Barion Pixel

Finomságok a kamrából

Finomságok a kamrából

Ajándékozz Finomságok a kamrából klub tagságot és halmozd el szeretteidet hónapról hónapra újabb lekvár-, és zöldségkrém különlegességekkel!

Fizess elő és éld át mennyivel jobb érzés nem csak egyszer, hanem havonta egyszer örömet szerezni valakinek!

Részletek az ajándék-előfizetésről ITT!

A csomagok két lekvár-, mártogató krém-, vagy szörpkülönlegességet tartalmaznak hónapról hónapra, kiegészülve egy ízben harmonizáló keksszel vagy más ínyencséggel.

Lekvárjaink egy börzsönyi manufaktúra remekei, ahol hagyományos eljárással, fatüzeléses üstben készülnek a finomságok szigorúan a legjobb alapanyagokból, mininum 80%-os gyümölcs-, és zöldségtartalommal.

Ez adja különlegesen zamatos ízüket és az a kis kreativitás, mellyel az olyan specialitások készülnek, mint az étcsokis-konyakos meggylekvár, vagy a chilis eper chutney.

Ízelítő a korábbi ízekből: citromos-almás bodzavirág, vodkás narancs, vaníliás feketeribizli, kiwi, mangó, marcipános-étcsokoládés körte, áfonyás fehérribizli, pálinkás cserenye.

Az előfizetéseket jellegük miatt minimum két hónapra lehet rendelni. Ha csak egy alkalomra szeretnél rendelni nézz szét Ajándékcsomagjaink között, több házi lekvárt tartalmazó csomagunk is van. A mi ajánlatunk: A magyaros ízelítő csomag.