Reklámajándék

Olcsó reklámajándékot keres? Jó helyen jár! Vásárlóink szélesebb körű kiszolgálása érdekében, kínálatunkban két, több ezer darabos kínálattal rendelkező reklámajándék katalógus is megtalálható.

Mindkettőben megtalálhatók a legkeresettebb ajándék kategóriák, így érdemes mindkettőt végigböngészni, hogy megtalálják a legmegfelelőbb promóciós ajándékot.

További reklámajándék ötletek blogunkon!

 Cool reklámajándék webáruház               Present perfect reklámajándék webáruház

Egyedi logózható reklámajándék kínálatunk:

Reklámajándék webáruházainkban több ezer egyediesíthető termék elérhető. A főbb kategóriákból szemezgettünk a teljesség igénye nélkül. 

Reklámtollak

Kínálatunkban az egyik legolcsóbb, legkellendőbb hagyományos termékeink az írószerek. A toll egy olyan kellék, ami nélkülözhetetlen a mindennapi életünkben. A hétköznapokban, munkánkban állandó hasznát vesszük, jegyzeteket, feljegyzéseket készítünk, dokumentációkat, szerződéseket írunk alá vele és még sorolhatnánk. De korosztálytól függetlenül mindenki számára hasznos, és van, akinek az önkifejezés eszköze. Elmondhatjuk, hogy nagyon népszerű szóróajándék a reklámtoll, hiszen alacsony költségvetésből kis cégek számára is elérhető. Könnyen hordozható és olcsó az előállítása, ezért nagy mennyiségben gazdaságos gyártattni. Remek reklámhordozó így rendezvényeken, kiállításokon, koncerteken előszeretettek ajándékoznak ilyen jellegű termékeket.

Ezzel a reklámajándékkal cél lehet cégünk népszerűsítése, ügyfélkörünk megtartása vagy új vásárlók megszerzése, hiszen az ajándékot mindenki szereti így biztosan pozitívan értékelik az erőfeszítésünket.  Fontos, hogy időről időre megerősítse partnereit, vásárlóit, hogy az Ön cégét válasszák, ezért érdemes szóróajándékokkal kedveskedni nekik.  Produktív marketing eszköz, így mindenképp ajánlott rá áldozni. Kínálatunkban több száz toll közül lehet válogatni melyek színben, típusban, anyagban és árban nagyon széles skálán mozognak.

Először is meg kell határoznia milyen célból és milyen tollat szeretne céglogóval ellátni. Az olcsóbb kategóriába eső tollakat inkább a cég megismertetése eszközeként használják fel, és inkább ezt alkalmazzák más reklámozási lehetőségek helyett, vagy a prémium katagóriába eső, a már meglévő ügyfeleinek a jó kapcsolat megtartásának céljából.

 

Logózott műanyag tollMűanyag toll

Tanácsos a cég profiljába illeszkedő reklámtollat választani, és fontos arra figyelni, hogy ne legyen túl extrém a szín és a betűtípus tekintetében, hanem érdemes a letisztult és egyszerű megoldások mellett dönteni. Reklámtollakat emblémázni igazán egyszerű, anyaguktól függően sokféle eljárási technikával készülhetnek. Ha szóróajándékban gondolkodunk, akkor mindenképp célszerű feltüntetni a cég elérhetőségeit, weboldalát és telefonszámát is. Az információkkal ellátott toll, a mindennapi használata során a tudat alatt raktározódnak el emlékezetünkben. Az olcsóbb műanyag tollakat tamponnyomás technikával logózzuk, sík vagy enyhén ívelő felületekre.

 

Logózott tollszettTollszettek és töltőtollak

Tollkínálatukban minőségi és szebbnél szebb tollszettek és nagyon igényes töltőtollak díszdobozban is megtalálhatóak, többek között olyan márkák kínálatában, mint Parker töltőtollak,  Charles Dickens és Balmain tollkészletek széles választéka. Ha szeretné partnereit lenyűgözni valami igazán elegáns ajándékkal akkor egy konferencia megbeszélés alkalmával tökéletes választás lehet. A tartós és elegáns megjelenésért, gravírozási technikával készítjük el, de lehetőség van tamponnyomással is igényelni.

 

érintős toll emblémázva

Érintőképernyős toll és tolltartó

A technológia fejlődésével a munkákhoz nagyon fontos lett valamilyen okos eszköz használata. A Managerek, vezetők körében elengedhetetlen egy hordozható számítógép, melyet szükség esetén bárhová magukkal tudnak vinni. Legyen szó egy laptopról vagy egy tabletről, melyekkel könnyebb dolgozni a nagy kijelző miatt. Ma már feltörekvőben vannak az olyan hordozható számítógépek melyek érintőképernyővel rendelkeznek.

Mobiltelefonokhoz illetve ilyen termékekhez kínálunk érintőképernyős tollakat, melyekkel jegyzetelni és rajzolni is lehetséges. A tollak tárolásához szükség van egy tolltartóra is. Egy toll könnyen eltűnhet, elkavarodhat és nehezen megtalálható egy táskában ha nincs rendszerezve. Bár sok táska rendelkezik tolltartó béléssel, érdemes a tollakat egy külön erre kialakított tartóban tárolni. Így igényesebb és megvédhetjük az külső kopásoktól is.  Lehetnek papírból vagy poliészterből készült anyagból, de választékunkban megtalálható exkluzív bársony bélésű, műbőr és bőrből készült tokok is.

Logózott szövegkiemelő

Szövegkíemelő

Szövegkímélőnek is nagyon sokszor hasznát vesszük, amikor a fontosabb részleteket szeretnénk kijelölni, ezért érdemes az irodában tartani belőle. Garantáljuk, hogy nálunk biztosan megtalálja az Önhöz közel álló és a cég profiljába illeszkedő tollat. 

 

Irodai reklámajándék ötletek:

Irodai munkák során sok olyan praktikus és nélkülözhetetlen irodai eszközre van szükségünk mely segítik a munkánkat. Elsődlegesen az olyan apró tárgyakra gondolunk, mint gémkapocs, tűzőgép, jegyzettömb, irattartó és társaik, melyek nélkül igen nehéz lenne az iratokat és dokumentumokat kezelni. Tehát érdemes olyan terméket logóztatni, ami segítheti kollégáink és partnereink munkáját.  Irodaszerek széles választéka megtalálható webáruházunkban melyek a hasznosság mellett esztétikusak is. Sokféleképpen emblémázhatóak és csak a képzelet szab határt elképzeléseik megvalósításában. Az olcsó és egyszerű változatok mellett igényesebb és prémium kategóriás termékek széles tárháza érhetőek el nálunk.

