Barion Pixel

CABERNET SAUVIGNON borválogatás

Lepd meg vele ügyfeleidet, céges partnereidet, alkalmazottaidat a világ egyik legismertebb és legnagyobb területen termesztett kékszőlő fajtájából készült borválogatással.

A csomag tartalma:
- Szekszárdi Lajvér Cabernet Sauvignon 2018.  (0,75l),
- Gere
Cabernet Sauvignon 2018 (0,75l).

Az ár a natúr borosdobozt és a kísérőkártyát is tartalmazza. A kártya a csomagba kerül elhelyezésre, 20 db felett logózható.

A díszdoboz nem logózható, de felár ellenében egy logózott kisérőkártya a masni alá rögzíthető. Ezt a Válaszd hozzá termékeknél tudod kiválasztani.

Bővebb információt a csomagolásról, a logózási lehetőségekről és a szállítási feltételekről lejjebb görgetve találsz!

Nem rendelhető
Cikkszám:
1757
9 990,00 Ft 7 866,14 Ft
 • 70 darabtól 9 490,00 Ft 7 472,44 Ft Kedvezmény 5%
 • 150 darabtól 8 990,00 Ft 7 078,74 Ft Kedvezmény 10%

A számla nem kerül a csomagba, emailben küldjük!

Cégeknek 24 óran belül fényképes ajánlatot küldünk!

Nagy mennyiségeket is rövid határidővel vállalunk!

A csomagokat akár egyesével történő kézbesítését is vállaljuk!


ÖRÖMGARANCIA: Szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Ha örömöd nem teljes, jelezd felénk és segítünk megoldani a problémád! Számunkra mindig az lesz a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

A csomag fantázianeve nem szerepel a csomagoláson.

A számlát emailben küldjük.

Termékeink kis tételszámú kézműves termékek, készlethiány esetén a hiányzó terméket azonos minőségű és jellegű termékkel helyettesítjük.

Csomagolás: Boros díszdoboz masnival.

Ajándékdoboz mérete: 170x85x300mm.

Kártyainformációk: Az ajándékkártya a csomagban kerül elhelyezésre. 20 db alatt kézzel írjuk, 20 db felett digitális nyomdában nyomtatjuk. Digitális nyomtatás esetén a kártya logózható.

A doboz logózása: Dobozaink nem emblémázhatók, a logózást a masni alá rögzített kártyával tudjuk megoldani. A kártya mérete 5*12 cm, a minimumrendelés 20 db. A logózási opciót megrendeléskor külön kell a termékhez adni! Cégek számára kínált további logózási lehetőségeinket a linkre kattintva találod. 

A részletes Szállítási feltételeket és a Koronavírus tájékoztatót a feliratra kattintva vagy a lap aljára görgetve találod!

FIGYELEM! Nyáron csomagjainkat jégakkuval szállítjuk, melynek kapacitása a feladástól számított 24 óra. Amennyiben a csomag elindulása után a kiszállítási napot módosítod, a csomag tartalma megolvadhat. Időpontmódosítás esetén a csomag állapotáért felelősséget nem tudunk vállalni.Ez vonatkozik arra az esetre is, ha a címzett nem elérhető,, így CSAK OLYAN CÍMET ADJ MEG, AHOL BIZTOSAN ÁTVESZIK A CSOMAGOT. Ugyanezen okból, csokoládét tartalmazó csomagot hétfői szállítással nem áll módunkban felvenni. A rendelést veled egyeztetve átütemezzük keddre.

A biztosra mennél, válaasz HŐSÉGÁLLÓ csomagjaink közül.

Szállítási feltételek

Kiszállításunk jelenleg Magyarország és az EU területén belül működik.

A kiszállítást a GLS és MPL futárszolgálat végzi. Kivételt képeznek ez alól a virág-, és gyümölcsküldemények, melyeket a szolgáltató partner szállít ki. Magyarországon kívülre alkoholterméket nem áll módunkban szállítani. 


