, amely a szerelmet szimbolizálja, viszont egyre elterjedtebb a csokoládé, ajándékcsomagok adása is. Nálunk lehetséges ezeket a bevált ötleteket ötvözve örömet szerezni, virágcsokor, ajándékcsomag és személyes üzenettel ellátott ajándékkártya küldésével is.

Kedvenc Valentin-napi ajándékcsomagjaink

Valentin napi meglepetés a kedvesednek

PÁROSAN SZÉP - finomságok mindkettőtöknek

Az első ajándékötletünk nem csak párodnak okozhat örömet, de neked is! Páros ajándékcsomag az esti összebújós filmnézéshez. Ha már ez a nap kettőtökről szól akkor kevés meghittebb ötlettel lehetne elő állni mint, hogy válasszatok egy jó filmet, és irány az ágyba a gőzölgő forró csokoládéval. A fűszeres magvak kiváló ropogtatnivalóul szolgálnak, a Lindt tej-, és étcsokoládé közül pedig mindketten megtalálhatjátok a kedvenceteket.

Romantikus ajándékcsomag a szerelmednek
LOVE - ajándékcsomag a szerelmednek

Love nevű csomagunkkal a hölgyeknek szerettünk volna kedvezni. Fiúk, ezzel a csomaggal csak is megédesíteni tudjátok a kedvesetek napját. Ezzel az apró figyelmességgel kifejezheted párodnak mennyire fontos neked. Írj hozzá egy kedves üzenetet, amelyet mi egy alkalomhoz illő kísérőkártyára megírunk és gondosan becsomagolunk a finomságokkal együtt. 

Ajándékcsomag férfiaknak Valentin-napra

LOVE FOR HIM - ajándékcsomag férfiaknak

Az egyik legnehezebb kérdés mindig az, hogy mivel lehet kedveskedni a férfiaknak, így segítve a hölgyeknek készültünk rengeteg pasis ajándékötlettel is! Egyik ajándékötletnek ezt a szuper csomagot mutatnánk meg, ezzel pedig biztosan nem lőhetsz mellé. Csupa csokoládés ajándékcsomag, Valentin-napon pedig szabad a bűnözés! Édesszájú férfiaknak fülig ér majd a szájuk ettől az ajándéktól!

Ajándékötletek férfiaknak a szerelmednek

APRÓ CSÁBÍTÁS - csokoládés ajándékbox

Elegáns választás lehet azok számára, akik szeretnének elvonatkoztatni a piros színvilágtól, de a mennyei ízektől nem. Nem csak a kifinomult ízlésű férfiak megajándékozására ajánljuk, mert tökéletes választás lehet a számodra akkor is, ha a barátságodat ünnepled ezen a napon. Ezzel kifejezheted a kettőtök között lévő szoros, baráti kapcsolatot. Teljesen univerzális csomag, egy romantikus üzenettel grátisz ajándékkártyáink egyikén máris tökéletes Valentin-napi ajándék lesz.

Ajándék rendelés pasiknak Valentin napra

VALENTINO - meglepetés Valentin-napra

Férfias, és izgalmas mindent bele válogatás. Ebbe a csomagba beletettünk mindent, amiről úgy gondoltuk, hogy a férfiak imádni fognak. Ha a te párod se tud ellenállni egy finom csokoládénak, egy gőzölgő forró kávénak vagy egy minőségi pálinkának akkor ez a neki való ajándékcsomag!

Ezek lettek volna a mi kedvenc Valentin-napi ajándékcsomagjaink, de ha nem te ezek között nem találtad meg a tökéleteset párod számára, akkor ajánljuk figyelmedbe további Valentin-napi csomagunkat, illetve virágcsokrainkat és gyümölcscsokrainkat.
Van lehetséged megállmodni a legjobb ajándékcsomagot egyedileg összeállítható termékeinkből is ide kattintva.

Köszönjük, hogy időt szántál cikkünk elolvasására, további tippekért, ötletekért olvass bele korábbi bejegyzéseinkbe vagy kérj tanácsot tőlünk elérhetőségeink egyikén.

Kellemes Valentin-napot kívánunk mindenkinek!



Ajánlott ajándékok