 

logózott névjegykártyatartóNévjegykártyatartó

Egy üzleti megbeszélés első mozzanata a névjegykártyák átadása melynek fontos szerepe van a kapcsolatok kiépítésében. A névjegykártya alapvető fontosságú hiszen ez tartalmazza a nevünket, beosztásunkat illetve elérhetőségeinket, amin fel tudják venni velünk a kapcsolatot. Ezeket könnyedén el tudjuk veszíteni így érdemes névjegykártyatartóban tárolni őket, melyek készülhetnek bőrből vagy fémből. A gravírozott névjegykártyatartó elegáns megjelenést biztosít, konferenciaajándéknak is remek választás.

 

logózott műbőr mappa

 Jegyzettömb, mappa, notesz

Jegyzettömbön nagy logózási felület áll rendelkezésre, így kihasználható teljes mértékig, hogy egyetlen nagy céglógóval lássuk el. Amikor gyorsan szeretnénk valamit feljegyezni magunknak vagy másnak, akkor nagyon jól jön, ha van ilyen az asztalunkon. Egyszerű és praktikus, ez lehet öntapadós és színes vagy egyszerű fehér kitéphető változatú jegyzettömb. Még mindig nagyok sok papírt használunk fel munkánk során. Papírra nyomtatjuk a szerződéseket, számlákat és szállítóleveleket és ezeken kívül még sok más fontos dokumentációt is.

Annyi irat halmozódik fel, hogy rendszereznünk, és hosszú távra megoldásokban gondolkodva iktatnunk is kell. Mindamellett gondolatainkat is valamire fel kell jegyeznünk vagy egy üzleti megbeszélés során a legfontosabb információkat muszáj papírra vetnünk! Készíttessen emblémázott mappát vagy noteszt, mely tökéletes céges ajándék és munkatársainkat is hasznos reklámajándék. Rengeteg lehetőség közül választhat kínálatunkból. Többek között spirálos tollal ellátott vagy egy elegáns bőrből készült változatok közül, melyek alkalmasak tablet és bankkártya tárolására is. 

logózott nyakpánt

 Nyakpánt

Nyakpántok régóta elterjedt hasznos eszközök melyek könnyendén és olcsón elkészíthetők. Tárolhatjuk rajta a kulcsunkat, belépőkártyánkat sőt még a mobiltelefonunkat is melyeket biztonságban tudhatunk, illetve könnyebben megtalálhatunk a táskánkban. Egyéb fontos eseményeken is igen gyakori a névjegykártya tartására alkalmas nyakpántok használata, melyre nevünket lehet felcsíptetni.

 

 

logózott vonalzó

 Vonalzó

Meglepődnénk milyen sokszor vesszük hasznát a vonalzónak. Amellett hogy arra használjuk, hogy lemérjünk vele valamit vagy egyenes vonalakat húzzunk vele, sokat segít a munkánk azon részében amikor rengeteg adatot kell rögzítenünk. Nagy szükségünk van arra, hogy ne veszítsük szem elől, hogy hol tartunk a feldatunkban.

logózott számológép

Számológép

Igaz, hogy számítógépünken illetve mobilunkban is van számolásra alkalmas applikáció de azért sokan ragaszkodnak még a hagyományos számológépekhez. Gyorsabb és könnyebb vele a számolás, mint bármely más eszközön. Hasznos egy irodai munkát végző személynek egy asztali számológép. Nem beszélve arról, hogy a pénzügyi területeken az ilyen jellegű munkának elengedhetetlen tartozéka.

 

logózott stresszlabda

Stresszlabda

Több féle színben és formában kaphatóak stresszlabdák melyek segítenek a stressz levezetésében és az ellazulásban. Egy logózott stresszlabda kiváló ajándék lehet egy nehezebb időszakban mikor feszültebbek vagyunk. Ennek segítségével kicsit oldhatjuk feszültségünket és tisztább fejjel kezdhetünk neki a ránk váró feladatoknak.

 

 

logózott papírtáskaPapírtáska

Közeleg a karácsony? Tegye egyedivé ajándékát karácsonyi hangulatú papírtáskával

 

 

 

 

Elektronika, Pendrive, Technológia

A digitális forradalom idejében elkerülhetetlen, hogy napi szinten ne találkozzunk valamilyen formában a technológia eszközeivel. Behálózzák minden napjainkat a magánéletben és a munkákban is. A technológia folyamatosan fejlődik és ezzel együtt nekünk is lépés kell tartanunk a modern világ eszközeinek megismerésével. Mivel egy irodai munkatárs alapvető munkakelléke a számítógép így az ezen lévő programokat kell többnyire elsajátítania.

A számítógépek mellett laptopokon dolgoznak azok, akiknek állandó mozgásban kell lenniük, sokat utaznak vagy a tárgyalások alkalmával szükségszerű a munkaeszközük hordozhatósága. A hordozható okos eszközök kulcsfontosságúak lettek a mai rohanó világban, így a nagyobb cégek folyamatosan fejlesztik termékeiket. Évről évre, még jobb még okosabb még nagyobb választékkal látnak el bennünket.

emblémázható tablet kiegészítő

Tablet kiegészítő

Mérete és könnyűsége miatt, egyre elterjedtebb kiegészítő a táblagép, melyet legfőképpen tartalomfogyasztásra fejlesztettek ki. Nagy kijelzővel rendelkezik mely a felhasználó élményt növeli, viszont megnehezíti az ezen való tartalombevitelt. Éppen ezért rácsatlakoztatható billentyűzetet is kínálnak a legtöbb típushoz mely segíti a gyorsabb és könnyebb szerkesztést.

