Elállás, garancia

100% Örömgarancia! Szolgáltatásunkért teljes garanciát vállalunk. Ha nem vagy 100%-ig elégedett jelezd nekünk és az ajándékot kicseréljük, vagy visszaadjuk pénzedet!

Lakossági ügyfélként, a törvény szerinti elállás jogát is, mint megrendelő gyakorolhatod, amelyet az info(kukac)ahonapajandeka.hu e-mail címen jelenthetsz be. Az elállás a szerződés felbontását jelenti.

Az áru átvételét követő 14 munkanapon belül a 17/1999. (II.5.) Korm. rendeletben foglaltak szerint indokolás nélkül jogosult vagy elállni a szerződéstől, amely esetben köteles vagy az átvett árut épségben és hiánytalanul visszaszolgáltatni. 
Egyéb költség nem terhel, azonban kérhetjük az áru nem rendeltetésszerű használatából, értékcsökkenéséből eredő kárunk megtérítését.

A virágcsokor, gyümölcscsokor, torta, bármilyen logózott termék megrendelésedre készített egyedi termék, ezért a fentiek szerinti elállási jog nem gyakorolható.


Elállás esetén az általad kifizetett teljes összeget haladéktalanul, de legkésőbb az elállás és az áru visszaszolgáltatását követő 14. napon belül visszatérítjük, amely összegből a fizetéssel kapcsolatban ténylegesen felmerült tranzakciós költségeket levonjuk.

Garancia

A www.ahonapajandeka.hu garantálja az általa kiszállított termékek minőségét, valamint azt, hogy minden terméket hiánytalanul, az általad meghatározott időpontban kézbesítünk a Te vagy a  megajándékozott személy részére.

Virágcsokor, gyümölcscsokor vagy torta esetén a kézbesítéstől számított 24 órán át garantáljuk a kiszállított árú minőségét.