Barion Pixel

3 HÓNAPOS BOR KLUB ELŐFIZETÉS

Ajándékozz Bor klub tagságot és kápráztasd el borértő ismerőseidet hónapról hónapra egy újabb különlegességgel!

Fizess elő és éld át mennyivel jobb érzés nem csak egyszer, hanem havonta egyszer örömet szerezni valakinek!

Részletek az ajándék-előfizetésről ITT!

A hónapról hónapra kiszállításra kerülő kézműves borainkat Pál Tamás borszakértő segítségével válogattuk össze. Bizton hisszük, hogy még a legtapasztaltabbak számára is számos különlegességet tartogatunk hónapról hónapra.

Ízelítő korábbi borainkból: Szászi Endre - Szentgyörgyhegyi Olaszrizling 2009, Tóth Sándor - Kereklevelű 2006, Szeleshát - Merlot 2009, Pók Tamás - Négykezes 2009, Patrícius borház - Furmint 2009, Pósta borház - Kékfrankos 2007, Villa Tolnay - Zöldveltelini 2009, Tüske - Rosé 2009

Nincs raktáron
Cikkszám:
120
14 590,00 Ft 11 488,19 Ft

A számla nem kerül a csomagba, emailben küldjük!

Cégeknek 24 óran belül fényképes ajánlatot küldünk!

Nagy mennyiségeket is rövid határidővel vállalunk!

A csomagokat akár egyesével történő kézbesítését is vállaljuk!


ÖRÖMGARANCIA: Szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Ha örömöd nem teljes, jelezd felénk és segítünk megoldani a problémád! Számunkra mindig az lesz a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.

ÖRÖMGARANCIA: Ajándékainkért és szolgáltatásunk minőségért 100%-os Örömgaranciát vállalunk! Nem kell attól félned, hogy az út során megsérül az ajándék vagy nem olyan lesz, mint amire számítottál.  Ha ajándékunk nem váltja be a hozzá fűzött reményeket vagy meggondoltad magad és örömöd nem teljes jelezd felénk és segítünk!  Kicseréljük az ajándékot vagy visszaadjuk a pénzedet, hiszen nekünk az a legfontosabb, hogy ajándékod a lehető legtökéletesebb legyen.