Az ilyen eszközökhöz kínálunk logózható tablet kiegészítőket mint táska vagy egy műbőr irat - és egyben táblatartó mappa. Utóbbi igen elegáns tartozék partnerei vagy akár munkatársai részére.. Ezeket a tárgyakat érdemes és praktikus egy ilyen mappában tartani, hiszen óvjuk a sérüléstől és egyszerűbb a cipelése. Kérje dombornyomással az igazán dekoratív megjelenésért.

logózott power bank

Power bank

Mivel sokat használjuk ezeket az okoseszközöket gyorsan le is merülnek. Sajnos ma még nincs olyan akkumulátor, mely képes lenne ilyen intenzív használat és megjelenítés mellett hosszú üzemidőt biztosítani. Hogy a váratlan és fontos helyzetekben ne merüljön le az eszközünk, érdemes power bankot vagyis külső akkumulátorra beruházni. Ezzel a reklámajándékkal érdemes meglepni kollégáinkat vagy vevőinket. Biztos lehet benne, hogy az öröm nem marad el, és hasznos eszköze lesz a mindennapoknak. Power bank választékunk hatalmas, rengeteg színben és méretben választható.

 

 

logózott pendrive

USB memória

Nagyon népszerű a reklámajándék az USB memória is.Nem lőhetünk mellé vele, hiszen kortól függetlenül és élet minden területén, mindenki számára hasznos termék. A magánéletben fotók, videók, dokumentumok-, a munkában viszont fontos adatok, programok tárolására is használjuk. Méretükből adódóan könnyedén elférnek akár egy zsebben is. 

 

emblémázott fülhallgató

Fülhallgató és hangfal

A fiatalabb korosztálynak a táskájából nem hiányozhat a fülhallgató. Utazásaik alatt előszeretettel használják, szeretnek a kedvenc zenéik kíséretében eljutni el A-ból B pontba. Mivel sok emberrel utazunk egyszerre így nagyszerű reklámhordozó felület. Elektronikai eszközöknél maradva, nem hagyhatjuk említés nélkül, a hang felerősítésre alkalmas hangszórót és hangfalat. Az olcsóbb kategóriában található olyan hangszóró, melybe mobiltelefont belehelyezve úgy szólhat majd kedvenc zenénk mintha egy hangfalból sugároznának. Cégünk hirdetésére tökéletes reklámajándék, melyet megfizethetőségé miatt szóróajándékként kínálhat meglévő vagy új vásárlói számára.

Nagyon szeretjük megosztani barátainkkal kedvenc zeneszámaink, így egy összejövetel tökéletes kiegészítője lehet egy vezeték nélküli bluetooth hangfal. Fokozza a hangulatot és biztosítja a jókedvet. Dizájnos külsővel és specifikációkban erős hangszórók között nézelődhet webáruházunkban. 

logózott falióra

Óra és hőmérő

Az idő pénz, tartja a közmondás. Az egyik olyan feladat, amit meg kell tanulnunk, hogy az időnket jól betudjuk osztani. Ez nagyon fontos az életünk mindent területén, hiszen az elvesztegetett időt már nem lehet visszahozni. Munkánk során tartanunk kell a napi feldatok menetrendjét, a határidőket, így mindig tisztában kell lennünk az idővel. Az irodába érdemes kihelyezni egy faliórát melyre mindenkinek rálátása van, de kínálunk asztali órát és logózható hőmérőt is.

 

 

Táskák és utazás

Ha utazásról beszélünk, akkor a legtöbb embernek a nyár, tengerpart jut az eszébe. Elképzelni se tudnánk kellemesebb képet egy homokos partszakasznál, pálmafák, napernyők, színes koktélok és a morajló tenger. Körülöttünk gyerekek rohangálnak, fiatal társaságok labdáznak, csobbannak a vízben. Hogy a nyaralásunk gondtalan legyen, nem árt alaposan megválasztanunk bőröndünket, mert nem kis fejfájást tud okozni egy kinyithatatlan, esetleg törött, megrongálódott, nem funkcionális poggyász.

Ne feledkezzünk meg a kiegészítőkről sem, készüljünk kisebb táskákkal is, amiket bevethetünk egy-egy kiránduláson, városnézésen, vagy ha üzleti úton vagyunk megóvhatjuk vele számítógépünket és fontos dokumentumainkat. Cégvezetői szemmel nézve, remek reklámajándék válhat ezekből a termékekből, főleg, ha nemzetközi babérokra is törünk, hiszen cégünk logója és szlogenje így a világ minden tájára eljuthat. Rajta hát, válasszon kínálatunkban megtalálható különféle funkciójú táskáinkból, szatyrainkból és hagyja, hogy a termék reklámozza üzletét.

logózható bevásárlótáskaBevásárlótáskák

Nem csak egy hétköznapi bevásárláskor vehetjük hasznát, hiszen a nők imádják a különféle táskákat és trükkös megoldásokat, mindenféle formára hajtogatható szatyrokat. Ezek a hétköznapokon alkalmasak arra is, hogy munkába menet beledobjanak egy kardigánt, vagy egy esernyőt, így a hét minden napján kétlábon járó reklámtáblaként tekinthetünk rájuk.

 

 

 

emblémázott pénztárcaPénztárcák

Szintén egy olyan használati cikk, ami minden nap megannyiszor a kezünkbe kerül. Funkcióját tekintve is sokoldalú darab, hiszen az egyszerű pénztárcáktól kezdve számtalan olyan darabbal is találkozhatunk, ami alkalmas irataink, bankkártyáink vagy akár fotók tárolására is. Ha pedig cége logóját is viseli, egy újabb önjáró reklámtáblával lett gazdagabb.

 

 

logózott sporttáskaSporttáskák, bőröndök

Rövid vagy hosszabb utazásra nem árt, ha jól választunk táskát. Mérlegeljük az igényeinket, kézben szeretnénk e cipelni, mennyi időre megyünk, el fog e férni minden benne, nem lesz e nehéz egy sporttáska. Ha nagyobb kényelemre vágyunk egy gurulós bőrönd az ideális választás, ami természetesen megtalálható kínálatunkban különféle méretekben és kivitelben. Az emblémázást is nyugodtan ránk bízhatja.

 

 

emblémázott piperetáskaPipere táskák

Ne feledkezzünk meg a tisztálkodó szerekről sem. Ha piperetáskát használunk, egy helyen mindent elérhetünk, nem kell keresgélnünk poggyászunk feneketlen belsejében. Léteznek piperetáskák, melyet a bőröndünkre erősíthetünk, ezek mérete általában nagyobb egy hagyományos piperetáskánál, rendszerezhető és természetesen a kínálatban található termékek mindegyike logózható, emblémázható.