A kiszállítást csak a megrendelés teljes díjának a kiszállítás kért időpontja előtt- bankszámlánkon történő jóváírása után áll módunkban megkezdeni. Kivételt képez ez alól a készpénzes, utánvétes fizetés vagy az egyedi megállapodások. Amennyiben a rövid határidő miatt a vételár beérkezésére már nincs idő, egyeztetünk veled, hogyan tudod számunkra a befizetés / átutalás igazolását eljuttatni.

 

Szállítási díjak:

 • 1. Csomagszállítás GLS futárszolgálattal az ország egész területére – bruttó 1790 Ft/cím 30db csomagig.  (munkanapokon 9-17 óra között az általad kért napon) 30 db ajándékcsomag felett 3500 ft + áfa szállítási díjat számolunk fel.
 • - GLS szállítás esetén a szállítási díj címenként értendő.

  - A PONTOS DÁTUMRA TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁST csak a GLS futárszolgálattal tudjuk garantálni, legkorábban a rendelést követő munkanapon.


  • 2. Csomagszállítás MPL futárszolgálattal az ország egész területére – bruttó 1990 Ft/csomag/10 kg  (munkanapokon 9-17 óra között, 10-12 munkanapon belül)
  - MPL szállítás esetén a szállítási díj 10kg-ig és postázódobozonként értendő. Amennyiben rendelésedet csak több postázódobozban tudjuk feladni, és/vagy meghaladja a 10 kg súlyt, úgy rendelésed után többlet szállítási díj kerül felszámolásra, melyről a szállítás előtt értesítünk.
  - Az MPL-el szállított csomagok postahivatalban kerülnek feladásra kapacitásunk függvényében a megrendelést követő 7-10 munkanapon belül. Így az MPL-el történő szállítás esetén a PONTOS DÁTUMRA SZÁLLÍTÁST NEM TUDJUK GARANTÁLNI.
  - MPL-el történő szállítás esetén + bruttó 800 ft adminisztrációs díjat számolunk fel.


  • 3. Virágszállítás, vagy virág és csomagszállítás az ország egész területére – 2990 Ft  (legkorábban a rendelést követő munkanapon)

   • 4. Céges rendelések esetén a csomagok egyesesével történő kiküldését is vállaljuk,  azonban a normál szállítási díjon (1790 Ft ) felül +390 Ft + áfa technikai költséget (postázókarton és szortírozás díja) számolunk fel.

    

   Szállítási határidők:

  • 1. Csomagszállítás GLS futárszolgálattal: 

   - Budapestre és Vidékre legkorábban: a munkanapokon 12 óráig beérkezett rendelés, a rendelés leadását követő munkanapon érkezik. A 12 óra után beérkezett rendelés, a rendelés leadását követő 2. munkanapon érkezik.
   - A hétvégén leadott rendelés, szintén a rendelés leadását követő 2. munkanapon érkezik meg.

  • 2. MPL futárszolgálattal:  

   Kapacitásunk függvényében 10-12 munkanapon belül.

  • 3. Virágküldemények szállítási határideje:  

   Virágot leghamarabb a rendelést követő munkanapon tudunk szállítani, de ez kisebb települések esetében előzetes egyeztetést igényel.

  • 4. Virág + csomag együttes rendelése esetén:  

   a csomagot budapesti irodánkból küldjük, így az átfutási idő 1-2 nap. A csomag és a virág NEM EGYÜTT, hanem külön futárral érkezik.

  • 5. Ajándék-előfizetések:

   esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez). A kiszállításról értesítünk.

   Ajándék-előfizetések esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez). A kiszállításról értesítünk.

   

  Ajándékküldés külföldre

  Az Európai Unió területén belül szállítunk. A szállítási díj a távolságtól és a csomag súlyától függően változik, így a feltüntetett díjnál több is lehet, melyet rendelés után jelzünk.

