Barion Pixel

DESSZERT DUÓ - Tokaji és csokoládéválogatás

A tökéletes duó! Öt puttonyos aszú és Bilák Imre fantasztikus csokoládéi egy csomagban. Születésnapi ajándéknak ideális választás!

A csomag tartalma:
Royal Tokaj 2007 5 puttonyos aszú (0,5l),
Kézműves bonbonválogatás (12 bonbon).

Az ár bruttó ár (13377,95 Ft + áfa), mely a díszcsomagolás és egy biankó kísérőkártya árát is tartalmazza.

A kártya a csomagban kerül elhelyezésre. 25 db alatt kézzel írjuk, 25 db felett digitális nyomdában nyomtatjuk. 

Ha elegánsabb céges üdvözlőlapra vágysz, nézd meg további ajánlatainkat!

Ha magánszemélynek választanál alkalmi üdvözlőlapot, kattints ide!

Csomagolás: Levehető tetejű prémium díszdoboz, kézzel készített szatén bokréta masnival. A doboz nem logózható, de felár ellenében a logózott kisérőkártya a masni alá is rögzíthető. Ezt a jobb oldali sávban tudod kiválasztani. 

Termékeink kis tételszámú kézműves termékek. Készlethiány esetén a hiányzó terméket, veled egyeztetve, azonos minőségűvel helyettesítjük.
Csokoládét vidékre a nyári hónapokban minőségbiztosítási okokból nem szállítunk. Ezeket a termékeket veled egyeztetve másra cseréljük.

Nem rendelhető
Cikkszám:
153
16 990,00 Ft 13 377,95 Ft
 • 30 darabtól 16 140,00 Ft 12 708,66 Ft Kedvezmény 5%
 • 70 darabtól 15 290,00 Ft 12 039,37 Ft Kedvezmény 10%

A számla nem kerül a csomagba, emailben küldjük!

Cégeknek 24 óran belül fényképes ajánlatot küldünk!

Nagy mennyiségeket is rövid határidővel vállalunk!

A csomagokat akár egyesével történő kézbesítését is vállaljuk!


ÖRÖMGARANCIA: Szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Ha örömöd nem teljes, jelezd felénk és segítünk megoldani a problémád! Számunkra mindig az lesz a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

ÖRÖMGARANCIA: Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál.  Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

FIGYELEM! Nyáron csomagjainkat jégakkuval szállítjuk, melynek kapacitása a feladástól számított 24 óra. Amennyiben a csomag elindulása után a kiszállítási napot módosítod, a csomag tartalma megolvadhat. Időpontmódosítás esetén a csomag állapotáért felelősséget nem tudunk vállalni.Ez vonatkozik arra az esetre is, ha a címzett nem elérhető,, így CSAK OLYAN CÍMET ADJ MEG, AHOL BIZTOSAN ÁTVESZIK A CSOMAGOT. Ugyanezen okból, csokoládét tartalmazó csomagot hétfői szállítással nem áll módunkban felvenni. A rendelést veled egyeztetve átütemezzük keddre.

A biztosra mennél, válaasz HŐSÉGÁLLÓ csomagjaink közül.

Szállítási feltételek

Kiszállításunk jelenleg Magyarország és az EU területén belül működik.

A kiszállítást a GLS és MPL futárszolgálat végzi. Kivételt képeznek ez alól a virág-, és gyümölcsküldemények, melyeket a szolgáltató partner szállít ki. Magyarországon kívülre alkoholterméket nem áll módunkban szállítani. 


A kiszállítást csak a megrendelés teljes díjának a kiszállítás kért időpontja előtt- bankszámlánkon történő jóváírása után áll módunkban megkezdeni. Kivételt képez ez alól a készpénzes, utánvétes fizetés vagy az egyedi megállapodások. Amennyiben a rövid határidő miatt a vételár beérkezésére már nincs idő, egyeztetünk veled, hogyan tudod számunkra a befizetés / átutalás igazolását eljuttatni.