 

 

logózott övtáskaÖvtáskák

Vannak alkalmak, amikor nincs szükségünk nagyobb táskára, éppen csak pénztárcánkat, telefonunkat szeretnénk magunkkal vinni. Remek megoldás ezekben az esetekben egy stílusos övtáska

 

 

logózott hátizsákHátizsákok

Hosszú hétvégére vagy egy hétvégi kirándulásra, edzésre elég lehet egy praktikus hátizsák. Ennek is számtalan variációja van, igényeink és a felhasználás célja alapján dönthetjük el, melyik modell leginkább a nekünk való.

 

 

 

 

 

logózott laptop táskaLaptop táskák

Nemcsak utazás alkalmával vehetjük nagy hasznát egy laptop táskának. Amellett, hogy biztosítja gépünk kényelmes szállítását óvja is és mellette elférnek fontos dokumentumaink is, melyeket óvni szeretnénk a gyűrődéstől, vagy a káros környezeti hatásoktól. Természetesen cége logójával ellátva, remek reklám, praktikus kiegészítő. Kínálatunkban megtalálhatóak egyszerűbb darabok, valamint exkluzív kivitelek is.

 

 

logózott esernyőEsernyők

Az időjárás kiszámíthatatlan. Különösen a tavaszi és őszi időszakban gyakoriak a záporok, vagy akár a folyamatos esőzések. Egy táskaméretre csukható automata esernyőt bármikor magunkkal vihetünk, éppen ezért az egyik legnépszerűbb ajándék. Természetesen kínálatunkban elérhetőek a hagyományos modellek is, az emblémázási módok számtalan variációjával. Kérje ajánlatunkat, ügyintézőink állnak rendelkezésére.

 

Otthon és konyha

Életünk központi helyszíne az otthonunk. Egy fárasztó munkanap után hazaérve nincs is kellemesebb érzés az otthon melegénél, a nyugodt, biztonságos környezetnél, ahol kipihenhetjük a nap fáradalmait. Otthonunk attól válik igazán a nyugalom szigetévé, hogy ízlésünknek és igényeinknek megfelelően rendezzük be, szereljük fel a nappalit, a konyhát, a kertet, a hálószobát. Ebben a kategóriában olyan egyediesíthető-, emblémázható-, logózható kínálatunk található, mely a hétköznapi életben is hasznunkra válik, az egyszerűtől egészen az exkluzív termékekig.

logózott bögreBögrék

Igen népszerű reklámajándék a bögre, hiszen egy mindennap használatos termék, ami emblémázva cégünk remek reklámhordozója lehet. A kínálatunkban megtalálható számtalan változata üveg, porcelán, kerámia, acél, választható színben, többféle formában és méretben, a különböző igényekhez mérten bárki talál megfelelőt. Vannak írható felületű, kanalas vagy hőtároló kivitelűek is. Csak a képzelet szabhat határt.

 

 

 

logózható konyhai kiegészítőkKonyhai eszközök

Minden háziasszony egy jól felszerelt, tágas konyháról álmodozik, ahol az ő kezében van a fakanál. Termékeink között minden megtalálható, ami része egy konyha alapfelszereltségének, így ha konyhafelszerelést választunk, biztosak lehetünk benne, hogy cégünk logója mindig szem előtt lesz. A kínálatban elérhetőek különböző formájú, méretű, kivitelű fűszertartók, vágódeszkák, kínálótálak, időzítők, késkészletek, BBQ szettek, aprítók, poharak, műanyag tároló edények.

 

 

 

emblémázott kötényKötények

Öltözetünk védelme érdekében a konyhában ajánlatos kötényt viselni. Ez sokféle fazonban elérhető, mindenki maga döntheti el számára melyik a legpraktikusabb vagy legkényelmesebb. Léteznek egész hosszú fazonok, sokzsebes, nyakba akasztós modellek vagy akár szettben is elérhető kínálatunk keretein belül. A színválasztást is Önre bízzuk, biztosan talál olyat, ami illeszkedik cége arculatához.

 

 

 

 

 

logózott gyertyaGyertyák

Otthonunk bensőséges hangulatát fokozhatjuk néhány gyertya, füstölő, illóolaj használatával. Kínálatunkban válogathat különféle szettek közül, illatos, színezett gyertyákból, gyertya szettekből. Nézzen szét a kategóriában, döntse el fémdobozos, üvegpoharas, mini kaspós vagy esetleg lámpás design illik e jobban cége stílusához. A logózást bízza ránk, bármilyen felületre megoldható az emblémázás.

 

 

emblémázható képkeretLakás dekoráció

Az emlékek mindenki életében fontos szerepet töltenek be. Lakás dekoráció kategóriában válogasson fényképkereteink, fényképtartóink közül, válogasson az emblémázható virágkonzervek, aromaterápiás szettek között.

 

 

 

 

 

logózható bor készletBoros készlet


Elsősorban férfias ajándék, de garantált a siker. Exkluzív boros készleteink, szettjeink anyagtól függően gravírozhatóak, nyomhatóak választásától függően. Borhűtők, dekantálók, hőmérők, kiöntők, boros pohár szettek… Igazán exkluzív ajándék a megbecsült partnereknek.

 

emblémázható flaskaFlaska 

Szintén férfias ajándék, mely lehet szettben apró poharakkal, tölcsérrel. Az emblémázás módja itt is függ a flaska anyagától, kérje árajánlatunkat.

 

 

 

 

 

logózható termoszTermosz


Téli kirándulásokon, estéken az ember legjobb barátja lehet egy hőtárolós bögre vagy termosz, ami melegen tarja a testet és lelket is. Termoszaink is elérhetőek szettben, duplafalú fém bögrékkel, díszdobozos kivitelben, karabinerrel szerelt termosz, szivargyújtóról működtethető melegen tartó bögre, mind megtalálható kínálatunkban. 

 

 

 

 

karácsonyi kiegészítő emblémázvaKarácsonyi kiegészítők


Szezonális termékeink közül kiemelkedő a karácsonyi időszak. A cégek életében is ilyenkor a legkeresettebbek a reklámajándék gyanánt felhasználható termékek. Apró ajándékok a partnerek felé, dolgozói ajándékok, exkluzív szettek a kiemelt partnerek részére. Ebben a kategóriában a termékek széles skáláját kínáljuk karácsonyi designnal, ami legyen akár fenyőfa, télapó, rénszarvas, csillag vagy az ünnephez kapcsolódó egyéb motívum. Természetesen mindezen grafikák mellett minden terméken helyt kaphat egyedi logója, mellyel cégét reklámozhatja. Karácsony közeledtével keresse külön kategóriánkat és válogasson kedvére bögrék, tollak, jegyzettömbök, dísztárgyak, ajándék zacskók, karácsonyfadíszek, perselyek, naptárak valamint számos más termékünk tengeréből.

