Barion Pixel

BIO TEA - English Breakfast szálas tea (85g)

Szuper meglepetés Valentin napra egy tea az ajándékcsomagba! Az  angol reggelik elmaradhatatlan kelléke a fekete tea. 
Bio és Fairtrade Ceylon fekete tea elegáns fém dobozba csomagolva. 

Ne felejts el díszdobozt választani, melyhez a kísérőkártyát ajándékba adjuk!

Tedd ajándékod személyesebbé és válassz képkeretet, melybe közös fotótokat is beletesszük!  

Virág mellé egyedi csomag csak minimum 5000 Ft értékben rendelhető. Ez alatt az érték alatt a csomagot csak 1790 Ft szállítási díj ellenében szállítjuk ki.

Bővebb információt a csomagolásról, és a szállítási feltételekről lejjebb görgetve találsz!

Rendelhető
Cikkszám:
1836
3 890,00 Ft 3 062,99 Ft

A számla nem kerül a csomagba, emailben küldjük!

Cégeknek 24 óran belül fényképes ajánlatot küldünk!

Nagy mennyiségeket is rövid határidővel vállalunk!

A csomagokat akár egyesével történő kézbesítését is vállaljuk!


ÖRÖMGARANCIA: Szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Ha örömöd nem teljes, jelezd felénk és segítünk megoldani a problémád! Számunkra mindig az lesz a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

Számlát nem teszünk a dobozba, kiszállítás után emailben küldjük.

Egyedi ajándékcsomagod az általad választott díszdobozban kerül összeállításra. Ha a csomag összeállítása során nem választottál díszdobozt, akkor a termékek közvetlenül a díszszalmával kibélelt postázódobozban kerülnek kiküldésre! A doboz mérete a kiválasztott termékek számától és méretétől függ. Csomagolás során igyekszünk a legmutatósabb összeállítást elkészíteni.

Kártyainformációk: Mérete: 10*15 cm és a csomagban kerül elhelyezésre. A csomagolás kiválasztásánál tudsz kártyát választani, szövegét a megrendelőlapon adhatod meg. Ha nem választasz akkor egy biankó kártyára írjuk az üzenetet. Céges megrendelés esetén 20 db felett van lehetőség a kártya logózására, e darabszám alatt a kártyát kézzel írjuk.

Virág és ajándékcsomag együttes rendelése esetén, a két termék azonos napon, de eltérő szállítók által kerül kiszállításra. Virág mellé egyedi csomag csak minimum 5000 Ft értékben rendelhető. Ez alatt az érték alatt a csomagot csak 1790 Ft szállítási díj ellenében szállítjuk ki. Ezt megrendelés után leegyeztetjük veled.

A részletes Szállítási feltételeket és a Koronavírus tájékoztatót a feliratra kattintva vagy a lap aljára görgetve találod!