Barion Pixel

Ajándékküldés Anyák napjára

Ajándékküldés Anyák napjára

Ajándékküldés Anyák napjára országos kiszállítással

Anyák napján az ország apraja-nagyja felkeresi a számára egyik legfontosabb embert az Édes anyját.
Vannak olyanok is, akik sajnos a földrajzi távolság miatt személyesen nem tudják átadni ajándékaikat, virágcsokraikat.
Ajándékküldő szolgáltatásunkkal ezek a távolságok is könnyen leküzdhetőek.

Anyák napi kínálatunkban biztosan mindenki megtalálja az Anyukájához vagy Nagymamájához legjobban illő csomagot. Amit országos házhoz szállítással a címzetthez juttatunk.

Az örömszerzés hagyománya

Napjainkban még mindig a gyakori a virágcsokrok ajándékozása, de egyre elterjedtebb az ajándékcsomagok küldése is. Mindkét választásra kínálunk lehetőségeket oldalunkon.

Ajándékcsomagjainkat a legnagyobb odafigyeléssel készítjük, hogy biztosan boldoggá tegyük az édesanyákat. Üzeneteiteket egyedi az alkalomhoz illő kísérőkártyára írjuk.
Az idei évben minden csomagunkhoz ajándék képkeretet adunk, melybe az általad küldött fényképet nyomtatjuk ki így még személyesebb lesz a meglepetés. Akár egy régebbi gyerekkori kép is megható pillanatokat szerezhet.

Néhány csomagunk, melyeket tiszta szívből ajánlunk nektek:

Kiskertész – ültető szett

Kis kertész ajándék

Ezt a csomagot az igazán természet és kert kedvelő hölgyeknek készítettük, akiknek ezek a méhecskés kiegészítők vidámabbá varázsolják a virágokkal való törődést. 

Kedveském – cukormentes báj

Idén is készültünk cukormentes csomagokkal, hogy mindenkinek megédesítsük az ünnepet. Csomagjaink hozzáadott cukortól mentesek így azok is fogyaszthatják tartalmukat, akiknek oda kell figyelniük édesség fogyasztásukra.

Cukormentes ajándékcsomag anyák napjára

Ha még mindig kevésnek érzed a kiválasztott meglepetéseket…

Idén minden csomagunkhoz ajándék képkerettel kedveskedünk de ha úgy gondolod, hogy édesanyád ennél többet érdemel.

Minden csomag mellé választhatsz extra kiegészítőket, amelyek lehetnek különböző csokoládékból készült válogatás vagy a szépségápolás eszközei. Lehetőséged van egyedi képeslapot kérni a csomag mellé, melynek különlegessége, hogy egy virágmagokat tartalmazó bonbon található rajta. Ha virágföldbe kerül és megfelelően gondját viselik élő növény cseperedik a magokból.

Magbonbon képeslap

Bízunk benne, hogy csomagjaink nektek is elnyerték tetszéseteket és ezekkel a bájos csomagokkal örvendeztetitek meg szeretteiteket.

Az anyák napi szállítási feltételekről itt tájékozódhattok.

Örömteli ajándékozást kívánunk!