Barion Pixel

Magyaros ajándék

Magyaros ajándék

Magyaros ajándékot keresel külföldieknek?.

Válogass magyaros ajándékcsomagjaink között és találd meg a tökéletes Hungarikumot! Ha cégként vásárolsz, nézd meg ezeket a Magyaros ajándékcsomagokat is!

Megtekintés Rács Lista

37 termék

Csökkenő sorrendbe
oldalanként

Magyaros ajándékcsomag külföldieknekCéges ajándékok külföldiek számára

Évről évre az egyik legnépszerűbb ajándékcsomag kategóriánk a Magyaros ajándék menüpont. Céges ajándékozásnál általában nem ismerjük személyesebben a megajándékozott felett, így igyekszünk biztosra menni a választásnál. Egy finomságokkal megrakott ajándékcsomag vagy ajándékkosár mindig biztos siker. Külföldi üzleti partnerek esetében pedig magától értetődik, hogy az ajándékcsomagot csupa hazai ízzel igyekszünk megtölteni, hogy egy kicsit megismerhessék Magyarország ínycsiklandó finomságait.

Ajándékcsomagok magyaros csomagolásbanEz alatt a menüpont alatt található összes csomagunk kizárólag Magyarországon készült kézműves terméket tartalmaz. Nagy gonddal és odafigyeléssel, válogatott minőségi alapanyagokból, mesteremberek által készített ínyencségek, melyekkel büszkén köszönthetjük legfontosabb partnereinket is. Sok termékünk, illetve gyártónk rangos hazai-, és külföldi elismeréseket tudhat magáénak.

Kínálatunkban számos elismert és igen népszerű termelő termékei is helyet kaptak. Büszkék vagyunk, hogy olyan neves kézműves termelőkkel dolgozhatunk együtt, mint a Bukolyi pincészet, Gerbeaud cukrászda, a Magyar Termék Nagydíjas Chocome csokoládé manufaktúra, a Sweetic Csokoládé Manufaktúra vagy a Fabric Csokoládé Manufaktúra, akik szintén számos rangos díjat nyertek már. Az Árpád pálinkafőzde, mely 2012-ben az év pálinkafőzdéje volt.

Magyaros ajándékaink

Magyaros ajándékok cégeknek

Pálinka – Díjnyertes Kisüsti-, és Prémium Lepotica szilvapálinkák. Selymes, lágy aroma és elképesztő gyümölcsösség jellemzi a díjnyertes békéscsabai Árpád pálinkafőzdétől.
Lekvár – Minimum 80% gyümölcstartalmú, üstben főzött különleges íz-kombinációjú lekvárok a Börzsöny mélyéről. Logózható változatban is.
Méz – Kristálytiszta fajta- és ízesített mézek Újszilvásról, akár egyedi címkével is.
Paprika – Édes és csípős kalocsai fűszerpaprika
Édességek – A legnépszerűbb termékkategória, így palettánk is e termék esetében a legszínesebb. Kínálunk területszelektált táblás- és forró csokoládét, táblás csokoládékat különleges feltétetekkel, kakaót, drazsékat és kézzel készült bonbonokat.

Legnépszerűbb ajándékcsomagjaink

Választani sosem egyszerű, főleg, ha széles a kínálat. Íme három legnépszerűbb magyaros csomagunk:

Magyaros apróságok ajándékcsomag – Apró, de annál finomabb csomag 0.05l-es kisüsti szilvapálinkával Stühmer Konyakmeggyel, Kalocsai fűszerpaprikával, Budapest mini albummal és egy egyedi hűtőmágnessel

Magyarországról szeretettel ajándékcsomag – Egy igazán szemrevaló válogatás borral, lekvárral, borzselével, Stühmer édességgel és étcsokoládéval

Büszekeségeink III. ajándékcsomag – Ebben a csomagban csupa díjnyertes magyar kézműves terméket válogattunk össze. Arany érmes szilvapálinka és rengeteg csokoládé.