 

Szállítási díjak:

 • 1. Csomagszállítás GLS futárszolgálattal az ország egész területére – bruttó 1790 Ft/cím 30db csomagig.  (munkanapokon 9-17 óra között az általad kért napon) 30 db ajándékcsomag felett 3500 ft + áfa szállítási díjat számolunk fel.
 • - GLS szállítás esetén a szállítási díj címenként értendő.

  - A PONTOS DÁTUMRA TÖRTÉNŐ SZÁLLÍTÁST csak a GLS futárszolgálattal tudjuk garantálni, legkorábban a rendelést követő munkanapon.


  • 2. Csomagszállítás MPL futárszolgálattal az ország egész területére – bruttó 1990 Ft/csomag/10 kg  (munkanapokon 9-17 óra között, 10-12 munkanapon belül)
  - MPL szállítás esetén a szállítási díj 10kg-ig és postázódobozonként értendő. Amennyiben rendelésedet csak több postázódobozban tudjuk feladni, és/vagy meghaladja a 10 kg súlyt, úgy rendelésed után többlet szállítási díj kerül felszámolásra, melyről a szállítás előtt értesítünk.
  - Az MPL-el szállított csomagok postahivatalban kerülnek feladásra kapacitásunk függvényében a megrendelést követő 7-10 munkanapon belül. Így az MPL-el történő szállítás esetén a PONTOS DÁTUMRA SZÁLLÍTÁST NEM TUDJUK GARANTÁLNI.
  - MPL-el történő szállítás esetén + bruttó 800 ft adminisztrációs díjat számolunk fel.


  • 3. Virágszállítás, vagy virág és csomagszállítás az ország egész területére – 2990 Ft  (legkorábban a rendelést követő munkanapon)

   • 4. Céges rendelések esetén a csomagok egyesesével történő kiküldését is vállaljuk,  azonban a normál szállítási díjon (1790 Ft ) felül +390 Ft + áfa technikai költséget (postázókarton és szortírozás díja) számolunk fel.

    

   Szállítási határidők:

  • 1. Csomagszállítás GLS futárszolgálattal: 

   - Budapestre és Vidékre legkorábban: a munkanapokon 12 óráig beérkezett rendelés, a rendelés leadását követő munkanapon érkezik. A 12 óra után beérkezett rendelés, a rendelés leadását követő 2. munkanapon érkezik.
   - A hétvégén leadott rendelés, szintén a rendelés leadását követő 2. munkanapon érkezik meg.

  • 2. MPL futárszolgálattal:  

   Kapacitásunk függvényében 10-12 munkanapon belül.

  • 3. Virágküldemények szállítási határideje:  

   Virágot leghamarabb a rendelést követő munkanapon tudunk szállítani, de ez kisebb települések esetében előzetes egyeztetést igényel.

  • 4. Virág + csomag együttes rendelése esetén:  

   a csomagot budapesti irodánkból küldjük, így az átfutási idő 1-2 nap. A csomag és a virág NEM EGYÜTT, hanem külön futárral érkezik.

  • 5. Ajándék-előfizetések:

   esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez). A kiszállításról értesítünk.

   Ajándék-előfizetések esetében a további hónapok kiszállításai mindig az első kiszállítással megegyező számú héten történnek (pl. ha a hónap harmadik hetében volt az első szállítás, a többi ajándék is a következő hónapok harmadik hetében érkezik a címzetthez). A kiszállításról értesítünk.

   

  Ajándékküldés külföldre

  Az Európai Unió területén belül szállítunk. A szállítási díj a távolságtól és a csomag súlyától függően változik, így a feltüntetett díjnál több is lehet, melyet rendelés után jelzünk.

  1. Zóna: Ausztria, Románia, Szlovákia, Csehország, Horvátország, Szlovénia – 2-3 nap – 9900 Ft/cím/10kg
  2. Zóna: Németország, Lengyelország, Belgium, Hollandia, Luxemburg, Lichtenstein, Bulgária – 5-7 nap – 10900 Ft / cím/10 kg
  3. Zóna: Dánia, Franciaország, Írország, Olaszország – 6-8 nap – 16500 Ft / cím/10 kg
  4. Zóna: Litvánia, Lettország, Svédország, Észtország, Spanyolország, Finnország, Norvégia, Görögország, Portugália, – 6-8 nap – 21500 Ft / cím/10 kg
  Az Európai Unión kívüli országokba nem szállítunk.

