Barion Pixel

Elállás, garancia

100 % ÖRÖMGARANCIA!

Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! 

Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál, szolgáltatásunkért teljes garanciát vállalunk.

Ha nem vagy 100%-ig elégedett, ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes, jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.


Elállás

Lakossági megrendelőként (fogyasztóként) az elállási jog is megillet, amelyet a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet szabályai szerint gyakorolhatsz. Az elállás a szerződés felbontását jelenti.


Az áru átvételét követő 14 napon belül indokolás nélkül elállhatsz a szerződéstől, amely esetben köteles vagy az átvett árut épségben és hiánytalanul visszaszolgáltatni. 

A 14 napos határidőt a termék, több termék szolgáltatása esetén az utoljára szolgáltatott terméknek, több tételből vagy darabból álló termék esetén az utoljára szolgáltatott tételnek vagy darabnak, meghatározott időszakon belül rendszeresen szolgáltatott terméknél az első szolgáltatásnak a fuvarozótól történő átvételének napjától kell számítani.

Elállási jogod a szerződés megkötése (megrendelés elküldése) és a termék átvétele közötti időszakban is gyakorolhatod, de a szerződés megkötésére tett ajánlatod is visszavonhatod a szerződés megkötése előtt.

Elállási szándékodról egyértelmű nyilatkozatot kell eljuttatnod hozzánk az info(kukac)ahonapajandeka pont hu e-mail címen, 14 napon belül, amit legkésőbb a 14. napon el kell küldened.

A nyilatkozatnak tartalmaznia kell: az elállásra vonatkozó kifejezett szándékod, a megrendelés számát, a termék megnevezését, a megrendelés időpontját, a fuvarozótól történő átvétel időpontját, a neved és címed, amennyiben postai úton küldöd el, az aláírásod.

Ha elállsz a szerződéstől a terméket haladéktalanul, de legkésőbb az elállási nyilatkozat közlésétől számított 14 napon belül vissza kell küldened Telephelyünkre. A visszajuttatás költsége téged terhel, utánvéttel visszaküldött csomagot nem áll módunkban visszavenni.

Egyéb költség nem terhel, azonban kérhetjük az áru nem rendeltetésszerű használatából, értékcsökkenéséből eredő kárunk megtérítését.


Elállás esetén az általad kifizetett teljes vételár összegét haladéktalanul, de legkésőbb az elállás és az áru visszaszolgáltatását követő 14. napon belül visszatérítjük az általad alkalmazott fizetési módon.

 Nem térítjük vissza azokat a többletköltségeket, amelyek azért merültek fel, mert az általunk felkínált, legolcsóbb szokásos fuvarozási módtól eltérő fuvarozási módot választottál.

A virágcsokor és a gyümölcscsokor a minőségét rövid ideig megőrző, illetőleg romlandó termék, a bármilyen logózott termék megrendelésedre készített egyedi termék, ezért a fentiek szerinti elállási jog nem gyakorolható e termékek tekintetében.

Ugyancsak nem gyakorolhatod az elállási jogod olyan zárt csomagolású termék tekintetében, amely egészségvédelmi vagy higiéniai okokból az átadást követő felbontás után nem küldhető vissza.


Garancia

A www.ahonapajandeka.hu garantálja az általa kiszállított termékek minőségét, valamint azt, hogy minden terméket hiánytalanul, sérülésmentesen, az általad meghatározott időpontban kézbesítünk a Te vagy a  megajándékozott személy részére.

A virágcsokor és a gyümölcscsokor a minőségét rövid ideig megőrző, illetőleg romlandó termék, ezért a kézbesítéstől számított 24 órán át garantáljuk a kiszállított áru minőségét.

 

Jótállás

A www.ahonapajandeka.hu nem értékesít olyan terméket, amely az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX.22.) Korm. rendelet hatálya alá, vagy a Polgári Törvénykönyv alapján jótállás alá tartozna.

Céges vásárlókra és viszonteladókra vonatkozó eltérő rendelkezések

A fentiekben részletezett feltételek, így a 45/2014. (II.26.) Korm. rendelet hatálya sem terjed ki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében eljáró akár jogi-, vagy természetes személlyel, illetőleg a nem természetes személyekkel megkötött szerződésekre, esetükben a Polgári Törvénykönyv megfelelő rendelkezései az irányadók.