 

 

 

Reklámajándék gyerekeknek: 

Életünkben fontos szerepet tölt be a család szeretete. Munkánkkal biztosítani szeretnénk gyermekeink jövőjét és családunk boldogságát. A cégek életében is fontos szerepet tölt be a család szeretete, hiszen mindannyian emberek vagyunk.

Nagyobb méretű cégek, vállalkozások jelentős hangsúlyt fektetnek arra, hogy évente egyszer összehozzák dolgozóikat és azok családjait, megköszönve az éves munkát és egy kellemes nap keretében közelebb hozzák egymáshoz az embereket. Ilyenkor a gyerekeknek és felnőtteknek egyaránt szórakoztató programokat és játékokat szerveznek, kézműves vásárral, pónilovaglással, különféle sorversenyekkel, finom falatokkal és tánccal.

Nagyszerű ötlet ilyen alkalmakra a cégek részéről egy egyedileg emblémázott pólóval vagy sapkával megajándékozni a család tagjait, ami erre a napra fogja emlékeztetni őket. A sorversenyek feladatihoz is készíttethetünk emblémázott kellékeket akár logózott lufit, frízbit vagy labdát, amire csak szükségünk van. A gyereknapi ajándékozást is megoldhatjuk hasonló ajándéktárgyakkal.  Kínálatunkban megtalálhatóak korosztálytól függetlenül, kicsiknek és nagyoknak is szórakoztató, ügyességi vagy akár fejlesztő játékok is. Az emblémázás lehetőségeiről, módjairól kérje ajánlatunkat, válasszon terméket, a többit mi elintézzük Ön helyett.

reklámajándék gyerekeknekRajzolás

Az első olyan fejlesztő feladatok egyike melyet a gyermekek elsajátítanak. a színezők fejlesztik a kordinációs készséget, az apróságok megtanulják, hogyan maradjanak a vonalon belül, hogyan használják a színeket, logikai feladatokat hajthatnak végre, fejleszthetik személyiségüket, mellyel a szülőknek is örömet és sok boldog pillanatot okoznak látva gyermekük kibontakozását. Kínálatunkban megtalálható megannyi vázlatfüzet, jegyzetfüzet, melyben megszülethetnek az első alkotások, színezőkönyvek gyakorlatokkal kicsiknek és nagyobbaknak. Ne feledkezzünk meg azonban az eszközökről sem.

Színes ceruza készletek, zsírkréták, filctollak, radírok, hegyezők széles választékban elérhetőek kínálatunkban, az egyszerűbb kiviteltől akár a formázott termékekig. Manapság nagyon divatosak a különféle színezhető kiegészítők, mint táskák, szatyrok, bögrék, hűtőmágnesek, egyéb játékok, melyek között szintén kalandozhat weboldalunkon.

logózott játékokJátékok

Ki ne szeretne játszani? Mindannyiunkban ott él valahol még az a kisgyerek, aki élt halt a játékokért. Felnőttként sem kell elhanyagoltnak éreznünk magunkat, ma már számtalan játék készül az idősebb korosztály számára is, amit akár egy céges partyn is bevethetünk a kollégák közötti csapatverseny jegyében. De kezdjük a kicsikkel. Termékeink között a legkisebbeknek plüss állatokat, alvókendőket kínálunk, melyek ebben az időszakban a legideálisabb játékok, amik lekötik a picik figyelmét de nem tudnak magunknak sérülést okozni. Természetesen ezek a termékek elérhetőek fiús és lányos színekben is, és a céglogó is helyet kaphat rajta, ahogy minden egyéb termékünkön ebben a kategóriában.

Kicsit nagyobbaknak szánt ajánlataink között különféle homokozó szettek, vízipisztolyok, aszfaltkréta szett, búgócsiga is elérhető. További ajánlataink társasjátékok különböző korosztályok számára, játék szettek, sakk készletek, ütős játékok, ügyességi játékok gyerekeknek/felnőtteknek, kártyajátékok, sporteszközök, logikai és készségfejlesztő játékok, strand felszerelések, labdák. Indulhat a játék?

emblémázott puzzlePuzzle

A puzzle gyerekkorunk egyik kedvenc játéka volt, ami a mai gyerekek körében is töretlen népszerűségnek örvend. Nem csak a hagyományos papír alapú puzzlet találja meg kínálatunkban, elérhető a műanyag tologatható négyzetekből álló változata is, természetesen logózható, emblémázható reklámajándék formájában is. A hagyományos, papír alapú változatot többféle formában is megrendelheti kerektől a négyzet alapig. Igazán szórakoztató szóróajándék, ami leköti a használóját, egyúttal remek reklámot biztosít cégének, hiszen a kirakó teljes felületét az Ön céglogója uralja.

 

Közlekedés, Szerszámok:

logózható mérőszalagMérőszalag

Egy szakember alapvető felszerelése között biztosan található szerszámkészlet és mérőszalag. Majdnem minden cégnél szükség van rá, hiszen kell a mestereknek, szerelőknek, raktárosoknak, akiknek napi szinten nélkülözhetetlen eszköz. Ebből kifolyólag az egyszerű, olcsóbb kategóriájú és a komolyabb, hosszabb mérésekre használható mérőszalagok széles tárháza található meg választékunkban. A mindennapi munkavégzés során emberei folyamatosan hirdetik cége nevét, ezért fontos ilyen termékekre áldozni.  

emblémázott szerszámkészletSzerszámkészlet

A szerszámok tekintetében fontos a strapabírás és a jól használhatóság, hiszen nagyon lényeges, hogy a tárgy tulajdonosa sokáig használni tudja. Magánemberként, vannak olyan eszközök, amikre bár csak alkalomszerűen van rá szükségünk, nagyon nagy segítségünkre lehetnek.