  A sikeres kiszállításhoz szükséges információk:

  Kérjük, csak olyan címet adj meg, ahol biztosan lesz valaki, aki átveszi a csomagot. A sikeres kiszállításhoz mindenképpen szükségünk van a címzettnek-, vagy annak a személynek a mobilszámára, aki a címen tartózkodik és átveszi a csomagot. EZEK HIÁNYÁBAN NEM TUDJUK GARANTÁLNI A SIKERES KÉZBESÍTÉST ÉS REKLAMÁCIÓT SEM FOGADUNK EL!

  A küldeményt - amennyiben lehetőségünk van rá, de nem kizárólag - a megajándékozottnak személyesen adjuk át. Kérjük, jelöld meg, hogy a címzett távolléte esetén kinek adhatjuk át a küldeményt. A küldemény átvételére megjelölt személy kiválasztásánál kérjük, vedd figyelembe, hogy 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomagot nem adhat át a kézbesítő.

  Amennyiben nem jelölsz meg senkit, vagy olyan helyet jelölsz meg kézbesítési címként, ahová a kézbesítőt nem engedik be, személyes átadás helyett egy harmadik személy bevonásával is teljesítheti a kiszállítást (pl. családtag, szomszéd, recepciós, portás, munkatárs), ha úgy ítéli meg, hogy az megbízhatóan továbbítja a címzettnek a küldeményt.

  Szeszesital kiszállításánál - kétség esetén - a kézbesítő kérheti az átvevő életkorának igazolását. 18 év alatti személynek alkoholos italt tartalmazó csomagot nem adhat át.

  Ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen, nem tudjuk elérni, más elérhetősége nincs, vagy a cím hibás és téged sem tudunk elérni, a kézbesítő értesítést hagy a küldeményről a kézbesítési címen és megadja elérhetőségét.
  A sikertelen kézbesítésről e-mailen értesítünk. Sikertelen kézbesítés esetén a futárszolgálat még egy másik alkalommal megkísérli a küldemény kézbesítését. Ha ez is sikertelen, a küldemény visszaszállításra kerül irodánkba.

  Amennyiben a sikertelen kézbesítésről küldött értesítést követően a megrendelő nem jelentkezik a megadott elérhetőségeinken, vagy a címzett az ajándékküldemény átvételét visszautasítja, a küldemény átvételéről megrendelőnek kell gondoskodnia, a visszaszállítás díját vagy az új futárköltséget az  ismételt kiszállítás költségét megrendelőnek kell megtérítenie

  Amennyiben a fenti okok miatt a kiszállítást sem a címzett, sem megrendelő részére nem tudjuk teljesíteni, a www.ahonapajandeka.hu sem a meghiúsult kézbesítésért, az  ebből bekövetkező esetleges minőségromlásért, sem a határidők be nem tartásáért nem felelős.

  Virágküldemények, gyümölcscsokrok minőségromlásáért nem vállalunk felelősséget amennyiben - rajtunk kívül álló okból - nem sikerül a virágot, gyümölcscsokrot a kézbesítés megjelölt napján átadni a címzettnek. Az ajándékcsomag átvételekor a címzett vagy átvevő aláírásával köteles igazolni a küldemény sérülésmentes, hiánytalan átvételét. Ezt követően mennyiségi kifogást nem áll módunkban elfogadni. 

  Az átvételkor jelzett mennyiségi, vagy minőségi kifogás esetén kézbesítőnk visszaszállítja a kifogásolt terméket, amelyet kicserélünk és a veled egyeztetett időpontban saját költségünkön újra kiszállítjuk a címzett részére.

  Amennyiben a küldemény érintésmentesen került átadásra az átvételét követően észlelt esetleges minőségi vagy mennyiségi kifogásod a hiba felfedezésekor haladéktalanul, de legkésőbb 48 órán belül jelezd ügyfélszolgálatunk részére. a kifogás mielőbbi rendezése érdekében.

Hasonló termékek

Cookie Consent Setting