Karácsonyi ajándék szállítási információk

Kedves Vásárlóink!

A karácsony közeledtével a megsokasodott rendelések miatt összeszedtük a legfontosabb információkat, amivel segíteni szeretnénk megrendeléseiteket.

A lehető leghamarabb add le a megrendelésed! A mi átfutási időnk elég gyors (lásd lentebb), ugyanakkor a futárszolgálatok egyre többször akadoznak karácsony előtt és elképzelhető, hogy egyre több termék el is fogy, amit helyettesítenünk kell. Így minél előbb rendelsz, annál biztosabb, hogy azt és akkor kapod, amit szeretnél.

Ne december 23-ra kérd a kiszállítást ! A futárszolgálatoknál december 18. az utolsó olyan kiküldési nap, amikor még GARANTÁLJÁK a karácsony előtti kiérkezést. Ezért mi minden karácsonyi csomagot legkésőbb 18-án postázunk, akkor is, ha későbbre kérted azt. Így elképzelhető, hogy csomagod már 19-én megérkezik, de inkább előbb, minthogy ne legyen a fa alatt semmi.

Ez nem jelenti azt, hogy a később kiküldött csomagok már nem érkezhetnek meg időben, de garantálni már nem tudjuk. Az biztos, hogy a futárszolgálatok is mindent megtesznek, hogy a lehető legkevesebb küldemény maradjon le. 

 

SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDŐK - Kérjük ezek figyelembevételével add meg a kiszállítási időpontot, illetve a megadott időponttól függetlenül ezek a tájékoztató adatok a mérvadók a szállítás tekintetében.

Általánosságban az alábbiakat tudjuk elmondani:

5 csomag alatt – 2-3 nap alatt készül el (Egyetlen kivétel az 1 darabos születésnapi küldemények, ahol figyeljük a határidőt)

5-10 csomag – 3-4 nap alatt készül el

10 – 30 csomag – 4-5 nap alatt készül el

30 felett egyeztetést igényel, de a leghosszabb határidő sem szokott több lenni két hétnél!

A szállítás ezen felül még + 2 nap. 

TERMÉSZETESEN MINDENT MEGPRÓBÁLUNK MEGOLDANI IDŐRE, ÍGY HA HAMARABB VAN SZÜKSÉGED A CSOMAGRA HÍVJ MINKET ÉS ÁTBESZÉLJÜK A LEHETŐSÉGEKET.

MIVEL LEHET GYORSÍTANI A CÉGES MEGRENDELÉSEK SZÁLLÍTÁSI HATÁRIDEJÉT?

 • Csak egyfajta csomagot válassz, ne több összeállítást. Könnyebb összekészíteni és csomagolni is.
 • Kérd a csomagot kártya nélkül, ha saját magad adod át. Így nem kell várni a nyomdára, rögtön készülhet.
 • Légy rugalmas a csomag tartalmát illetően! Ha valamilyen termék épp nincs készleten, helyettesítjük egy hasonlóval és nem kell várni a termék beérkezéséig.
 • Válassz előre összekészített csomagjaink közül! Az idei évben előre is összeállítottunk pár csomagot, így vészhelyzet esetén azonnal segíteni tudunk! A lehetőségekről érdeklőd ügyfélszolgálatunkon!
 • Kiszállítás helyett Budapesten gyere el te magad a csomagokért! Így megspórolsz a szállítással is 1-2 napot. Átvétel: délután 3-6 között.

 

HOGYAN KAPHATSZ A LEGGYORSABBAN CÉGES AJÁNLATOT:

Ahhoz, hogy ne kelljen visszakérdeznünk és gyorsan minden információt meg tudjunk adni a következő dolgokat írd meg nekünk, ha ajánlatot kérsz:

 • Hány csomagot szeretnél
 • melyik csomagot szeretnéd
 • mikorra szeretnéd a csomagokat
 • hova történne a szállítás
 • kérsz-e kártyát a csomagba
 • ha igen, akkor belülre (benne van a csomag árában) vagy kívülre ( csak 25 db-tól és 250 Ft a felár) és mi legyen rajta

KEDVEZMÉNYEK:

 • Ha céges partnerünk vagy és már vásároltál nálunk, akkor 10% kedvezményt tudunk biztosítani a csomagok árából.
 • Ha még nem vásároltál nálunk, akkor az egyes termékek adatlapján tudsz tájékozódni, hogy hány csomagtól tudunk mennyiségi kedvezményt nyújtani. Ezektől eltérni sajnos nem tudunk.