Tulajdonképpen minden háztartásba kellenek olyan kötelező szerszámok melyek adott helyzetben szükségszerűvé válnak. Ilyen lehet például egy szerszámosláda, mely nélkül valószínűleg egy meglazult csavart sem tudnánk meghúzni vagy bármilyen más tárgyakat, bútort összeszerelni. 

 

logózott bicskaBicska

A másik ilyen férfiaknak szóló meglepetés a bicska. Kínálatunkban találhatóak többfunkciós zsebben elférő bicskák, de található egypengéjű acélból készült darab is. Ki ne örülne egy ilyen terméknek, hiszen nagyon sokféle élethelyzetben lehet rá szükségünk. Mindazonáltal annyi eszközt rejt magában egy többfunkciós változat, hogy gyakorlatilag majdnem mindent megtudunk vele oldani.

Egy kirándulás alkalmából jól jön a piknikezéshez, italbontáshoz, csomagbontáshoz és szinte bármilyen feladathoz. A komolyabb változatok jók lehetnek erdőjáráshoz és végszükség esetén akár önvédelmi eszközként is tekinthetünk rá. Mindenki megtalálhatja benne saját stílusát. 

logózott elemlámpaElemlámpa, kulcstartó

Ha sötétség ránk száll, szükségünk lesz rá, ő pedig az elemlámpa. Ha este elment az áram a lakásunkban, nagyon jól tud jönni egy jól használható elemlámpa. Ezek a helyzetek váratlanul érik az embert, így az ilyen eshetőségek miatt jó, ha tudjuk hogy legalább van kéznél egy biztos fényforrásunk.  Kulcstartóként felhelyezhető kicsi zseblámpák is nagy szolgáltot tudnak tenni olyankor, mikor nem találunk bele a kulcslyukba vagy a pincében kell botorkálnunk valami fontos dolog miatt. Kiránduláshoz, kempingezéshez ajánlott felszerelés egy fejlámpa vagy egy lámpás mely megkönnyíti a tájékozódást. Karácsonyi ajándékként stílusos választás egy szép céges logóval ellátott lámpás, mely nem csak télen, hanem a nyári estéket és meghitté varázsolja. Autónkhoz vannak kötelező darabok, hiszen utazásaink során a baj hirtelen megtörténhet.

emblémázható autós kiegészítőAutós kiegészítők

Kínálatunkban között találhatók olyan autós kiegészítők melyek jól jönnek bizonyos szituációkban, így fel kell készülnünk rá. Autós zseblámpánk tökéletes kellékként állja meg helyét az autóban, mert piros fényű helyzetjelzőként is akár 48 órán keresztül is képes világítani. Hasznos autós kiegészítőként javasolt USB töltőt tartani gépjárműben, ha mobiltelefonunk töltöttségi szintje a kikapcsolás veszélyét fenyegeti.

Kínálatunkban találhatóak illatósítok mobiltelefon tartók, napellenzők és persze a téli hónapok fontos elemeként jégkaparó is. Ha reklámajándéknak autós kiegészítők emblémázásán gondolkozik, biztosan megtalálja az elképzeléseinek megfelelőt. Lepje meg kollégáit hasznos autós kiegészítőkkel, vagy ügyfeleit a jó kapcsolat megtartásának céljából.

logózott láthatósági mellényBiciklifelszerelés

Támogassa nevével a testi lelki egészséget, és kínáljon olyan biciklifelszerést mellyel kényelmesebbé teheti ezen sport űzését. Például egy bicikliülés- huzattal, vagy biciklicsengővel.  Fontos ügyelni a bicikli kivilágítására és saját testi épségünkre így kötelező darabként mindig magunknál kell viselni a láthatósági mellényt és fényvisszaverő karpántot.

 

 

Sport reklámajándék tárgyak és ruhák:

Szabadidőnket számos programmal elüthetjük érdeklődési körünknek megfelelően. Ez az a termékkategória, melynek elemei egytől egyig kiváló reklámajándékok, olyan termékeket tartalmaz, melyeket szívesen használnak az emberek, miközben akaratlanul is reklámozzák a céget. Legyen szó egy hangulatos piknikről, esetleg kerti partyról, biciklitúráról vagy egy forró nyári napról a strandon, erdei kirándulásról, itt biztos megtalálja a megfelelő terméket.

logózható strandpapucsStrandpapucsok

Minden ember használ papucsot. A nyári szezonban mi is lehetne jobb hirdetőfelület, mint a különféle strandkiegészítők? Nézzen szét kínálatunkban, és állítsa össze egyedi színkombinációjú strandpapucsát kedve szerint, külön választhatja meg a papucspántot és a talp részt vagy válasszon fix összeállításunkból.

 

 

 

logózott napszemüvegNapszemüvegek

A napszemüveg szintén a nyár elmaradhatatlan kelléke. Legyen szó hagyományosabb darabról, színes partyszemüvegről, napellenzővel, összehajtogatható kivitelben, jó helyen jár. Nézzen szét webáruházunkban, akár egyedi színekben is összeállíthatja!

 

 

 

logózott szalmakalapSzalmakalapok

A nap ellen nem csak krémekkel és napszemüveggel kell védekeznünk. A nyári rosszulléteket elkerülhetjük, ha nem hagyjuk felmelegedni a fejünket. A szalmakalap nagyon hasznos segítség ebben és egyúttal remek reklámajándék.

 

emblémázható strandkellékStrandkellékek

Nem csak játékokról beszélhetünk ebben a kategóriában. Természetesen elérhetőek a felfújható labdák, matracok, fotelek, párnák, frizbik, de emellett számos kiegészítő terméket is megtalál oldalainkon. Vízálló tokok, legyezők, mini ventilátorok, különféle ütős játékok, mint tollaslabda szett, felfújható focikapu, tapsrúd, napozó alátét, hűtőtáska és még sorolhatnánk!

 

 

emblémázható piknikkosárPikniktáskák

Egy hangulatos kirándulás nélkülözhetetlen eleme. akár pikniktáska, akár a hagyományosabb kivitelű piknikkosár nálunk jó helyen keresi. Már csak az lehet kérdés, hogy hány fő részére tartalmazzon kosarunk minden szükséges eszközt.

