Barion Pixel

Ajándék esküvőre

Esküvői ajándékot keresel? Legyen az nászajándék, köszönetajándék vagy ültetőkártya nálunk megtalálod. Természetesen csakis különlegességeket, ahogy azt már tőlünk megszokhattad.

 

Mindannyiunk életében van pár olyan nap, amit sohasem felejtünk el. Ilyen egy diplomaosztó, egy eljegyzés, gyermekünk születése és természetesen az esküvőnk is. Ez életünk egyik legszebb napja és igyekszünk, hogy minden tökéletes legyen. Sokan már akár egy évvel korábban is megkezdik az előkészületeket. Ellátogatnak az esküvő kiállításra, bújják a különböző magazinokat. Gondosan, a legnagyobb körültekintéssel választják ki a helyszínt, a zenekart, döntik el, hogy mi legyen az esküvői menü vagy milyen ízesítésű legyen a torta. Hasonlóan alapos válogatás előzi meg a ruha, a gyűrűk vagy éppen az esküvői dekoráció kiválasztását is. Érthető, hiszen mindennek, a legutolsó részletnek is tökéletesnek kell lennie. 

Apró finomságok

Kicsi, de nem elhanyagolható feladat a manapság egyre divatosabb ültetőkártya és köszönetajándék beszerzése sem. Apróság, de mint tudjuk az ördög a részletekben rejlik. Ezektől lesz egy esküvő valóban tökéletes és érzik majd azt vendégeink, hogy mennyire örülünk annak, hogy megtiszteltek minket jelenlétükkel és velünk együtt ünneplik ezt a számunkra oly fontos napot. Legtöbb ajándékunk ehető finomság, ezért természetes, hogy esküvői ajándékaink is ilyen termékek: prémium minőségű vajas kekszek és csokoládék.

Kedvencünk a marcipános-vajas keksz, mely nem csupán a legjobb minőségű alapanyagokból készül, frissen, pár nappal az esküvő előtt, de egyedi felirattal is ellátható. Így egy falat finomsággal köszönhetjük meg vendégeinknek a részvételt vagy jelezhetjük, hogy hol találják meg ülőhelyüket a teremben. A kekszek eltarthatósága hatvan nap és már ötven darabtól is rendelhetők.

 

Édes semmiségek

Másik nagy kedvencünk a roppanós szívdesszert, mely nem más, mint egy falatnyi, szív alakú, omlós sütemény. Belsejét csokoládéval vagy mennyei sós mogyorókrémmel töltjük. Olyan finomság, amit egyszerűen lehetetlen abbahagyni. Ennek a terméknek a perszonalizálását a dobozkára kötött apró felirattal oldjuk meg. Így szintén használható köszönetajándéknak és ültetőkártyának is.

Természetesen egy más esküvői ajándékot képzeltél el, abban is segítséged leszünk. Kérj bátran ajánlatot egyedi mézeskalácsra, bonbonra, mézre vagy bármi másra ami eszedbe jut. Ha meg tudjuk oldani, mindenképpen segíteni fogunk, hogy olyan legyen esküvőd, mint ahogy azt álmaidban elképzelted.

Ha nászajándékot keresel, akkor is jó helyen jársz. Ajánljuk nagyobb ajándékcsomagjainkat, melyekkel megtöltheted az ifjú pár kamráját vagy virágcsokrainkat, ha esetleg nem tudnál részt venni az esküvőn.