  1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szlovénia – 2-3 nap – 9900 Ft/cím/10kg
  2. Zóna: Németország, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Lichtenstein, Bulgária – 5-7 nap – 10900 Ft / cím/10 kg
  3. Zóna: Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország – 6-8 nap – 16500 Ft / cím/10 kg
  4. Zóna: Litvánia, Lettország, Svédország, Észtország, Spanyolország, Finnország, Norvégia, Görögország, Portugália, – 6-8 nap – 21500 Ft / cím/10 kg
  Az Európai Unión kívüli országokba nem szállítunk.

  A sikeres kiszállításhoz szükséges információk:

  Kérjük, csak olyan címet adj meg, ahol biztosan lesz valaki, aki átveszi a csomagot. A sikeres kiszállításhoz mindenképpen szükségünk van a címzettnek-, vagy annak a személynek a mobilszámára, aki a címen tartózkodik és átveszi a csomagot. EZEK HIÁNYÁBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI A SIKERES KÉZBESÍTÉST ÉS REKLAMÁCIÓT SEM FOGADUNK EL!

  A küldeményt - amennyiben lehetőségünk van rá, de nem kizárólag - a megajándékozottnak személyesen adjuk át. Kérjük, jelöld meg, hogy a címzett távolléte esetén kinek adhatjuk át a küldeményt. A küldemény átvételére megjelölt személy kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe, hogy 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomagot nem adhat át a kézbesítő.

  Amennyiben nem jelölsz meg senkit, vagy olyan helyet jelölsz meg kézbesítési címként, ahová a kézbesítőt nem engedik be, személyes átadás helyett egy harmadik személy bevonásával is teljesítheti a kiszállítást (pl. családtag, szomszéd, recepciós, portás, munkatárs), ha úgy ítéli meg, hogy az megbízhatóan továbbítja a címzettnek a küldeményt.

  Szeszesital kiszállításánál - kétség esetén - a kézbesítő kérheti az átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomagot nem adhat át.

  Ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen, nem tudjuk elérni, más elérhetősége nincs, vagy a cím hibás és téged sem tudunk elérni, a kézbesítő értesítést hagy a küldeményről a kézbesítési címen és megadja elérhetőségét.
  A sikertelen kézbesítésről e-mailen értesítünk. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat még egy másik alkalommal megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha ez is sikertelen, a küldemény visszaszállításra kerül irodánkba.

  Amennyiben a sikertelen kézbesítésről küldött értesítést követően a megrendelő nem jelentkezik a megadott elérhetőségeinken, vagy a címzett az ajándékküldemény átvételét visszautasítja, a küldemény átvételéről megrendelőnek kell gondoskodnia, a visszaszállítás díját vagy az új futárköltséget az  ismételt kiszállítás költségét megrendelőnek kell megtérítenie

  Amennyiben a fenti okok miatt a kiszállítást sem a címzett, sem megrendelő részére nem tudjuk teljesíteni, a www.ahonapajandeka.hu sem a meghiúsult kézbesítésért, az  ebből bekövetkező esetleges minőségromlásért, sem a határidők be nem tartásáért nem felelős.

  Virágküldemények, gyümölcscsokrok minőségromlásáért nem vállalunk felelősséget amennyiben - rajtunk kívül álló okból - nem sikerül a virágot, gyümölcscsokrot a kézbesítés megjelölt napján átadni a címzettnek. Az ajándékcsomag átvételekor a címzett vagy átvevő aláírásával köteles igazolni a küldemény sérülésmentes, hiánytalan átvételét. Ezt követően mennyiségi kifogást nem áll módunkban elfogadni. 

  Az átvételkor jelzett mennyiségi, vagy minőségi kifogás esetén kézbesítőnk visszaszállítja a kifogásolt terméket, amelyet kicserélünk és a veled egyeztetett időpontban saját költségünkön újra kiszállítjuk a címzett részére.

  Amennyiben a küldemény érintésmentesen került átadásra az átvételét követően észlelt esetleges minőségi vagy mennyiségi kifogásod a hiba felfedezésekor haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül jelezd ügyfélszolgálatunk részére. a kifogás mielőbbi rendezése érdekében.

Hasonló termékek

Cookie Consent Setting