 

 

 

 

emblémázott grill szettGrill szettek

Szintén a nyár egyik sláger időtöltése a kerti partyk, szabadtéri sütögetések, akár barátok között, akár céges partnereinkkel egy laza megbeszélés is beleférhet. A különleges tárgyalás emléke pedig lehet akár egy logózott, emblémázott grillező szett is cége emblémájával ellátva. Termékeink között talál speciális gömb grillt, különféle grill szetteket, csipeszeket, mobil füstölő szettet, fogókesztyűket, hűtődézsát.

 

 

emblémázott polár takaróPolár takarók

Egy takarónak számtalan felhasználási módja lehetséges, tarthatjuk az autónkban, hogy alkalomadtán nagyobb kényelmet biztosítson. Hűvösebb estéken összebújhatunk alatta a tv előtt vagy a teraszon, esetleg egy piknik alkalmával kényelmesen rátelepedhetünk. Pikniktakaróink alja vízhatlan, könnyen tisztítható felülettel van bevonva. Polár takaróink bármelyike kiváló reklámajándék lehet, válogathat számtalan szín közül cége profiljának-, vagy anyagvastagságból a felhasználás céljának megfelelően. 

logózható távcsőTávcsövek

Monokulár és binokulár távcsöveink elsősorban hobbi célra elérhetőek, tokkal, tisztítókendővel, nyakba akasztóval kiviteltől függően. Nézzen szét kínálatunkban, bizonyára megtalálja a cégének leginkább megfelelő verziót.

 

logózott termoszTermoszok, kulacsok

Szintén igen népszerű választás céges körökben. A variációk száma szinte végtelen. Különböző űrtartalmú. színű és anyagú termoszaink, különféle formában, pohárral vagy pohár nélkül, karabinerrel, szettben is. Nem csak a hagyományos termoszokat találja meg kínálatunkban, dupla falú, hőtárolós bögrék is elérhetőek termékeink között. 
A kulacsok hasonlóan a termoszokhoz, töretlen népszerűségnek örvendenek. Műanyag és alumínium változatok, számtalan szín-, és formavariáció, csőrös ivófelület, iránytűvel, karabinerrel, csuklópánttal. Válogasson igényeinek megfelelően.

 

logózott kerékpáros kiegészítőKerékpáros kiegészítők

A biciklizés szerelmeseit is számtalan lehetőség várja webáruházunkban. Válogathat a különböző kivitelű kerékpár lámpák között. Kínálunk hordozható szerszámkészlet szetteket, világító csukló és bokapánt variációkat a biztonságos közlekedésért, különféle jelzőfényeket, fényvisszaverőket, küllőre rögzíthető fényrudakat, nyereg huzatokat, biciklis táskákat, csengőket és telefonos tartókat vázra vagy karra erősíthető kivitelben. 

 

 

Wellness és vitalitás:

Ezen kategória elemei a pihenést, hétköznapi kikapcsolódás megkönnyítését hivatottak szolgálni, olyan jellegű termékekkel, amik kedvező árfekvésük és kihasználhatóságuk miatt remek céges meglepetések. Egyúttal nemcsak a testet, de a lelket is ápolják. Természetesen minden termékünk emblémázható, logózható cége profiljának megfelelően válogathat a széles szín-, és formaválasztékból.

logózott kozmetikai táskaKozmetikai táskák

Ezek a speciális kis táskák elsősorban hölgyek számára jelentenek nélkülözhetetlen segítséget, hiszen egy helyen rendszerezhetik az összes piperéjüket tisztálkodási szerüket. Utazások alkalmával azonban férfiak is nagy hasznát vehetik. Kínálatunkban megtalálható olyan piperetáska szett is, amiben repülőgépes szállításra alkalmas üvegcsék vannak samponnak, tusfürdőnek stb. Változatos forma-, szín- és anyagválaszték.

 

logózható manikűr szettManikűr szettek

Napjainkban már a férfiak zöme is nagy hangsúlyt fektet a megjelenésére, így egy manikűrkészlet nem feltétlenül számít nőies ajándéknak. Webáruházunkban találnak pár darabos szetteket is mindennapi használatra és profi készletet, rengeteg kiegészítővel.

 

 

logózott törölközőTörölközők

Egy jó törölköző felbecsülhetetlen. Sajnos a piacon számtalan silány minőségű termék kering, ami nem alkalmas a nedvesség elszívására. Törölközőinkkel nem érheti csalódás, bátran ajándékozhatja partnereinek céges logójával ellátva. A kínálatban találhat kéztörlő mérettől fürdőlepedőig minden féle színben, különböző anyagvastagsággal és sűrűséggel, akár tároló zsákkal is.

 

 

reklámajándék fürdőszobai kiegészítőFürdőszobai kiegészítők

A kategória elemei széles palettán mozognak. Ide sorolhatjuk a fogkeféket, fogkefetartókat, papírzsebkendőket, masszírozókat, különféle kozmetikumokat, törlőkendőket, tükröket, valamint lázmérők, melegítő tasakok, mérlegek variációiból válogathat. Természetesen minden termék egyediesíthető cége logójával. Válogasson igényeinek leginkább megfelelő termékeink között és kérje személyre szabott ajánlatunkat.

emblémázott gyógyszeradagolóGyógyszeradagolók

Bárkivel megeshet, hogy időszakosan vagy akár huzamosabb ideig is rendszeres gyógyszeres ellátásra szorul. Ebben a helyzetben remek segítség lehet egy heti vagy akár napi rendszerezésű gyógyszeradagoló, amiben előre elhelyezhetjük az előírt gyógyszer mennyiséget. Egy orvosi vagy egészséggel kapcsolatos konferencián éppen ezért ideális reprezentációs felület lehet. 

 

logózható antistresszlabdaStresszlabdák

Az egyik legnépszerűbb reklámajándék a stresszlabda, alacsony árfekvése és személyre szabhatósága miatt. Változatos formavilágában (állatfigurák, autók, repülők, kamionok, hangulatjelek, vonalzók) minden cég megtalálja a leginkább profiljába vágót, míg a színvariációk száma is számtalan lehetőséget kínál. A hagyományos változaton kívül szerepel kínálatunkban kulcstartó változat is.

 

 

logózott varrókészletVarrókészlet

Napjainkban nagy divatja van a mini kiszerelésű termékeknek, így gyakorlatilag a fél háztartást magunkkal cipelhetjük, ha alkalom adtán szükség lenne rá minden kéznél legyen. Hordozható varrókészleteinkben minden megtalálható, ami a gyors segítséghez szükséges lehet, tű, cérna, olló, gomb, biztosítótű, olló. Természetesen a webáruházunkban elérhető darabok logózhatóak, egyediesíthetőek.

