Barion Pixel

Gyakran ismételt kérdések - business box

Ezen az oldalon virtuális meetingekre tervezett, elsősorban snackeket tartalmazó Business boxaink céges ajándékozásával kapcsolatban találsz információt. 

Ha hagyományos, kézműves termékeket tartalmazó ajándékcsomagjainkról szeretnél információt, akkor katt: IDE

 

LEHET LOGÓZNI A BOXOT?

Magát a dobozt nem lehet, viszont a dobozon lévő papírpánt teljesen egyediesíthető, céges arculathoz szabható. Illetve a csomaghoz tartozó kísérőkártya is céges logóval és egyedi szöveggel látható el, mely a doboz belsejében kerül elhelyezésre.

MENNYIBE KERÜL A LOGÓZÁS?
Az ajándékboxok ára tartalmazza a logózott papírpánt és egy belső kísérőkártya gyártási és tervezési költségét is.

VAN MINIMUM RENDELÉSI MENNYISÉG?

Igen, 30 db a minimum rendelhető mennyiség a nyomdai előkészületek miatt.

KÜLÖN CÍMEKRE SZERETNÉM KÉRNI A SZÁLLÍTÁST, MEGOLDHATÓ?

Igen, a csomagok egyesével történő kiszállítását az egész országban meg tudjuk oldani a megadott napra!

MENNYIBE KERÜL A SZÁLLÍTÁS?
Cégek számára a normál szállítás 1790 Ft 30 db megrendelt ajándékcsomagig. 30 ajándékcsomag felett 3500 ft + áfa további szállítási díjat számolunk fel. Céges rendelések esetén a csomagok egyesesével történő kiküldését is vállaljuk, azonban a normál szállítási díjon felül (bruttó 1790 Ft) +390 Ft + áfa technikai költséget (postázókarton és szortírozás díja) számolunk fel.

 

AZT SZERETNÉM, HA MINDEN RÉSZTVEVŐ PONTOSAN UGYANAKKOR KAPNÁ MEG A BOXOT. EZ MEGOLDHATÓ?

A kiszállításnál sajnos csak a napot tudjuk garantálni, a pontos időpontot nem. Futárszolgálataink 9-17 óra között szállítanak, de a pontos időpontra nincs ráhatásunk. Ha rendezvényed a délelőtti órákban van, javasoljuk, hogy kérd előző napra a szállítást. Ha kell, szívesen ráírjuk, hogy ne nyissák ki korábban!

MENNYI IDŐ ALATT KÉSZÜLNEK EL AZ AJÁNDÉKBOXOK?

A termékeket nem tartjuk készleten, rendelésre szerezzük be őket. A megrendeléstől számított 7-14 munkanap, de minden esetben egyeztetés igényel, mert az átfutási idő a rendelt mennyiségtől és a termékek típusától függően jelentősen eltérhet az egyes ajándékdobozok esetén. ​Készlethiány esetén hasonló jellegű, értékű és minőségű termékkel helyettesítjük a hiányzó terméket.

KÉRHETEK EGYEDI BOXOT?

Természetesen igen. Írd meg elképzelésed, a kért szállítási dátumot, az esemény jellegét és a nettó büdzsét. 1-2 napon belül fényképes ajánlatot küldünk!

LEHET KÉRNI LOGÓZOTT AJÁNDÉKTÁRGYAT A BOXOKBA?

Igen lehet kérni, de ez függ az adott termék méreteitől (belefér-e a dobozba) és mennyiségétől is. Dobozméretváltás esetén a box ára módosulhat. A logózható ajándéktárgyból a minimumrendelés 50 db. Reklámajándék választékunkat a www.greengift.hu oldalon nézheted meg.

FRISSÁRU RENDELHETŐ?
Hűtést igénylő termék (sajt, húsáru), vagy olyan áru, mely csak nagyon rövid ideig őrzi meg frissességét (péksütemény, frissen facsart gyümölcslé, macaron, gyümölcs) sajnos nem rendelhető. Ezen termékek tárolása és szállítása speciális feltételeket és engedélyeket igényel (pl. zárt hűtőlánc), mely sem a csomagok csomagolásakor, sem pedig azok futárszolgálattal történő szállításakor nem megoldható.  Valamint a csomagok elkészítése és szállítása több napot, akár egy hetet is igénybe vesz, mely alatt például egy friss péksütemény vagy gyümölcs elvesztheti optimális állagát.