Öko "bonbon" szett kékfestő tasakban, virágmagokkal

Napjainkban egyre nagyobb figyelmet kap környezetünk és bolygónk védelme. Webáruházunk legifjabb gyermekei a mag bonbonok, melyek 100% újrahasznosított alapanyagból készülnek.

Ezzel a különleges ajándékkal nem csak kellemes időtöltést ajándékozhatsz, hanem Földünk egészségét is védheted, hiszen a bonbonból kikelő magok növénnyé cseperedve számtalan hasznos élőlénynek nyújtanak táplálékot. Nincs más dolgunk, mint elültetni a bonbonjainkat cserépbe vagy szabadföldbe és csírázásig gondoskodni róla, hogy az ültetőközeg nedves maradjon.

A csomag tartalma: 5 db magbonbon Nefelejcs magokkal.

A bonbonok csomagolására masnival rögzített egyediesíthető, logózható cimke helyezhető el.

Cikkszám: 1072

Az ár bruttó ár (2748,03 Ft + áfa ), mely nem tartamaz egyéb csomagolást.  Az ár tartalmazza a grafikai tervezés díját is: Két grafikai terv + 1 módosítási kör. Az ezen felüli módosításokért plusz grafikai díjat számolunk fel a munkaórák alapján. 

Minimumrendelés: 50db   

Szállítási határidő: A gyártókapacitás függvényében 1-2 munkahét. 

Rendelhető
Cikkszám:
1072
3 490 Ft 2 748 Ft

A logózáshoz kérjen ajánlatot!

1 munkanapon belül ajánlatot küldünk.

Az ár a grafikai tervezést is tartalmazza.

Az ország egész területére szállítunk.


ÖRÖMGARANCIA: Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál.  Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.