 

 

 

emblémázható gyertyaGyertya 

Méltán van helye a Wellness és Vitalitás kategóriában. A gyertyák és illóolajok, párologtatók is hihetetlenül népszerűek. A lehetőségek száma itt is szinte végtelen, biztosak vagyunk benne, hogy kínálatunkban megtalálja a cége profiljához leginkább illeszkedő terméket. Gyertyáink közt talál illatos variációt, fémdobozosat, üvegpoharasat, cserepeset, lámpás designnal.

 

 

 

 

 

logózható fürdőszoba szettFürdőszoba szett, köntös

Egy finom, puha köntös remek alternatíva a törölköző helyett, ráadásul hidegebb napokon praktikus viselet is. Cége logójával ellátva igazán egyedi reklámfelület. Válogasson termékeink között és kérje egyedi ajánlatunkat, állunk rendelkezésére. Fürdőszobai szett kategóriában elsősorban hölgyek részére találhatunk remek ötleteket. Exkluzív pipere szettjeink egyszerű és stílusos csomagolásba rejtve fehérgyapot illatú különlegességeket rejtenek. A csomagok összetétele változó, mérettől függően tartalmaz tusfürdőt, testápolót, fürdőgolyókat stb… Ha egyszerűbb terméket keres ebben a kategóriában, készíttessen cége logójával ellátott ajakírt, naptejet, fésűt, sminkszettet, fürdőszettet. Kérje személyre szabott ajánlatunkat és bízza ránk reklámajándék rendelését. Kollégáink állnak rendelkezésükre.

 

Textil reklámajándékok:

logózható pólóPólók

Öltöztesse saját cégnévvel ellátott ruhákba munkatársait! A póló az egyik legkedveltebb és legkeresettebb reklámajándék a piacon. Érdemes beruházni minőségi pólókra, mert tökéletes mozgó reklámfelületként funkcionálnak. Nem beszélve arról, hogy emberei szívesen fogják hordani, ezzel pedig hálát és bizalmat szavaznak a cégének. Viselésük alatt folyamatosan közvetíti cége üzenetét. Webáruházunkban márkásabb prémium minőségű pólók is megtalálhatóak többféle színben!

 


logózható kabárKabátok

A pólót télen nyáron, minden évszakban lehet hordani, de ne feledkezzünk meg a hidegebb időről, mikor már pulóvert és kabátot is viselni kell. Gondolkodjon teljes öltözetben és ne csak pólót terveztessen hanem melegebb kabátokat, sapkát is munkatársai részére. Nem csak szakembereknek javasolt akik a téli hónapokban is sok időt töltenek a szabadban munkavégzéssel hanem az irodai, raktári dolgozókra is gondolni kell. Egy raktárban hűvös van, így érdemes kollégáit egy meleg pulóverrel megajándékozni. Bár lehet nem gondoljuk, de ezek a gesztusok, növeli a cégről alkotott képet és mély benyomást tesznek az emberre. 

 

reklámajándék kesztyűKesztyű, sál

Télen szükségünk van kesztyűre is, hiszen nagyon gyorsan ki tudnak hűlni kezeink a mínusz fokokban. Vannak melegebb polár típusok, de nagyon közkedvelt az olyan anyagból készült kesztyű, mellyel képesek vagyunk mobiltelefonunkat is használni. Korábban ez nagy nehézséget okozott, mert gyakorlatilag képtelenség volt kesztyűben pötyögni vele, de ma már ez sem okoz gondot. Több féle méretben is színeben is kapható, melyeket hímzéssel tudunk emblémázni. Ugyanezzel a technikával készítjük el a sálak logózását is.

 

logózható esőkabátEsőkabát

Amikor csapadékos az idő, akkor általában esernyőt vesszük magunkhoz, de vannak olyan helyzetek amikor csak esőkabátban lehetséges megvédeni magunkat az esőtől. Ez engedi a szabad mozgást, lehet benne tevékenykedni. Azoknak hasznos, akiknek ilyen időben is muszáj a kinti munkájukat végezni. De nagyon jól jöhet egy kirándulás alkalmával is, hiszen elég nehéz lenne kezünkben az ernyővel több kilométert legyalogolni. Mivel igen könnyű és kicsi helyen elfér a táskában, így igazán praktikus elvinni magunkkal, ezzel felkészülve a váratlan helyzetekre.

 

 

reklámajándék sapkaSapka, nyakkendő

Remek reklámhordozó a sapka, hiszen igazán hasznos és mutatós kiegészítő. Divatos lett a hétköznapokban is baseball sapkát viselni, így napi szinten több ember találkozhat cége nevével. Emellett megvéd minket a nyári hónapokban a napszúrás veszélyeitől. Alapvető feladata egy cégnek, hogy ügyfelei hűségét és elkötelezettségét megszerezzék és megtartsák. Nagyon fontos, hogy jó benyomást tegyünk az új vásárlókra, ezért elengedhetetlen hogy a vállalatunkról nyújtott kép kellemes és pozitív legyen.

Új vásárók megszerezéséhez lényeges munkatársai szakképzettsége és megjelenése is.  Rengeteg cég alkalmazza az egyenruha viselését, mely az egységet és rendezettséget közvetít. Egységes ruha alatt, nem az egész ruházatot értjük hanem egyes darabjait, például egy nyakkendőt vagy egy könnyed sálat. Válassza a cég profiljába illő színben is megegyező darabot!

emblémázható kitűzőKitűző

A kitűző is ezt a célt szolgálja, de amit még fontos kiemelni hogy egy egységesen viselt ruhadarab erősítik a munkatársakban az összetartást és a  csapatszellemet.  Akár egy nyári fesztivál során tökéletes szóróajándékként működik.

 

 

logózható ékszerekÉkszerek

Egy ilyen eseményen, ahol rengeteg ember tartózkodik egy helyen marketing szempontból ideális ékszerekkel, karkötökkel is kedveskedni, hiszen állandóan szem előtt vannak. Az emberek szeretnek ajándékot kapni, örömet és bizalmat vált ki belőlük az ajándékozó felé. Kínálatunkban megtalálhatóak műanyag, textil és gyöngyből készült karkötők is.